Lodur Kunstzinnige Therapie


Introductie

Lodur Kunstzinnige Therapie

Introductie

Lodur Kunstzinnige Therapie biedt regelmatig cursussen en workshops aan op de grens van persoonlijke ontwikkeling en het genieten van het zélf maken van Kunst. Kom "Bouwen aan je Zelfvertrouwen" in 6 lessen! Of ontdek hoe het met jouw "Vitaliteit" is gesteld en leer hoe je die kunt versterken. Wil je meer persoonlijke aandacht voor jouw thema, dan ben je van harte welkom voor Kunstzinnige Therapie. Lodur is gespecialiseerd in therapie bij kanker en bij burn-out.

Lodur, praktijk voor Kunstzinnige therapie, creativiteit en bezinning Montfoort Utrecht

Cursussen & workshops op de grens van genieten en persoonlijke ontwikkeling.

"Bouwen aan je Zelfvertrouwen"

Als je als kind structureel bent afgewezen, langdurig.... En je bent voor je gevoel niet of niet voldoende gehoord en gezien.... Je bent emotioneel verwaarloosd, buitengesloten en genegeerd, dan ontwikkel je onbewust een manier om hiermee om te gaan. Een overlevingssysteem om de pijn ervan niet te hoeven voelen. Of, om het tegendeel te bewijzen kun je je gaan overschreeuwen.

Je bent onbewust gaan geloven dat je er niet toe doet. Niet belangrijk bent. Dat je waardeloos en onhandig bent. Dom, lelijk en ongeliefd bent.

De bewijsdrang om het tegendeel te bewijzen, kan de vorm van een obsessie aan gaan nemen. Iemand wordt bijvoorbeeld een ras-perfectionist. Iemand slooft zich grenzeloos uit. Het is een ongezonde vorm van dealen met de pijn en die proberen om te buigen tot iets positiefs.

Ik kan je helpen om op een gezonde en liefdevolle manier jouw zelfvertrouwen op te bouwen! In 6 lessen.

Leer jezelf kennen

Je gaat leren om met mildheid naar jezelf en jouw capaciteiten te kijken! Het is niet alleen maar leuk, je moet ook aan het werk! Wat gaan we doen? We gaan weer opnieuw contact maken met ons innerlijke kind! Lekker spelen met materialen als potloden, klei, verf of krijt! Net als toen je op de kleuterschool zat en je nog onbezorgd kon genieten van je spel, want jezelf beoordelen deed je toen nog niet. Tijdens de tweede les gaan we een collage maken waarin je je wensen en doelen voor de toekomst duidelijk gaat maken. De derde les staat in het teken van hoe wij ons naar de buitenwereld toe presenteren. Wat laat je zien aan de ander en wat houd je voor jezelf? Als je dat duidelijk hebt, gaan we dit verbeelden in het maken van een masker. Tijdens les vier schrijf je een echte liefdesbrief aan jezelf! Wees niet kritisch en schrijf op wat jij voor moois aan de wereld te bieden hebt! Je mag nét zo liefdevol en aardig voor jezelf zijn als dat je voor anderen bent! Les vijf staat in het teken van het schilderen van ons zelfportret. Ja, dat kun jij ook! Het is niet belangrijk dat het precies gaat lijken. Het gaat erom dat je tijd aan én met jezelf besteed. Leer hoe de lijnen van je gezicht lopen, de schoonheid ervan. Je kleur ogen, je haar... Oordeel niet! Dat is al een hele klus! En tot slot, in les zes gaan we affirmatiekaarten maken. Uitspraken en affirmaties die je aanspreken en helpen, zoals; "Ik ben goed zoals ik ben".

Wanneer?

Een nieuwe datum is in de maak! En als het dan zover is.... Ik verzorg koffie, thee, koek en alle materialen voor jou. Wat de kosten betreft; daar vertel ik je graag alles over in een vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek. Neem direct contact met mij op; 06 - 830 83 491

 

 

 

 

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Lodur praktijk voor Kunstzinnige therapie creativiteit en bezinning Montfoort Utrecht

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Wike de Klerk - Montfoort

EduStaff

Trainer / Coach / Docent(e)


Mw Wike de Klerk - Montfoort

Lodur Kunstzinnige Therapie / Wike de Klerk - Montfoort

Mijn naam is Wike de Klerk (1967), kunstzinnig therapeute beeldend. In 2007 ben ik afgestudeerd aan Academie De Wervel te Zeist waar ik de 4-jarige HBO opleiding tot kunstzinnig therapeut heb gevolgd. Ik ben lid van de NVKToag (Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapieën op... lees verder

Locatie(s)

Op je eigen locatie!

Beschik je zelf over een geschikte ruimte? Dan kunnen wij ook naar je toekomen! Dit kan bijvoorbeeld bij je thuis, maar uiteraard kunnen we ook in overleg samen een geschikte locatie uitzoeken / organiseren.


Lodur praktijk voor Kunstzinnige therapie creativiteit en bezinning Montfoort Utrecht

Willeskop 112, 3417MG, Montfoort, Utrecht, Nederland

Lodur Kunstzinnige Therapie / Lodur praktijk voor Kunstzinnige therapie creativiteit en bezinning Montfoort Utrecht

Voor een eerste kennismaking kun je mij telefonisch bereiken op 06 - 830 83 491.

Mijn praktijk is te vinden op Willeskop 112, 3417 MG Montfoort

lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps

Kunstzinnige Therapie

Lodur Kunstzinnige Therapie

Kunstzinnige Therapie

Wat is Kunstzinnige Therapie?

Kunstzinnige therapie betekent; door middel van het werken met middelen uit de kunst, werken aan je eigen hulpvraag. Door middel van het gericht werken aan een door de therapeut bepaalde opdracht in een bepaalde techniek, ben je actief met je hulpvraag bezig. Je komt iets dóen. Praten hoeft niet maar mag natuurlijk wel. Kunstzinnige therapie is een zogenaamde "non-verbale therapie".

Lodur, praktijk voor Kunstzinnige therapie, creativiteit en bezinning Montfoort Utrecht Lodur, praktijk voor Kunstzinnige therapie, creativiteit en bezinning Montfoort Utrecht

Wat zijn dan die middelen uit de kunst?

Eigenlijk werken wij mensen al zolang de mensheid bestaat met deze middelen uit de kunst. Denk aan verf, klei, krijt, houtskool, het bewerken van steen en het maken van muziek.

Tarieven

Lodur Kunstzinnige Therapie

Tarieven

Wat kost kunstzinnige therapie?

Kunstzinnige therapie wordt aangeboden in blokken van 7 sessies. De ervaring leert dat dit de continuïteit van de therapie ten goede komt en dat het de cliënt helpt om snel in een proces van verandering te komen. Het is hiervoor wenselijk dat de cliënt wekelijks therapie volgt.

Lodur, praktijk voor Kunstzinnige therapie, creativiteit en bezinning Montfoort Utrecht Lodur, praktijk voor Kunstzinnige therapie, creativiteit en bezinning Montfoort Utrecht

Zo'n 7-delig blok kost € 595,-, excl. 21% btw. Een gedeeltelijke vergoeding is mogelijk vanuit het aanvullend pakket van de zorgverzekeraar. Wil je weten of jouw zorgverzekeraar kunstzinnige therapie (deels) vergoed? Check het op ZorgWijzer.nl: Zorgverzekering vergelijken, al 16 jaar!

Een sessie duurt 75 minuten. Voor een eerste kennismaking kun je mij telefonisch bereiken

Bel Lodur Kunstzinnige Therapie

+31 (6) 8308 3491

Email Lodur Kunstzinnige Therapie

info@lodur.nl

website

http://www.lodur.nl

Bezoek Willeskop 112, 3417MG, Montfoort, Utrecht, Nederland
BTW NL176872565B01
KvK 24485744
facebook-icon
Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder