Kookles Italiaans - Italiaans leren koken - Woerden - Buon AppetitoKookles Italiaans - Italiaans leren koken - Woerden - Buon Appetito

Kookles Italiaans - Italiaans leren koken - Woerden - Buon Appetito

De Italiaanse keuken! Wie houdt er niet van? Heerlijk en eerlijk! Maar hoe maak ik nu zelf tagliatelle of gnocchi? Is dat niet heel moeilijk? Zo'n smeuïge, echte Italiaanse lasagna maken... hoe krijg ik dat voor elkaar? Dat kan je nu leren bij Buon Appetito! Authentiek Italiaans koken, met verse ingrediënten, simpel maar met een verbluffend resultaat. Na afloop weet je alles over de producten, ken je de snij- en kooktechnieken en hou je constant overzicht. Heerlijk koken zonder stress! Boek een leuke en lekkere cursus alleen of met een groep vrienden of vriendinnen. Wij kunnen ons geen betere besteding van de avond voorstellen!
Prijs
40,00 €
les van ca. 2 1/2 uur. (meer info)
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Kookles Italiaans - Italiaans leren koken - Woerden - Buon Appetito

Italiaanse Kookworkshops Woerden - Buon Appetito - Italiaans Koken

Alle eduvents van deze aanbieder

Kooklessen Italiaans

De Italiaanse keuken! Wie houdt er niet van? Heerlijk en eerlijk! Maar hoe maak ik nu zelf tagliatelle of gnocchi? Is dat niet heel moeilijk? Zo'n smeuïge, echte Italiaanse lasagna maken... hoe krijg ik dat voor elkaar?

Dat kan je nu leren bij Buon Appetito! Authentiek Italiaans koken, met verse ingrediënten, simpel maar met een verbluffend resultaat.

Na afloop weet je alles over de producten, ken je de snij- en kooktechnieken en hou je constant overzicht. Heerlijk koken zonder stress!

Boek een leuke en lekkere cursus alleen of met een groep vrienden of vriendinnen. Wij kunnen ons geen betere besteding van de avond voorstellen!

De volgende kooklessen zijn te boeken op afspraak bij Buon Appetito. Grote groepen doen we op één van de twee locaties zoals aangegeven op deze site. Kleine groepen doen we gewoon bij ons thuis! Gezellig samen koken in een huiselijke omgeving zodat je het thuis makkelijk kan herhalen!

Pasta all'uovo (eierpasta) of gnocchi

Tijdens deze cursus leer je de basisbeginselen van het maken van verse pasta (tagliatelle of gnocchi). Welke bloem en aardappelen kun je hiervoor het beste gebruiken en waarom eigenlijk? En hoe zit het met de eieren, kun je elk willekeurig type nemen? Daarnaast leer je een heerlijke tomatensaus alla Bolognese maken die perfect is voor de tagliatelle of de gnocchi.

Pasta ripiena (gevulde verse pasta): Tortelloni of Ravioli

Ook hier beginnen we met de bereiding van het pastadeeg. Dan wagen we ons aan het maken van gevulde pasta. Je leert hoe je met de hand tortelloni vouwt, deze is met zijn iets rondere en dikkere 'buikje' de grote broer van de tortellini. Of we maken ravioli in verschillende vormen: ronde, rechthoekige en halve maantjes. De vulling is uiteraard essentieel dus daar besteden we ook uitgebreid aandacht aan. De perfecte saus voor deze gerechten is tenslotte een besciamelle saus met kaas en dat is het laatste onderdeel van deze les!

Pasta lievitata (gistdeeg): Pizza en Pizza rustica (hartige taart)

De italiaanse keuken is ondenkbaar zonder de pizza. Niet alleen de klassieke ronde houtoven pizza maar er zijn ook een hele serie pizza's die je zelf makkelijk thuis kan maken in de oven. Net zo heerlijk en je doet er iedereen een plezier mee! Je leert om een perfect superelastisch pizzadeeg te maken die aan de basis staat van de pizza margherita, quattro stagioni, pizza ai funghi, etc. Te veel en te lekker om allemaal op te noemen! Daarnaast leer je ook hoe de basis van een heerlijke hartige taart te maken (pizza rustica).

Le lasagne: nog zo'n klassieker!

Deze les kunnen we niet beginnen zonder eerst een goed pastadeeg te leren maken! Dan maken we een tweetal varianten van de lasagna. De rode met tomatensaus (met of zonder gehakt) maar ook de minder bekende maar net zo lekkere witte lasagna op basis van besciamelle saus en kaas.

I dolci della festa (de zoetste gerechten voor de feestdagen)

De Italiaanse keuken zit boordevol met typische gerechten rondom de feestdagen. Voor de feestdagen is het gebruikelijk om bepaalde heerlijke nagerechten en andere zoete lekkernijen te maken. Gedurende deze les leer je een aantal van deze lekkere specialiteiten maken om je eigen feestdiner een Italiaans karakter te geven. Maar je kan ze uiteraard ook gewoon gedurende de rest van het jaar maken en serveren!

De kooklessen kunnen in principe op elke middag of avond gehouden worden die we samen afspreken. Neem gewoon even contact op!

De Kookles Italiaans - Italiaans leren koken - Woerden - Buon Appetito wordt gegeven door Mw Maria Luigia d'Angelo en/of dhr Guido Cazemier op een van onze locaties in Woerden (Studio 136, Buurman en Buurman - Hall's Keuken) of bij ons thuis.

Rubrieken / trefwoorden: buon appetito, maria luigia d'angelo, guido cazemier, koken en culinair, eten en drinken, woerden, workshop woerden workshop, italiaanse kookworkshops woerden - buon appetito - italiaans koken

kooklessen italiaans, italiaans leren koken, tagliatelle, gnocchi, italiaanse lasagna, pasta all'uovo (eierpasta), alla bolognese, tagliatelle, pasta ripiena (gevulde verse pasta), tortelloni of ravioli, pastadeeg, besciamelle saus met kaas, Pasta lievitata (gistdeeg),Pizza en Pizza rustica (hartige taart), I dolci della festa

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Studio 136 Woerden

Buurman en Buurman Woerden

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Maria Luigia d'AngeloGuido Cazemier • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
 • Lessen
 | 
COM_PLAATS-FILTER
 • Woerden
 | 
COM_EDUPLACES-FILTER
 • Buurman en Buurman Woerden, 
 • Studio 136 Woerden, 
 • Alles
 | 
COM_EDUSTAFF-FILTER
 • Guido Cazemier, 
 • Maria Luigia d'Angelo, 
 • Alles
 | 
COM_WEEKDAGEN-FILTER
 • In overleg
 | 
COM_GESCHIKT
 • Jongeren, 
 • Volwassenen, 
 • Senioren
 | 
COM_NIVEAU-IND
 • Voor iedereen
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
 • Lessen
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
 • Woerden
Locatie(s)
COM_EDUPLACES-FILTER
 • Buurman en Buurman Woerden, 
 • Studio 136 Woerden, 
 • Alles
Docenten
COM_EDUSTAFF-FILTER
 • Guido Cazemier, 
 • Maria Luigia d'Angelo, 
 • Alles
Dag(en) van de week
COM_WEEKDAGEN-FILTER
 • In overleg
Geschikt voor
COM_GESCHIKT
 • Jongeren, 
 • Volwassenen, 
 • Senioren
Niveau Indicatie
COM_NIVEAU-IND
 • Voor iedereen

Data & Prijzen

Data

 • Docent(e)(n) : Maria Luigia d'Angelo, Guido Cazemier
 • Locatie(s) : Studio 136, Woerden of Buurman en Buurman (Hall's Keuken), Woerden. Grote groepen doen we op één van deze twee locaties. Kleine groepen of individueel doen we gewoon bij ons thuis! Gezellig samen koken in een huiselijke omgeving zodat je het thuis makkelijk kan herhalen!
 • Een kookles duurt ca. 2 1/2 uur.

Prijzen

€ 40 per persoon per les

€ 100 per persoon voor drie lessen naar keuze

€ 160 per persoon voor vijf lessen naar keuze

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Locatie(s)

Locatie(s)


Studio 136 Woerden

Barwoutswaarder 136, 3449 HR, Woerden, Utrecht, Nederland

Italiaanse Kookworkshops Woerden - Buon Appetito - Italiaans Koken / Studio 136 Woerden

Voor wat kan je bij ons terecht?

Waar je ook naar op zoek bent... een vriendinnendag, bedrijfsfeestje, babyshower, vrijgezellenfeest of team-uitje? Dan zijn onze workshops perfect!

Wij verzorgen graag een gezellig en creatief avondje of dagje uit voor je!

Wat biedt de studio aan?

In onze sfeervolle studio aan de Oude Rijn kan je een keuze maken uit... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Buurman en Buurman Woerden

Touwslagersweg 12A-11, 3449HX, Woerden, Utrecht, Nederland

Italiaanse Kookworkshops Woerden - Buon Appetito - Italiaans Koken / Buurman en Buurman Woerden

Wie zijn Buurman & Buurman?

Wie kent het niet? Altijd druk, weinig tijd voor elkaar of voor de kinderen. Tussen zes en zeven uur ‘s avonds altijd spitsuur. Dan maar weer een pizza in de oven, of even snel iets halen. De kant-en-klare maaltijden uit de supermarkt leken zo handig, maar komen uiteindelijk toch je neus uit en smaken lang niet zo lekker als een eerlijke maaltijd. Dus dan... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtData & PrijzenLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie

Maria Luigia d'Angelo en Guido Cazemier

De Italiaanse keuken is puur en eerlijk genot én ook niet moeilijk als je een aantal basis technieken en trucjes kent. Die kan je nu óók in Woerden leren!

Maria Luigia d'Angelo en Guido Cazemier geven Italiaanse kookworkshops en kooklessen in de inspirerende en creatieve omgeving van Studio 136 of Buurman en Buurman (Hall's Keuken) in Woerden. Maria Luigia is een rasechte Napoletaanse en Guido heeft jarenlang in Italië gewoond.

Ons idee is om een huiselijke, informele en ongedwongen sfeer te creëren waarbij de deelnemers gerechten bereiden die ook thuis te herhalen zijn. Gerechten die met simpel keukengerei te maken zijn zodat het niet een eenmalige ervaring wordt. Op die manier houden we het laagdrempelig en kan iedereen meedoen en is de kans op een gerecht dat mislukt klein want dat laatste zou heel jammer zijn!


 Maria Luigia d'Angelo

Italiaanse Kookworkshops Woerden - Buon Appetito - Italiaans Koken / Maria Luigia d'Angelo

 Guido Cazemier

Italiaanse Kookworkshops Woerden - Buon Appetito - Italiaans Koken / Guido Cazemier

Impressie

Impressie

Kookles Italiaans - Italiaans leren koken - Woerden - Buon AppetitoKookles Italiaans - Italiaans leren koken - Woerden - Buon AppetitoItaliaanse Kookworkshops Woerden - Buon Appetito - Italiaans KokenItaliaanse Kookworkshops Woerden - Buon Appetito - Italiaans Koken

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.