Scuba Proefduik - Cursus Scuba Proefduik - Cursus - regio Harmelen Zuid-holland / Go Dive Xperience

Scuba Proefduik - Cursus

Scuba Proefduik - Cursus - regio Harmelen Zuid-holland / Go Dive Xperience - Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om onder water adem te halen? Als je dat wilt weten maar niet meteen je brevet wilt halen, kun je met Discover Scuba Diving proberen of je het leuk vindt. De meeste PADI-duikwinkels bieden een versie van dit programma aan, in een zwembad ofwel in buitenwater. Je kunt het dicht bij huis proberen of tijdens je vakantie. Hoewel de Discover Scuba Diving-ervaring geen echt duikbrevet oplevert, leer je in ondiep water hoe je duikuitrusting moet gebruiken, en krijg je een snelle en makkelijke introductie tot wat er voor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen. Waarom het zo leuk is Voor het allereerst onder water ademhalen is een unieke ervaring. Je moet er wel even aan wennen – mensen zijn er natuurlijk niet voor geschapen – maar na een paar minuten van stille verbazing hebben de meeste deelnemers in de gaten hoe makkelijk duiken eigenlijk is. De grootste uitdaging voor instructeurs bij het Discover Scuba Diving-programma is niet de deelnemers in het water te krijgen, maar ze er na afloop weer uit te krijgen. Waarom het zo leuk is? Het is allemaal leuk! •Je kunt bovendien erkenning krijgen! Als je tijdens het Discover Scuba Diving-programma een echte duik in het buitenwater maakt, kan je ervaring meetellen voor het PADI Scuba Diver- of Open Water Diver-brevet, waardoor je al een stap verder bent als je besluit om ervoor te gaan. Wat je leert Je leert de benodigde basics om onder direct toezicht van een PADI-professional te duiken. Een van de dingen die je leert is dat je echt onder water kan ademhalen en of je dat leuk vindt of juist niet: •Je leert hoe het voelt om duikuitrusting aan te hebben en hoe makkelijk het is om je onderwater voort te bewegen als je duikuitrusting draagt. •Ervaar hoe het is om onder water adem te halen en of je dat prettig vindt. •Je leert een aantal basisvaardigheden en veiligheidsregels die je ook gebruik
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Scuba Proefduik - Cursus - regio Harmelen Zuid-holland / Go Dive Xperience

Go Dive Xperience - Harmelen - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Scuba Proefduik - Cursus - regio Harmelen Zuid-holland / Go Dive Xperience

GoDive is een stichting die ondermeer tot doel heeft de duiksport toegankelijk te maken. GoDive staat voor ontspannen en plezierig duiken met oog voor de omgeving.

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om onder water adem te halen? Als je dat wilt weten maar niet meteen je brevet wilt halen, kun je met Discover Scuba Diving proberen of je het leuk vindt. De meeste PADI-duikwinkels bieden een versie van dit programma aan, in een zwembad ofwel in buitenwater. Je kunt het dicht bij huis proberen of tijdens je vakantie. Hoewel de Discover Scuba Diving-ervaring geen echt duikbrevet oplevert, leer je in ondiep water hoe je duikuitrusting moet gebruiken, en krijg je een snelle en makkelijke introductie tot wat er voor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen. Waarom het zo leuk is Voor het allereerst onder water ademhalen is een unieke ervaring. Je moet er wel even aan wennen – mensen zijn er natuurlijk niet voor geschapen – maar na een paar minuten van stille verbazing hebben de meeste deelnemers in de gaten hoe makkelijk duiken eigenlijk is. De grootste uitdaging voor instructeurs bij het Discover Scuba Diving-programma is niet de deelnemers in het water te krijgen, maar ze er na afloop weer uit te krijgen. Waarom het zo leuk is? Het is allemaal leuk! •Je kunt bovendien erkenning krijgen! Als je tijdens het Discover Scuba Diving-programma een echte duik in het buitenwater maakt, kan je ervaring meetellen voor het PADI Scuba Diver- of Open Water Diver-brevet, waardoor je al een stap verder bent als je besluit om ervoor te gaan. Wat je leert Je leert de benodigde basics om onder direct toezicht van een PADI-professional te duiken. Een van de dingen die je leert is dat je echt onder water kan ademhalen en of je dat leuk vindt of juist niet: •Je leert hoe het voelt om duikuitrusting aan te hebben en hoe makkelijk het is om je onderwater voort te bewegen als je duikuitrusting draagt. •Ervaar hoe het is om onder water adem te halen en of je dat prettig vindt. •Je leert een aantal basisvaardigheden en veiligheidsregels die je ook gebruikt voor je volledige duikcursus wanneer je de volgende stap zet.

Cursus Scuba Proefduik - Cursus - regio Harmelen Zuid-holland / Go Dive Xperience van Go Dive Xperience - Harmelen - Zuid-holland wordt gegeven door Joep van Schaick - Harmelen.


Trefwoorden: Watersport, Cursus Scuba Proefduik - Cursus - regio Harmelen Zuid-holland / Go Dive Xperience van Go Dive Xperience - Harmelen - Zuid-holland, Joep van Schaick - Harmelen, Nederland, Go Dive Xperience, Harmelen, 3481CT

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Go Dive Xperience - Harmelen - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Joep van Schaick - Harmelen  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Cursus
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Harmelen
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Cursus
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Harmelen

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Go Dive Xperience - Harmelen - Zuid-holland

Groenendaal 2, 3481CT, Harmelen, Zuid-holland, Nederland

GoDive is een stichting die ondermeer tot doel heeft de duiksport toegankelijk te maken. GoDive staat voor ontspannen en plezierig duiken met oog voor de omgeving. lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Dhr Joep van Schaick - Harmelen

GoDive is een stichting die ondermeer tot doel heeft de duiksport toegankelijk te maken. GoDive staat voor ontspannen en plezierig duiken met oog voor de omgeving. lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.