Gezonde Voeding - Workshop Gezonde Voeding - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Vitasan

Gezonde Voeding - Workshop

Gezonde Voeding - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Vitasan - Kinderfeestjes kunnen gereserveerd worden vanaf 5 kinderen. Je kunt bij ons ook kiezen voor een leuke workshop of themafeestje. Je mag van te voren natuurlijk altijd even komen kijken hoe het er bij ons uitziet.
Prijs
35,00 €
(meer info)
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Gezonde Voeding - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Vitasan

Vitasan - Woerden - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Gezonde Voeding - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Vitasan

Mijn naam is Sanne Nap. Als voedingsdeskundige en natuurvoedingsadviseur geef ik mensen advies over gezonde voeding. Dat doe ik bij mensen thuis, in workshops of op informatiebijeenkomsten. Ik adviseer ook bedrijven, scholen en instellingen bij het samenstellen van een gezond kantineassortiment. Gezond eten en drinken is in mijn visie geen middel om snel resultaat te behalen, maar een cruciaal onderdeel van een gezonde leefstijl. Verwacht van mij dan ook geen ingewikkelde diëten of beloftes over resultaten, maar een persoonlijk advies over het gebruik van gezonde, natuurlijke voeding en een leefstijl die bij je past.

Kinderfeestjes kunnen gereserveerd worden vanaf 5 kinderen. Je kunt bij ons ook kiezen voor een leuke workshop of themafeestje. Je mag van te voren natuurlijk altijd even komen kijken hoe het er bij ons uitziet.

Workshop Gezonde Voeding - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Vitasan van Vitasan - Woerden - Zuid-holland wordt gegeven door Sanne Nap - Woerden.


Trefwoorden: Fit & Gezond, Workshop Gezonde Voeding - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Vitasan van Vitasan - Woerden - Zuid-holland, Sanne Nap - Woerden, Nederland, Vitasan, Woerden, 3441XC

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Vitasan - Woerden - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Sanne Nap - Woerden  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Vitasan - Woerden - Zuid-holland

Wilhelminaweg 2, 3441XC, Woerden, Zuid-holland, Nederland

Mijn naam is Sanne Nap. Als voedingsdeskundige en natuurvoedingsadviseur geef ik mensen advies over gezonde voeding. Dat doe ik bij mensen thuis, in workshops of op informatiebijeenkomsten. Ik adviseer ook bedrijven, scholen en instellingen bij het samenstellen van een gezond kantineassortiment. Gezond eten en drinken is in mijn visie geen middel om snel resultaat te behalen, maar een cruciaal... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Mw Sanne Nap - Woerden

Mijn naam is Sanne Nap. Als voedingsdeskundige en natuurvoedingsadviseur geef ik mensen advies over gezonde voeding. Dat doe ik bij mensen thuis, in workshops of op informatiebijeenkomsten. Ik adviseer ook bedrijven, scholen en instellingen bij het samenstellen van een gezond kantineassortiment. Gezond eten en drinken is in mijn visie geen middel om snel resultaat te behalen, maar een cruciaal onderdeel van een gezonde leefstijl. Verwacht van mij dan ook geen ingewikkelde diëten of beloftes over resultaten, maar een persoonlijk advies over het gebruik van gezonde, natuurlijke voeding en... lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.