Stoppen met roken - telefonische coaching - individuele begeleiding - training - hulp met stoppen - Alphen aan den Rijn Delft Gouda Katwijk Leiden Leiderdorp Sassenheim ZoetermeerStoppen met roken - telefonische coaching - individuele begeleiding - training - hulp met stoppen - Alphen aan den Rijn Delft Gouda Katwijk Leiden Leiderdorp Sassenheim Zoetermeer

Stoppen met roken - telefonische coaching - individuele begeleiding - training - hulp met stoppen - Alphen aan den Rijn Delft Gouda Katwijk Leiden Leiderdorp Sassenheim Zoetermeer

Stoppen met roken - telefonische coaching - individuele begeleiding - training - hulp met stoppen - Past stoppen in een groep niet bij u, maar zoekt u wel het juiste steuntje in de rug om uw stoppoging te laten slagen? Laat u dan via de telefoon begeleiden door een van onze ervaren coaches. Het traject bestaat uit 6 telefonische gesprekken van 20 minuten op momenten die u goed uitkomen. Het kan zowel overdag als ’s avonds. Tussen de telefonische afspraken door is het mogelijk uw coach te e-mailen of bellen op momenten dat u het moeilijk heeft. Het voordeel van de telefonische coaching is dat het altijd in uw planning past en niet uitmaakt waar u zelf bent.
PrijsMogelijk vanaf € 0,00 - bekijk tab Data & Prijzen!
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Stoppen met roken - telefonische coaching - individuele begeleiding - training - hulp met stoppen - Alphen aan den Rijn Delft Gouda Katwijk Leiden Leiderdorp Sassenheim Zoetermeer

RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij?

Alle eduvents van deze aanbieder

Stoppen met roken - telefonische coaching - individuele begeleiding - training - hulp met stoppen - Alphen aan den Rijn Delft Gouda Katwijk Leiden Leiderdorp Sassenheim Zoetermeer

Telefonische coaching

Past stoppen in een groep niet bij u, maar zoekt u wel het juiste steuntje in de rug om uw stoppoging te laten slagen? Laat u dan via de telefoon begeleiden door een van onze ervaren coaches.

Aanmelden?

Schrijf u hier in, zodat u binnenkort van start kunt gaan met uw telefonisch coachingstraject om op een een effectieve manier ondersteund te worden bij het stoppen met roken.

Hoe werkt het?

Het traject bestaat uit 6 telefonische gesprekken van 20 minuten op momenten die u goed uitkomen. Het kan zowel overdag als ’s avonds.
Tussen de telefonische afspraken door is het mogelijk uw coach te e-mailen of bellen op momenten dat u het moeilijk heeft.

Het voordeel van de telefonische coaching is dat het altijd in uw planning past en niet uitmaakt waar u zelf bent.

De telefonische coaching in het kort:

 • 80% is na afloop Rookvrij
 • 99,2% van de deelnemers is na afloop tevreden over de telefonische coaching
 • Ex-deelnemers geven de coaching een gemiddeld cijfer van 8,6
 • Gegeven door enthousiaste gecertificeerde coaches

De telefonische begeleiding Stoppen met roken - telefonische coaching - individuele begeleiding - training - hulp met stoppen - Alphen aan den Rijn Delft Gouda Katwijk Leiden Leiderdorp Sassenheim Zoetermeer van RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? SineFuma wordt gegeven door de professionele trainers verbonden aan Rookvrij! Ook jij? - SineFuma.


