Zaleco Verkooptrainingen, Salestrainingen, Marketingtrainingen en klantgerichtheidstrainingen - Zevenhuizen - René van der Zaag


Introductie

Zaleco Verkooptrainingen, Salestrainingen, Marketingtrainingen en klantgerichtheidstrainingen - Zevenhuizen - René van der Zaag

Introductie

SPECIALIST IN COMMERCIËLE TRAININGEN: MARKETING, KLANTGERICHTHEID EN VERKOOP

Commerciële trainingen, meer klanten meer opdrachten meer omzet. Een commerciële training is een training die direct rendement oplevert. Wat je in onze trainingen leert, kan je namelijk meteen toepassen. Zodra je dat doet, zal je merken dat je beter gaat verkopen. Een commerciële training, of het nu gaat om een marketing-, klantgerichtheids-, winkel- of verkooptraining, is dan ook geen kostenpost, maar een investering met rendement. Onze voordelige en effectieve trainingen zijn speciaal gericht op MKB-bedrijven. Het doel is dat ze je uiteindelijk meer klanten, meer opdrachten, meer omzet en meer winst opleveren.

Actief bezig zijn

We willen dat onze commerciële trainingen leuk en actief zijn. Daarom gebruiken we activerende werkvormen. Door te wisselen in werkvormen, zijn onze trainingen levendig en blijf je alert en actief. Hierdoor ben je beter in staat de stof eigen te maken. En als de training ook nog eens leuk is, helpt dat nog eens extra.

Niets is te gek

Heb je een speciale vraag. Niets is ons te gek. Wij verzorgen ook trainingen die aansluiten op je specifieke vraag. Immers, niet iedere organisatie is hetzelfde en niet iedereen heeft dezelfde vraag. We hebben een brede groep van trainers uit verschillende branches. Het maakt ons niets uit of je in een B-2-B omgeving werkt of juist in de detailhandel. We vinden 100% tevredenheid belangrijk en streven daar voortdurend naar.

Leren waar en wanneer jij dat wilt

Het voordeel van onlinetrainingen is dat je kan leren waar jij dat wil, op het moment dat jou het beste uitkomt en in het tempo dat je prettig vindt. Met behulp van je computer, smartphone, tablet en een internetverbinding kan je overal leren. Online leren is een actieve manier van leren. Je kan ook een mengvorm van een onlinetraining en een normale training bij ons volgen. Dit heet blended learning. Hierin leer je de theorie via een onlinetraining en oefen je dit vervolgens met een trainer in de praktijk.

“Onze trainingen zijn levendig, daardoor blijf je alert en actief. Hierdoor ben je beter in staat de stof eigen te maken.”

Commercieel zijn op een natuurlijke manier

In de commercie kom je ze regelmatig tegen, de verkopers met een vlotte babbel. Tegenwoordig draait verkopen allang niet meer om goed gebekt zijn. Integendeel we trainen je jezelf te blijven en vanuit daaruit de klant te helpen in zijn koopproces. In onze commerciële trainingen leer je op een natuurlijke manier verkopen en communiceren met de klant, op een manier die bij je past. Op een manier die de klant prettig vindt en waarbij je de klant respecteert. Dat noemen wij commercieel zijn op een natuurlijke manier.

Afgestemd op de praktijk

De onderwerpen binnen het commerciële vakgebied zijn afgestemd op wat je tegenkomt in de praktijk. Onze trainers zijn zelf ook voortdurend bezig met klantgerichtheid en verkoop en zijn bekend met de situaties die je tegenkomt. Wat je leert is gericht op de dagelijkse praktijk. Je kan het dan ook de volgende dag meteen toepassen.

Programma

Commercie is een breed vakgebied. We hebben geprobeerd ons programma af te stemmen op de meest voorkomende behoeften. Mocht je keuze er niet tussen zitten, naam dan gerust contact met ons op. Dan gaan we samen een uitgekiende training samenstellen. Als je op zoek bent naar een training die je verder brengt op het gebied van acquisitie, verkooptechnieken, gesprekstechnieken, motiveren:

Verkooptrainingen

 • Telefonische acquisitie
 • Acquisitie met LinkedIn
 • Commercieel telefoneren
 • Offertes schrijven
 • Commerciële gesprekstechnieken BASIC
 • Commerciële gesprekstechnieken INTERMEDIATE
 • Commerciële gesprekstechnieken ADVANCED
 • Verkoopteam motiveren

Telefoontrainingen

Als je op zoek bent naar een telefoontraining die je verder brengt op het gebied van acquisitie, klantgerichtheid of commercie:

 • Telefonische acquisitie
 • Commercieel telefoneren
 • Klantgericht telefoneren

Klantgerichtheidstrainingen

Als je op zoek bent naar een training die je telefonistes, helpdesk, servicedesk, receptie klantgerichter maakt:

 • Klantgericht telefoneren
 • Klantgerichte dienstverlening
 • Commerciële klantgerichtheid

Winkeltrainingen

Als je op zoek bent naar een training die je winkelpersoneel verder helpt in hun commerciële vaardigheden:

 • Klantvriendelijkheid in de winkel
 • Verkoopgesprek in de winkel
 • Bijverkopen in de winkel
 • Leidinggeven in de winkel

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Zaleco trainingen en advies

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

René van der Zaag

EduStaff

Trainer / Coach / Docent(e)


Dhr René van der Zaag

Zaleco Verkooptrainingen, Salestrainingen, Marketingtrainingen en klantgerichtheidstrainingen - Zevenhuizen - René van der Zaag / René van der Zaag

Sinds 2008 is René als zelfstandig trainer en adviseur actief op het gebied van verkoop en klantgerichtheid. René traint op een interactieve wijze en stelt daarin altijd de deelnemers centraal. Hij gaat op zoek naar de sterke punten van de deelnemers en laat ze vanuit die kracht groeien. Naast... lees verder

Locatie(s)

Op je eigen locatie!

Vanaf 3 personen is het interessant een training incompany (op je bedrijf) te laten verzorgen. Dit is altijd een maatwerktraining. Dat kan op verschillende manieren:

 • Blended learning: de deelnemers nemen de theorie online door en bereiden zich zo voor op het praktijkgedeelte. Het praktijkgedeelte van een halve dag vindt face-to-face plaats met de gehele groep. De groep oefent daarin verschillende situaties die zich in de praktijk kunnen voordoen;
 • Of de klassieke manier: de training telefonische acquisitie duurt een hele dag, waarin we zowel de theorie als de praktijk klassikaal trainen;
 • Of keuze 1 of 2 en daarnaast begeleiden we de deelnemers na de training op de werkplek.

Een incompany-training klinkt duur, maar is het niet. Probeer ons maar eens.


Zaleco trainingen en advies

De Fuut 1, 2761SP, Zevenhuizen, Zuid-Holland, Nederland

Zaleco Verkooptrainingen, Salestrainingen, Marketingtrainingen en klantgerichtheidstrainingen - Zevenhuizen - René van der Zaag / Zaleco trainingen en advies

De klassikale trainingen vinden op verschillende locaties plaats, zoals Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Zwolle of Eindhoven.

lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps

Verkooptrainingen

Zaleco Verkooptrainingen, Salestrainingen, Marketingtrainingen en klantgerichtheidstrainingen - Zevenhuizen - René van der Zaag

Verkooptrainingen

Verkooptrainingen voor meer opdrachten

Verkooptrainingen Zaleco - EduventsAls commerciële man of vrouw ben je voortdurend bezig je omzet en winst op peil te houden of te verhogen. Dit gebeurt niet automatisch, daar werk je elke dag actief aan. Het belang van verkooptrainingen hoeven we allang niet meer uit te leggen. Wil je scoren in sales, dan zal je, net als een topsporter, voortdurend moeten trainen en in jezelf blijven investeren. Als je dat doet, bereik je vanzelf meer omzet, meer winst. Onze bewezen effectieve verkooptrainingen helpen je daarbij.

Verkooptrainingen: meer rendement

Je kiest bij ons uit open verkooptrainingen (klassikaal), maar ook uit individuele en incompany-trainingen. Onze verkooptrainingen zijn speciaal gericht op de moderne salesman of -vrouw, die te maken heeft met de uitdagingen van deze tijd. Ons uitgangspunt daarbij is een verkooptraining die je meer klanten, meer omzet, meer winst oplevert. Een investering in één van onze verkooptrainingen levert uiteindelijk meer op dan het kost.

“Een verkooptraining levert uiteindelijk meer op dan het kost.”

Actieve verkooptrainingen

Leren is een actief proces. Daarom geloven we in actieve verkooptrainingen. In een actieve verkooptraining concentreer je jezelf beter, focus je je makkelijker en onthoudt je de stof beter. Leren is een actief proces, dus hanteren we actieve werkvormen die je zintuigen prikkelen en je uitdagen, waardoor je sneller en efficiënter leert.

Blended Learning: Hoog rendement

In sommige van onze verkooptrainingen leer je de theorie online en de praktijk klassikaal. Dit heet blended learning. Onze ervaring is dat je met blended learning actiever met de theorie aan de slag gaat. En daardoor haal je meer uit het praktijkgedeelte. De combinatie van de theorie online bestuderen en dit in de praktijk oefenen zorgt ervoor dat het rendement van onze verkooptrainingen hoog is.


Bel Zaleco Verkooptrainingen, Salestrainingen, Marketingtrainingen en klantgerichtheidstrainingen - Zevenhuizen - René van der Zaag

+31 (180) 328 500

Email Zaleco Verkooptrainingen, Salestrainingen, Marketingtrainingen en klantgerichtheidstrainingen - Zevenhuizen - René van der Zaag

contact@zaleco.nl

website

http://www.zaleco.nl

Bezoek De Fuut 1, 2761SP, Zevenhuizen, Zuid-Holland, Nederland
KvK 24434496
twitter-icon googleplus-icon
linkedin-icon youtube-icon

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder