Motorrijles - Lessen Motorrijles - Lessen - regio Woerden Zuid-holland / Autorijschool Hans

Motorrijles - Lessen

Motorrijles - Lessen - regio Woerden Zuid-holland / Autorijschool Hans - Het motorrijbewijs heeft verschillende categoriën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Kijk voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan naar de pagina regelgeving motorrijbewijs. Wij vinden het van belang dat wanneer je op de motor stapt, je dit doet in gepaste kleding. Zie voor meer informatie de pagina motorkleding voorschriften. Onze ervaren instructeur geeft altijd instructie vanaf de motor en rijdt gemiddeld 40.000 kilometer op de motor per jaar. Voor de eerste rijles en de lessen voertuigbeheersing hebben wij de beschikking over een groot parkeerterrein bij de rijschool. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je direct de eerste les tussen het drukke verkeer hoeft te rijden.
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Motorrijles - Lessen - regio Woerden Zuid-holland / Autorijschool Hans

Autorijschool Hans - Woerden - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Motorrijles - Lessen - regio Woerden Zuid-holland / Autorijschool Hans

Wij bieden je rijlessen voor auto, motor en aanhangwagen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Tevens kun je bij ons terecht met faalangst, ADHD of autisme en voor theorielessen, bijscholing en opfrislessen. Onze lespakketten zijn compact zodat je snel in het bezit kunt zijn van het rijbewijs. Door middel van een tussentijdse-toets heb je vooraf ook nog eens snel inzicht in jouw slagingskansen. Tevens is er de mogelijkheid voor losse lessen.

Het motorrijbewijs heeft verschillende categoriën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Kijk voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan naar de pagina regelgeving motorrijbewijs. Wij vinden het van belang dat wanneer je op de motor stapt, je dit doet in gepaste kleding. Zie voor meer informatie de pagina motorkleding voorschriften. Onze ervaren instructeur geeft altijd instructie vanaf de motor en rijdt gemiddeld 40.000 kilometer op de motor per jaar. Voor de eerste rijles en de lessen voertuigbeheersing hebben wij de beschikking over een groot parkeerterrein bij de rijschool. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je direct de eerste les tussen het drukke verkeer hoeft te rijden.

Lessen Motorrijles - Lessen - regio Woerden Zuid-holland / Autorijschool Hans van Autorijschool Hans - Woerden - Zuid-holland wordt gegeven door Hans van den Berg - Woerden.


Trefwoorden: Rijbewijzen, Lessen Motorrijles - Lessen - regio Woerden Zuid-holland / Autorijschool Hans van Autorijschool Hans - Woerden - Zuid-holland, Hans van den Berg - Woerden, Nederland, Hans Auto En Motorrijschool, Woerden, 3448CA

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Autorijschool Hans - Woerden - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Hans van den Berg - Woerden  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Lessen
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Lessen
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Autorijschool Hans - Woerden - Zuid-holland

Stromenlaan 9, 3448CA, Woerden, Zuid-holland, Nederland

Wij bieden je rijlessen voor auto, motor en aanhangwagen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Tevens kun je bij ons terecht met faalangst, ADHD of autisme en voor theorielessen, bijscholing en opfrislessen. Onze lespakketten zijn compact zodat je snel in het bezit kunt zijn van het rijbewijs. Door middel van een tussentijdse-toets heb je vooraf ook nog eens snel inzicht in jouw... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Dhr Hans van den Berg - Woerden

Wij bieden je rijlessen voor auto, motor en aanhangwagen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Tevens kun je bij ons terecht met faalangst, ADHD of autisme en voor theorielessen, bijscholing en opfrislessen. Onze lespakketten zijn compact zodat je snel in het bezit kunt zijn van het rijbewijs. Door middel van een tussentijdse-toets heb je vooraf ook nog eens snel inzicht in jouw slagingskansen. Tevens is er de mogelijkheid voor losse lessen. lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.