Trefwoorden: Stoppen met roken, cursus training, tips en hulp om niet te roken, gezond leven zonder rookverslaving, niet meer roken als een ketter, risico's van roken, geld besparen, workshop, SineFuma, rookvrijjijook, alphen aan den rijn, delft, gouda, leiden, leiderdorp, Sassenheim, zoetermeer, randstad, het groene hart, krimpenerwaard, midden holland, zuid-holland, nederland

Rubrieken: Yoga, Persoonlijke effectiviteit, Fit & Gezond, Medische begeleiding

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Not assigned

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Not assigned • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
 • Coaching
 | 
COM_NIVEAU-IND
 • Voor iedereen
 | 
COM_TIJDSPANNE
 • 1 tot 3 maanden
 | 
COM_EDUPLACES-FILTER
 • Not assigned, 
 • Alles
 | 
COM_EDUSTAFF-FILTER
 • Not assigned, 
 • Alles
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
 • Coaching
Niveau Indicatie
COM_NIVEAU-IND
 • Voor iedereen
Tijdspanne / Periode
COM_TIJDSPANNE
 • 1 tot 3 maanden
Locatie(s)
COM_EDUPLACES-FILTER
 • Not assigned, 
 • Alles
Docenten
COM_EDUSTAFF-FILTER
 • Not assigned, 
 • Alles

Data & Prijzen

Data

Wilt u u via de telefoon laten begeleiden door een van onze ervaren coaches? Het traject bestaat uit 6 telefonische gesprekken van 20 minuten op momenten die u goed uitkomen. Het kan zowel overdag als ’s avonds.

Tussen de telefonische afspraken door is het mogelijk uw coach te e-mailen of bellen op momenten dat u het moeilijk heeft. Het voordeel van de telefonische coaching is dat het altijd in uw planning past en niet uitmaakt waar u zelf bent.

Schrijf u hier in, zodat u binnenkort van start kunt gaan met uw telefonisch coachingstraject om op een een effectieve manier ondersteund te worden bij het stoppen met roken.

Prijzen

Wij weten dat stoppen moeilijk is. Maak het uzelf daarom makkelijker en meldt u aan voor een ‘Rookvrij! Ook jij?’ stoppen met roken cursus bij u in de buurt. In een groep heeft u namelijk één gezamenlijk doel: stoppen met roken!

100% vergoed door uw zorgverzekering

Onze 'Rookvrij! Ook jij?' groepstrainingen en telefonische coaching worden door veel zorgverzekeraars vergoed. Daarbij is wel meestal het eigen risico van toepassing (indien dit nog niet verbruikt is).

Bekijk hier of uw zorgverzekeraar uw stoppen met roken cursus vergoedt. Staat uw zorgverzekeraar er niet bij of twijfelt u, dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen.

Wat kost een begeleidingstraject?

Voor stoppen met roken zorg vanuit de Basisverzekering gelden vrije tarieven. Deze tarieven mogen wij rechtstreeks bij de zorgverzekeraars declareren, wat bij een aantal zorgverzekeraars van het eigen risico afgaat. Wordt ons aanbod door uw zorgverzekeraar niet of gedeeltelijk vergoed, ontvangt u een nota van €400,00 voor deelname aan de 'Rookvrij! Ook jij?' groepstrainingen en €302,50 voor deelname aan onze telefonische coaching.

Worden hulpmiddelen ook vergoed?

Als u gebruik maakt van onze begeleiding krijgt u de kosten van de hulpmiddelen bij alle zorgverzekeraars 100% vergoed. Wel is altijd het eigen risico van toepassing. Bekijk de polisvoorwaarden of vergoedingenoverzichten van uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Wanneer heb ik recht op vergoeding?

Eenmaal per kalenderjaar vergoedt uw zorgverzekeraar een stoppoging. Iedere zorgverzekeraar hanteert daarvoor verschillende voorwaarden. Bij de meeste zorgverzekeraars is het eigen risico op de vergoeding van toepassing. Heeft u hierover vragen kunt u met ons of met uw zorgverzekeraar contact opnemen.

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Locatie(s)

Locatie(s)


Not assigned


Op je eigen locatie!

De groepstrainingen worden door het gehele land georganiseerd Klik hier om de meest actuele agenda met geplande groepstrainingen te bekijken.

Geen cursus bij u in de buurt?

Laat het ons weten en wij bekijken met u de mogelijkheden. Als u waar dan ook in Nederland of België minimaal 8 mensen bij elkaar heeft verzameld die willen stoppen met roken, brengen wij onze stoppen met roken cursus naar u toe.

