Stijldansen - Workshop Stijldansen - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Danscentrum Enjoy

Stijldansen - Workshop

Stijldansen - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Danscentrum Enjoy - De stijldanslessen bij Enjoy zijn geschikt voor jong en oud! Het is een leuke manier van ontspannen, bewegen, mensen ontmoeten en een gezellig avondje uit. Ben je jong, scholier of student, en zonder danspartner, maar zou je wel graag willen leren stijldansen? Geen probleem! Er zijn veel jongeren die zich alleen inschrijven en tijdens de les een leuke danspartner ontmoeten.
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Stijldansen - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Danscentrum Enjoy

Danscentrum Enjoy - Woerden - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Stijldansen - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Danscentrum Enjoy

Wij zijn een professionele en gezellig dansschool, met een jarenlange ervaring in het verzorgen van stijldanslessen. Daar houdt het echter niet bij op! Het cursusaanbod bevat ook: la blast, salsa, ouder-en-kind dans, peuterdans, jazz, modern, en hip hop. Alles onder begeleiding van gediplomeerde docenten. Ook is Danscentrum Enjoy gestart met G-dansen! Danslessen voor volwassenen en kinderen met een beperking.

De stijldanslessen bij Enjoy zijn geschikt voor jong en oud! Het is een leuke manier van ontspannen, bewegen, mensen ontmoeten en een gezellig avondje uit. Ben je jong, scholier of student, en zonder danspartner, maar zou je wel graag willen leren stijldansen? Geen probleem! Er zijn veel jongeren die zich alleen inschrijven en tijdens de les een leuke danspartner ontmoeten.

Workshop Stijldansen - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Danscentrum Enjoy van Danscentrum Enjoy - Woerden - Zuid-holland wordt gegeven door Evelyn Viester - Woerden.


Trefwoorden: Dansen & Muziek, Workshop Stijldansen - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Danscentrum Enjoy van Danscentrum Enjoy - Woerden - Zuid-holland, Evelyn Viester - Woerden, Nederland, Danscentrum Enjoy, Woerden, 3442XD

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Danscentrum Enjoy - Woerden - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Evelyn Viester - Woerden  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Danscentrum Enjoy - Woerden - Zuid-holland

Hortensiastraat 5, 3442XD, Woerden, Zuid-holland, Nederland

Wij zijn een professionele en gezellig dansschool, met een jarenlange ervaring in het verzorgen van stijldanslessen. Daar houdt het echter niet bij op! Het cursusaanbod bevat ook: la blast, salsa, ouder-en-kind dans, peuterdans, jazz, modern, en hip hop. Alles onder begeleiding van gediplomeerde docenten. Ook is Danscentrum Enjoy gestart met G-dansen! Danslessen voor volwassenen en kinderen met... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Mw Evelyn Viester - Woerden

Wij zijn een professionele en gezellig dansschool, met een jarenlange ervaring in het verzorgen van stijldanslessen. Daar houdt het echter niet bij op! Het cursusaanbod bevat ook: la blast, salsa, ouder-en-kind dans, peuterdans, jazz, modern, en hip hop. Alles onder begeleiding van gediplomeerde docenten. Ook is Danscentrum Enjoy gestart met G-dansen! Danslessen voor volwassenen en kinderen met een beperking. lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.