Maak Je Eigen Jurk - Workshop Maak Je Eigen Jurk - Workshop - regio Linschoten Zuid-holland / Lijfgoed

Maak Je Eigen Jurk - Workshop

Maak Je Eigen Jurk - Workshop - regio Linschoten Zuid-holland / Lijfgoed - Niets om aan te trekken, of op zoek naar die ene jurk! Tijdens deze 5 uur durende workshop te Linschoten leer ik (Linda de Boer van Anydress) je om een eigen jurk te tekenen en vervaardigen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten halzen, mouwen, rokdelen en stoffen, waardoor vele variaties mogelijk zijn. Zo kun je dus ook lekker je eigen creativiteit kwijt. Naai-ervaring is niet vereist, dus iedereen kan aan deze leuke en gezellige workshop deelnemen. En we maken de jurk ook nog eens op jouw maat!
Prijs
79,79 €
(meer info)
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Maak Je Eigen Jurk - Workshop - regio Linschoten Zuid-holland / Lijfgoed

Lijfgoed - Linschoten - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Maak Je Eigen Jurk - Workshop - regio Linschoten Zuid-holland / Lijfgoed

Dé website voor Lingerie op maat, Workshop Lingerie en Lingerie Opleiding Bezoek onze Winkel waar je onze materialen kunt voelen, aanraken en uiteraard kunt aanschaffen. Lijfgoed maakt voor lingerie op maat geeft workshops lingerie en badmode voor beginners en gevorderden en heeft een uitgebreide webwinkel met lingeriestoffen en fournituren, speciaal voor het zelf maken van lingerie en badkleding.

Niets om aan te trekken, of op zoek naar die ene jurk! Tijdens deze 5 uur durende workshop te Linschoten leer ik (Linda de Boer van Anydress) je om een eigen jurk te tekenen en vervaardigen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten halzen, mouwen, rokdelen en stoffen, waardoor vele variaties mogelijk zijn. Zo kun je dus ook lekker je eigen creativiteit kwijt. Naai-ervaring is niet vereist, dus iedereen kan aan deze leuke en gezellige workshop deelnemen. En we maken de jurk ook nog eens op jouw maat!

Workshop Maak Je Eigen Jurk - Workshop - regio Linschoten Zuid-holland / Lijfgoed van Lijfgoed - Linschoten - Zuid-holland wordt gegeven door Cassandra Saeijs - Linschoten.


Trefwoorden: Creatief, Workshop Maak Je Eigen Jurk - Workshop - regio Linschoten Zuid-holland / Lijfgoed van Lijfgoed - Linschoten - Zuid-holland, Cassandra Saeijs - Linschoten, Nederland, Lijfgoed, Linschoten, 3461EV

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Lijfgoed - Linschoten - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Cassandra Saeijs - Linschoten  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Linschoten
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Linschoten

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Lijfgoed - Linschoten - Zuid-holland

Meidoornlaan 26, 3461EV, Linschoten, Zuid-holland, Nederland

Dé website voor Lingerie op maat, Workshop Lingerie en Lingerie Opleiding Bezoek onze Winkel waar je onze materialen kunt voelen, aanraken en uiteraard kunt aanschaffen. Lijfgoed maakt voor lingerie op maat geeft workshops lingerie en badmode voor beginners en gevorderden en heeft een uitgebreide webwinkel met lingeriestoffen en fournituren, speciaal voor het zelf maken van lingerie en... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Mw Cassandra Saeijs - Linschoten

Dé website voor Lingerie op maat, Workshop Lingerie en Lingerie Opleiding Bezoek onze Winkel waar je onze materialen kunt voelen, aanraken en uiteraard kunt aanschaffen. Lijfgoed maakt voor lingerie op maat geeft workshops lingerie en badmode voor beginners en gevorderden en heeft een uitgebreide webwinkel met lingeriestoffen en fournituren, speciaal voor het zelf maken van lingerie en badkleding. lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.