Bouwen aan ZelfvertrouwenBouwen aan Zelfvertrouwen

Bouwen aan Zelfvertrouwen

Bouwen aan Zelfvertrouwen - Als je als kind structureel bent afgewezen, langdurig.... En je bent voor je gevoel niet of niet voldoende gehoord en gezien.... Je bent emotioneel verwaarloosd, buitengesloten en genegeerd...  Dan ontwikkel je onbewust een manier om hiermee om te gaan. Een overlevingssysteem om de pijn ervan niet te hoeven voelen. Of, om het tegendeel te bewijzen kun je je gaan overschreeuwen. Je bent onbewust gaan geloven dat je er niet toe doet. Niet belangrijk bent. Dat je waardeloos en onhandig bent. Dom, lelijk en ongeliefd bent. De bewijsdrang om het tegendeel te bewijzen, kan de vorm van een obsessie aan gaan nemen. Iemand wordt bijvoorbeeld een ras-perfectionist. Iemand slooft zich grenzeloos uit. Het is een ongezonde vorm van dealen met de pijn en die proberen om te buigen tot iets positiefs. Mijn naam is Wike de Klerk, kunstzinnig therapeut en ik kan je helpen om op een gezonde en liefdevolle manier jouw zelfvertrouwen op te bouwen! In 6 lessen.
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Bouwen aan Zelfvertrouwen

Lodur Kunstzinnige Therapie

Alle eduvents van deze aanbieder

Bouwen aan Zelfvertrouwen

Als je als kind structureel bent afgewezen, langdurig.... En je bent voor je gevoel niet of niet voldoende gehoord en gezien.... Je bent emotioneel verwaarloosd, buitengesloten en genegeerd...  Dan ontwikkel je onbewust een manier om hiermee om te gaan. Een overlevingssysteem om de pijn ervan niet te hoeven voelen. Of, om het tegendeel te bewijzen kun je je gaan overschreeuwen. Je bent onbewust gaan geloven dat je er niet toe doet. Niet belangrijk bent. Dat je waardeloos en onhandig bent. Dom, lelijk en ongeliefd bent. De bewijsdrang om het tegendeel te bewijzen, kan de vorm van een obsessie aan gaan nemen. Iemand wordt bijvoorbeeld een ras-perfectionist. Iemand slooft zich grenzeloos uit. Het is een ongezonde vorm van dealen met de pijn en die proberen om te buigen tot iets positiefs. Mijn naam is Wike de Klerk, kunstzinnig therapeut en ik kan je helpen om op een gezonde en liefdevolle manier jouw zelfvertrouwen op te bouwen! In 6 lessen.

Leer jezelf kennen

Je gaat leren om met mildheid naar jezelf en jouw capaciteiten te kijken! Het is niet alleen maar leuk, je moet ook aan het werk! Wat ga je doen? Je gaat weer opnieuw contact maken met je innerlijke kind! Lekker spelen met materialen als potloden, klei, verf of krijt! Net als toen je op de kleuterschool zat en je nog onbezorgd kon genieten van je spel, want jezelf beoordelen deed je toen nog niet. Tijdens de 2e les ga je een collage maken waarin je je wensen en doelen voor de toekomst duidelijk gaat maken. De 3e les staat in het teken van hoe jij je naar de buitenwereld toe presenteert. Wat laat je zien aan de ander en wat houd je voor jezelf? Als je dat duidelijk hebt, gaan je dit verbeelden in het maken van een masker. Tijdens les 4 schrijf je een echte liefdesbrief aan jezelf! Wees niet kritisch en schrijf op wat jij voor moois aan de wereld te bieden hebt! Je mag nét zo liefdevol en aardig voor jezelf zijn als dat je voor anderen bent! Les 5 staat in het teken van het schilderen van je zelfportret. Ja, dat kun jij ook! Het is niet belangrijk dat het precies gaat lijken. Het gaat erom dat je tijd aan én met jezelf besteed. Leer hoe de lijnen van je gezicht lopen, de schoonheid ervan. Je kleur ogen, je haar... Oordeel niet! Dat is al een hele klus! En tot slot, in les 6 gaan we affirmatiekaarten maken. Uitspraken en affirmaties die je aanspreken en helpen, zoals; "Ik ben goed zoals ik ben".

6 vrijdagmiddagen; 31 maart, 7 april, 14 april, 21 april, 5 mei en 12 mei 2017. Ik verzorg thee, koffie, koek en allematerialen voor jou!

Bouwen aan Zelfvertrouwen van Lodur Kunstzinnige Therapie .


Trefwoorden: Bouwen aan Zelfvertrouwen van Lodur Kunstzinnige Therapie  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Cursus, 
  • Lessen, 
  • Coaching
 | 
COM_CRITERIA_FILTER
  • Op locatie mogelijk
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Cursus, 
  • Lessen, 
  • Coaching
Kenmerken
COM_CRITERIA_FILTER
  • Op locatie mogelijk

Data & Prijzen

Prijzen

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek vertel ik je graag alles over de kosten.

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtData & PrijzenLocatie(s)ImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Op je eigen locatie!

Beschik je zelf over een geschikte ruimte? Dan kunnen wij ook naar je toekomen! Dit kan bijvoorbeeld bij je thuis, maar uiteraard kunnen we ook in overleg samen een geschikte locatie uitzoeken / organiseren.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtData & PrijzenLocatie(s)ImpressieErvaringenReacties.

Impressie

Impressie

Bouwen aan ZelfvertrouwenBouwen aan Zelfvertrouwen

Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents Lodur Kunstzinnige Therapie / impressie - Eduvents

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.