Taalent voor Duits - Taallessen en Bijlessen Duits - Dinie den Brave


Introductie

Taalent voor Duits - Taallessen en Bijlessen Duits - Dinie den Brave

Introductie

Meer dan 100 miljoen Europeanen spreken de Duitse taal. Daarmee is Duits de meest gesproken taal in West-Europa. Duitsland is de belangrijkste handelspartner voor Nederland. Gaat het in Duitsland voor de wind, dan gaat het in Nederland ook goed! Veel bedrijven en instellingen zoeken personeel die de Duitse taal goed beheersen. Tot nu toe blijkt er een groot tekort aan te zijn. Duits leren is dus een enorme plus!

Taalent richt zich op iedereen die zijn of haar kansen op de arbeidsmarkt, nu of later, wil verbeteren, in het bijzonder:

  • middelbare scholieren - moeite met de naamvallen en de keuzevoorzetsels of een examentraining nodig?
  • bedrijven - veel contact met Duitstalige landen, in woord en/of in geschrift, of heeft uw personeel een opfriscursus nodig?
  • particulieren - wil je je kansen op de arbeidsmarkt vergroten, ga je werken in een Duitstalig land of wil je op je vakantie gewoon een praatje kunnen maken?

Taalent biedt op maat gemaakte cursussen, privé en in kleine groepen (max. 4 personen). Voor scholieren werken wij met alle bekende lesmethoden en trainingen met als doel het behalen van het schooljaar of het eindexamen. Voor bedrijven en particulieren wordt gekeken naar de behoefte en een op maat gemaakt programma aangeboden.

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

taalent-voor-duits-taallessen-en-bijlessen-duits-dinie-den-brave-stolwijk

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Dinie den Brave


EduStaff

Trainer / Coach / Docent(e)

Dinie den Brave

Willkommen!

Ik heb lange tijd in Duitstalige landen gewoond en met Duitstaligen gewerkt, niet alleen in Duitsland, maar ook in Oostenrijk en Zwitserland. Vroeger had ik, net als vele anderen, helemaal niets met de Duitse taal of de mensen. Maar ik ben niet alleen de taal, maar ook de cultuur en de mensen steeds meer gaan waarderen.

Het is een prachtig land, met vriendelijke inwoners, heerlijk eten en een rijke cultuur. Deze interesse wil ik graag delen door anderen de taal te leren. Ik ben hiervoor sinds 2012 ook officieel bevoegd en als docent Duits werkzaam in het middelbaar onderwijs.


Mw Dinie den Brave

Taalent voor Duits - Taallessen en Bijlessen Duits - Dinie den Brave / Dinie den Brave

Willkommen!

Ik heb lange tijd in Duitstalige landen gewoond en met Duitstaligen gewerkt, niet alleen in Duitsland, maar ook in Oostenrijk en Zwitserland. Vroeger had ik, net als vele anderen, helemaal niets met de Duitse taal of de mensen. Maar ik ben niet alleen de taal, maar ook de... lees verder

Locatie(s)

Op je eigen locatie!

Natuurlijk kan ik ook naar je toekomen! Dit kan bijvoorbeeld bij je thuis of op kantoor, maar uiteraard kunnen we ook in overleg samen een geschikte locatie uitzoeken / organiseren

Als het in en rond Stolwijk / Gouda is zijn hier geen aanvullende kosten aan verbonden, maar mocht het wat verder weg zijn dan komen er wat reiskosten bij.


taalent-voor-duits-taallessen-en-bijlessen-duits-dinie-den-brave-stolwijk

Lessen

Taalent voor Duits - Taallessen en Bijlessen Duits - Dinie den Brave

Lessen

Privéles aan kinderen, jongeren en volwassenen

De lessen kunnen gegeven worden op de volgende niveaus:

  • Beginners
  • Gevorderd
  • Conversatie

Alle lessen worden gegeven op individuele basis of in kleine groepjes in overeenstemming met het niveau van de deelnemer(s), om het maximale leereffect te bereiken.

Taalent voor Duits - Taallessen en Bijlessen Duits - Dinie den Brave / Tentweg 9, 2821 AA, Stolwijk

Zakelijk

Voor bedrijven kunnen leer-programma's op maat gegeven worden, zowel aan groepen op locatie of privé. Indien gewenst kunnen we het programma toespitsen op de in uw branche gebruikte terminologie.

Bijles

Bijles is bedoeld voor leerlingen van middelbare scholen of studenten op universiteiten, die een examen moeten afleggen in het Duits (zowel mondeling als ook schriftelijk)

Lessen voor kinderen

Pedagogisch verantwoorde lessen met speciaal lesmateriaal voor kinderen van verschillende leeftijden.

Duits op reis

Wilt u uitsluitend Duits leren i.v.m. een reis door een Duitstalig land dan is dat met deze korte cursus van 10 lessen mogelijk. U zult zich kunnen redden in veel voorkomende situaties en op een basisniveau kunnen communiceren met de bewoners van het land.

Lesmateriaal

Taalent voor Duits - Taallessen en Bijlessen Duits - Dinie den Brave

Lesmateriaal

Lesmethoden

Als basis voor mijn lessen gebruik ik Na Klar maar ook andere methoden zoals Neue Kontakte, Trabitour en Salzgitter Heute worden gebruikt afhankelijk van de doelstelling van de cursus.

Taalent voor Duits - Taallessen en Bijlessen Duits - Dinie den Brave / Tentweg 9, 2821 AA, Stolwijk

Deze materialen vul ik aan met muziek, teksten, recepten, actueel nieuws en filmpjes gebaseerd op de belevingswereld en persoonlijke interesse van de studenten.

Duitse spelletjes

Ook maak ik veel gebruik van allerlei spelletjes die de conversatie bevorderen, leren we de werkwoorden met dobbelstenen en oefenen we de getallen met behulp van Duitse reclamefolders. Er wordt veel geleerd maar wel op een leuke en ontspannen manier.

Bel Taalent voor Duits - Taallessen en Bijlessen Duits - Dinie den Brave

0182 - 516539

Bel Taalent voor Duits - Taallessen en Bijlessen Duits - Dinie den Brave

06 - 19967116

Email Taalent voor Duits - Taallessen en Bijlessen Duits - Dinie den Brave

info@denbrave.nl

Bezoek Tentweg 9, 2821 AA, Stolwijk
BTW NL13958746B02
KvK 61481653
linkedin-icon
Taalent voor Duits - Taallessen en Bijlessen Duits - Dinie den Brave /  - Eduvents Taalent voor Duits - Taallessen en Bijlessen Duits - Dinie den Brave / - Eduvents

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder