Glas op Glas - werkstuk maken met glas - workshop Boskoop Creatief - regio Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Gouda, Hazerswoude, Reeuwijk, Waddinxveen, ZoetermeerGlas op Glas - werkstuk maken met glas - workshop Boskoop Creatief - regio Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Gouda, Hazerswoude, Reeuwijk, Waddinxveen, Zoetermeer

Glas op Glas - werkstuk maken met glas - workshop Boskoop Creatief

Tijdens deze workshop glas op glas ben je echt creatief bezig! Het mooist is als cursisten iets maken dat uit hun zelf komt. Dat levert vaak de mooiste en verrassendste glasplaten op. Voor degene, die dat te moeilijk vinden zijn er voorbeelden ter inspiratie. Een glas-op-glas werkstuk komt het mooiste uit als het voor een raam gehangen wordt. Dan kan het licht van buiten spelen met de kleuren van het glas. Als dat niet mogelijk is, kan zo'n werk ook aan een lichte effen wand gehangen worden.
Prijs
40,00 €
(meer info)
Aanmelden / Inschrijven Contact
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Glas op Glas - werkstuk maken met glas - workshop Boskoop Creatief - regio Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Gouda, Hazerswoude, Reeuwijk, Waddinxveen, Zoetermeer

Creatieve workshops en cursussen Boskoop Creatief - regio Alphen, Boskoop, Bodegraven, Gouda,...

Alle eduvents van deze aanbieder

Maak zelf iets moois met glas. Lekker creatief bezig!

Het mooist is als cursisten iets maken dat uit hun zelf komt. Dat levert vaak de mooiste en verrassendste glasplaten op. Voor degene, die dat te moeilijk vinden zijn er voorbeelden ter inspiratie.

Een glas-op-glas werkstuk komt het mooiste uit als het voor een raam gehangen wordt. Dan kan het licht van buiten spelen met de kleuren van het glas. 

Als dat niet mogelijk is, kan zo'n werk ook aan een lichte effen wand gehangen worden.

Een workshop glas-op-glas ziet er bij mij als volgt uit:

Op de werktafel ligt voor elke deelnemer een glasplaat klaar op A-4 formaat, een wieltjestang, een bakje lijm, een spateltje, een veiligheidsbril en een doekje. Op tafel staan bakken met stukjes gekleurd glas, gesorteerd op kleur.

Eerst krijgen de cursisten een technische uitleg over het gebruik van de tang, de veiligheid en over hoe het geheel in z'n werk gaat. Dan gaan de mensen kleuren uitzoeken die ze willen gebruiken.

Meestal houden we dan eerst een korte pauze, voordat we aan het "echte werk" gaan beginnen, het knippen en plakken van de glasstukjes. 

In de tweede les maken we het werkstuk verder af en kan er, als men dat wil, een bijna onzichtbaar, ophangsysteem aan gemaakt worden.

Uiteraard help ik iedereen, die niet zo goed weet hoe te beginnen, een stukje op weg of geef ik mensen een "zetje" die even dreigen vast te lopen. 

Mijn streven is dat iedereen altijd blij en tevreden naar huis gaat met het werkstuk.

Gezelligheid vind ik ook heel belangrijk, men komt hier tenslotte voor zijn/haar ontspanning.

Deze workshop is op 2 maandagavonden namelijk 5 en 12 oktober van 20:00 - 22:00 uur. Locatie: MFC de Plataan, Snijdelwijklaan 2, Boskoop

Minimaal 6 en maximaal 12 cursisten.

Kosten: € 40,- inclusief een basisset wit en gekleurd glasmateriaal. De kosten van extra glasmateriaal rekent u contant af met de docent.

De workshop Glas op Glas - werkstuk maken met glas - workshop Boskoop Creatief - regio Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Gouda, Hazerswoude, Reeuwijk, Waddinxveen, Zoetermeer van Boskoop Creatief - creatieve workshops en cursussen wordt gegeven door Mw Jeannette Nieuwesteeg op de locatie MFC De Plataan in Boskoop.

Rubrieken / trefwoorden: Creatief, Kunst en Cultuur, workshop, jeannette nieuwesteeg, glas op glas, mozaIek werkstuk, werkstuk maken van glas, creatief met glas, glas workshop, mozaïek workshop, Randstad, Het Groene Hart, Midden Holland, Zuid-Holland, Nederland

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

MFC De Plataan - Boskoop

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Jeannette Nieuwesteeg • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
 • Workshop
 | 
COM_PLAATS-FILTER
 • Boskoop
 | 
COM_EDUPLACES-FILTER
 • MFC De Plataan - Boskoop, 
 • Alles
 | 
COM_EDUSTAFF-FILTER
 • Jeannette Nieuwesteeg, 
 • Alles
 | 
COM_TIJDSPANNE
 • 2 tot 4 weken
 | 
COM_WEEKDAGEN-FILTER
 • Doordeweeks, 
 • Maandag
 | 
COM_DAGDELEN-FILTER
 • Avond
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
 • Workshop
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
 • Boskoop
Locatie(s)
COM_EDUPLACES-FILTER
 • MFC De Plataan - Boskoop, 
 • Alles
Docenten
COM_EDUSTAFF-FILTER
 • Jeannette Nieuwesteeg, 
 • Alles
Aantal Lessen / Sessies 2 lessen van 2 uur
Overige bijzonderheden

Minimaal 6 en maximaal 12 cursisten.

Tijdspanne / Periode
COM_TIJDSPANNE
 • 2 tot 4 weken
Dag(en) van de week
COM_WEEKDAGEN-FILTER
 • Doordeweeks, 
 • Maandag
Dagdeel
COM_DAGDELEN-FILTER
 • Avond

Data & Prijzen

Data

 • Docent(e)(n) : Jeannette Nieuwesteeg
 • Locatie(s) : MFC De Plataan - Boskoop
 • De 2-daagse workshop wordt op maandagavond gegeven. In het tabblad Agenda vind je de geplande aanvangsdatum / -data. Via het contactformulier kun je je aanmelden / inschrijven en / of meer informatie aanvragen. Bellen kan natuurlijk ook altijd!

Prijzen

De kosten voor deze 2-daagse workshop bedragen € 40,-- per persoon. Dit is inclusief een basisset wit en gekleurd glasmateriaal.

De kosten van extra glasmateriaal rekent u contant af met de docent.

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtData & PrijzenLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


MFC De Plataan - Boskoop

Snijdelwijklaan 2, 2771SX, Boskoop, Zuid-Holland, Nederland

Creatieve workshops en cursussen Boskoop Creatief - regio Alphen, Boskoop, Bodegraven, Gouda, Hazerswoude, Reeuwijk, Waddinxveen, Zoetermeer / MFC De Plataan - Boskoop

Multifunctioneel Centrum De Plataan

Dè binnensport accommodatie van Boskoop: Iedere week krijgen zo’n 1400 leerlingen gymles in De Plataan. Daarnaast zijn Volleybalvereniging Timios, Gymvereniging Boskoop en Budo Sport Het groene Hart enkele verenigingen die gebruik maken van De Plataan. Het gebruik van de sportzaal is nagenoeg volgeboekt. Het is fantastisch om te zien... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtData & PrijzenLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Mw Jeannette Nieuwesteeg

Creatieve workshops en cursussen Boskoop Creatief - regio Alphen, Boskoop, Bodegraven, Gouda, Hazerswoude, Reeuwijk, Waddinxveen, Zoetermeer / Jeannette Nieuwesteeg

Een aantal jaren geleden kwam ik bij toeval in aanraking met mozaïek, ik ging ermee experimenteren en ik was verkocht. Het werd mijn grote passie, en is dat nog steeds.

Ik besloot van deze hobby mijn beroep te gaan maken. Van origine ben ik onderwijzeres bij het basisonderwijs. Nu heb ik sinds een jaar of 5 een atelier in Gouda, aan de Hanzeweg 10a, in de Goude Poort in Gouda, waar ik met heel erg veel plezier altijd bezig ben. (Mijn bedrijf heet MoZaEnZo).

Ik maak tableaus, een soort schilderijen, met stukjes keramische tegel, vaak in combinatie met serviesgoed, spiegel... lees verder


Impressie

Impressie

Glas op Glas - werkstuk maken met glas - workshop Boskoop Creatief - regio Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Gouda, Hazerswoude, Reeuwijk, Waddinxveen, ZoetermeerGlas op Glas - werkstuk maken met glas - workshop Boskoop Creatief - regio Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Gouda, Hazerswoude, Reeuwijk, Waddinxveen, ZoetermeerCreatieve workshops en cursussen Boskoop Creatief - regio Alphen, Boskoop, Bodegraven, Gouda, Hazerswoude, Reeuwijk, Waddinxveen, ZoetermeerCreatieve workshops en cursussen Boskoop Creatief - regio Alphen, Boskoop, Bodegraven, Gouda, Hazerswoude, Reeuwijk, Waddinxveen, Zoetermeer

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.