Cosy Cooking Clinic - Workshop Cosy Cooking Clinic - Workshop - regio Mijdrecht Zuid-holland / David Hague

Cosy Cooking Clinic - Workshop

Cosy Cooking Clinic - Workshop - regio Mijdrecht Zuid-holland / David Hague - Deze workshop is gebaseerd op een simpele formule die zichzelf meerdere malen bewezen heeft: "Slow Food & Fine Wine". De workshop is gericht op een kleine groep enthousiaste amateurkoks die hun liefde, kennis en humor over eten willen delen en exploreren onder het genot van een glaasje wijn en heerlijke geuren uit de keuken.
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Cosy Cooking Clinic - Workshop - regio Mijdrecht Zuid-holland / David Hague

David Hague - Mijdrecht - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Cosy Cooking Clinic - Workshop - regio Mijdrecht Zuid-holland / David Hague

Ik streef ernaar om topkwaliteit toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Bij de organisatie van een winkelpromotie, een zakelijke bijeenkomst of een privé party wil ik altijd hetzelfde hoge niveau handhaven. Dit gegeven in combinatie met de typisch Engelse gastvrijheid en humor vormt een goede basis voor een geslaagde samenwerking. Sinds februari 2010 heb ik een vaste rubriek in DE GROENE VENEN waarin ik schrijf over mijn passie voor organische producten. Ik bezoek voor de rubriek "met je neus in de boter" groene bedrijven in Het Groene Hart. Ook ben ik als Personal Cook aanwezig tijdens de shows van couturier HANS UBBINK, die door het hele land plaats vinden. Ik ben al jaren de vaste huiskok van Lutz Fashion in Vinkeveen en in de zomer van 2011 verzorg ik alle catering bij het kwaliteitsprogramma VPRO Zomergast

Deze workshop is gebaseerd op een simpele formule die zichzelf meerdere malen bewezen heeft: "Slow Food & Fine Wine". De workshop is gericht op een kleine groep enthousiaste amateurkoks die hun liefde, kennis en humor over eten willen delen en exploreren onder het genot van een glaasje wijn en heerlijke geuren uit de keuken.

Workshop Cosy Cooking Clinic - Workshop - regio Mijdrecht Zuid-holland / David Hague van David Hague - Mijdrecht - Zuid-holland wordt gegeven door David Hague - Mijdrecht.


Trefwoorden: Eten & Drinken, Workshop Cosy Cooking Clinic - Workshop - regio Mijdrecht Zuid-holland / David Hague van David Hague - Mijdrecht - Zuid-holland, David Hague - Mijdrecht, Nederland, David Hague, Mijdrecht, 3641RR

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

David Hague - Mijdrecht - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

David Hague - Mijdrecht  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Mijdrecht
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Mijdrecht

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


David Hague - Mijdrecht - Zuid-holland

Nijverheidsweg 14, 3641RR, Mijdrecht, Zuid-holland, Nederland

Ik streef ernaar om topkwaliteit toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Bij de organisatie van een winkelpromotie, een zakelijke bijeenkomst of een privé party wil ik altijd hetzelfde hoge niveau handhaven. Dit gegeven in combinatie met de typisch Engelse gastvrijheid en humor vormt een goede basis voor een geslaagde samenwerking. Sinds februari 2010 heb ik een vaste rubriek... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Dhr David Hague - Mijdrecht

Ik streef ernaar om topkwaliteit toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Bij de organisatie van een winkelpromotie, een zakelijke bijeenkomst of een privé party wil ik altijd hetzelfde hoge niveau handhaven. Dit gegeven in combinatie met de typisch Engelse gastvrijheid en humor vormt een goede basis voor een geslaagde samenwerking. Sinds februari 2010 heb ik een vaste rubriek in DE GROENE VENEN waarin ik schrijf over mijn passie voor organische producten. Ik bezoek voor de rubriek "met je neus in de boter" groene bedrijven in Het Groene Hart. Ook ben ik als Personal... lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.