Muziek Maken - Kinderfeestje Muziek Maken - Kinderfeestje - regio Ijsselstein Zuid-holland / Buurvrouw Jansen

Muziek Maken - Kinderfeestje

Muziek Maken - Kinderfeestje - regio Ijsselstein Zuid-holland / Buurvrouw Jansen - Bij Buurvrouw Jansen verzorgt op locatie ook een leuke muzikale activiteit op verjaardagsfeestjes. Indien gewenst kan het volledige feestje, van servet tot ballon tot taart door ons verzorgd worden. Hierover komt binnenkort meer informatie op de website.
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Muziek Maken - Kinderfeestje - regio Ijsselstein Zuid-holland / Buurvrouw Jansen

Buurvrouw Jansen - Ijsselstein - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Muziek Maken - Kinderfeestje - regio Ijsselstein Zuid-holland / Buurvrouw Jansen

Bij Buurvrouw Jansen geeft zangles en workshops met een muzikaal thema. Mijn missie is “zoveel mogelijk mensen muziek laten beleven in haar vele vormen”.En in dat kader ben ik trots te mogen aankondigen dat ik vanaf 26 april ga beginnen met het aanbieden van Muziek op Schoot cursussen voor kinderen van 0-4 jaar. Ik geef al een tijdje zangles in en rond IJsselstein aan tieners en volwassenen en niet te vergeten aan kinderen vanaf 8 jaar. Nu is het ook mogelijk om in De Meern zangles te volgen.

Bij Buurvrouw Jansen verzorgt op locatie ook een leuke muzikale activiteit op verjaardagsfeestjes. Indien gewenst kan het volledige feestje, van servet tot ballon tot taart door ons verzorgd worden. Hierover komt binnenkort meer informatie op de website.

Kinderfeestje Muziek Maken - Kinderfeestje - regio Ijsselstein Zuid-holland / Buurvrouw Jansen van Buurvrouw Jansen - Ijsselstein - Zuid-holland wordt gegeven door Audrey Jansen - Ijsselstein.


Trefwoorden: Voor kinderen, Kinderfeestje Muziek Maken - Kinderfeestje - regio Ijsselstein Zuid-holland / Buurvrouw Jansen van Buurvrouw Jansen - Ijsselstein - Zuid-holland, Audrey Jansen - Ijsselstein, Nederland, Buurvrouw Jansen, Ijsselstein, 3404GA

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Buurvrouw Jansen - Ijsselstein - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Audrey Jansen - Ijsselstein  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Kinderfeestje
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • IJsselstein
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Kinderfeestje
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • IJsselstein

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Buurvrouw Jansen - Ijsselstein - Zuid-holland

Jacob Van Deventerstraat 16, 3404GA, Ijsselstein, Zuid-holland, Nederland

Bij Buurvrouw Jansen geeft zangles en workshops met een muzikaal thema. Mijn missie is “zoveel mogelijk mensen muziek laten beleven in haar vele vormen”.En in dat kader ben ik trots te mogen aankondigen dat ik vanaf 26 april ga beginnen met het aanbieden van Muziek op Schoot cursussen voor kinderen van 0-4 jaar. Ik geef al een tijdje zangles in en rond IJsselstein aan tieners en volwassenen en... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Mw Audrey Jansen - Ijsselstein

Bij Buurvrouw Jansen geeft zangles en workshops met een muzikaal thema. Mijn missie is “zoveel mogelijk mensen muziek laten beleven in haar vele vormen”.En in dat kader ben ik trots te mogen aankondigen dat ik vanaf 26 april ga beginnen met het aanbieden van Muziek op Schoot cursussen voor kinderen van 0-4 jaar. Ik geef al een tijdje zangles in en rond IJsselstein aan tieners en volwassenen en niet te vergeten aan kinderen vanaf 8 jaar. Nu is het ook mogelijk om in De Meern zangles te volgen. lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.