Telefonische begeleiding

Behalve groepstraining is ook telefonische begeleiding mogelijk. Het telefonisch coachingstraject is uiteraard overal en altijd te volgen. Past stoppen in een groep niet bij u, maar zoekt u wel het juiste steuntje in de rug om uw stoppoging te laten slagen? Laat u dan via de telefoon begeleiden door een van onze ervaren coaches.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding bij u in de buurt is ook mogelijk. Welke motivatie u ook heeft, wij weten dat écht stoppen met roken moeilijk is. Het is niet voor niets een verslaving. Samen met de coach bewandelt u de weg naar uw einddoel: een rookvrij leven! De coach motiveert u om door te gaan, ondersteunt u bij het maken van de juiste keuzes en begeleidt u met waardevolle tips en adviezen. Ook adviseren wij het aanvullend gebruik van een medicijn of nicotinevervanger. Neem contact op voor de mogelijkheden


Direct aanmelden?

U kunt zich uiteraard ook direct aanmelden voor één van onze "Rookvrij! Ook jij?" begeleidingstrajecten.

Wilt u de informatie over ons stoppen met roken aanbod eens rustig doorlezen? Download dan de Rookvrij Ook jij folder.pdf


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtData & PrijzenLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie

Onze trainers

Onze trainers / coaches zijn bepalend en essentieel voor onze groepstrainingen en telefonische coachingstrajecten. De kwaliteit en het commitment van onze enthousiaste trainers staat dan ook voorop. Daarom zijn alle trainers gecertificeerd en gekwalificeerd in het landelijke kwaliteitsregister voor stoppen met roken en volgen ze 2 keer per jaar bijscholingen voor herregistratie.

Wilt u kennismaken met onze ervaren trainers? Zij stellen zich graag aan u voor!

Amy de Blaaij

amyHet begeleiden van mensen die willen stoppen met roken is een mooie uitdaging, mensen zijn altijd weer zó blij met hun behaalde resultaat.

Lees meer...

Annemarie Zwetsloot

annemarieWaarom wil ik mensen ondersteunen bij het stoppen met roken?
Het begeleiden is een boeiend proces.

Lees meer...

Annet Janssen

annet

Als longverpleegkundige ben ik werkzaam in het Catharina ziekenhuis te Eindhoven. Vanaf de start van de rookstoppoli ( 2003 ) ben ik betrokken als trainer/ondersteuner bij het stoppen met roken proces.

Lees meer...

Aty de Jong

atyIk ben al 25 jaar een enthousiaste leefstijlcoach. Wil jij zelf bijdragen aan je gezondheid en vind je dat nog niet zo gemakkelijk?

Lees meer...

Bernadette Smits

bernadette-smitsNa diverse stoppogingen is het me ruim 14 jaar geleden gelukt mijn allerlaatste sigaret uit te drukken. 

Lees meer...

Fien Huige

fienhuigeHoe meer ik leer over stoppen met roken, hoe meer het onderwerp mij is gaan interesseren. Er komt namelijk heel veel bij kijken als je wilt stoppen en daarnaast is elke roker uniek.

Lees meer...

Hanneke Leroux

hanneke-lerouxNa de opleiding tot verpleegkundige volgde ik de longspecialisatie in Nieuwegein. In 2007 heb ik in Rotterdam de masteropleiding tot verpleegkundig specialist afgerond. 

Lees meer...

Heidi Noteboom

Heidi-noteboomIk ben praktijkondersteuner en manager in de zorg. Het ondersteunen bij een stoppen met roken poging was altijd al onderdeel van mijn werk.

Lees meer...

Ineke Kuiper

Ineke-Kuiper-stoppen-rokenPreventie is het sleutelwoord in mijn werk als trainer. Naast mijn werk voor “Rookvrij! Ook jij?” geef ik als trainer uitvoering aan de Educatieve Maatregel Alcohol en verkeer en coach ik kinderen in een echtscheidingssituatie.

Lees meer...

Ingrid Gerritsma

ingrid-gSinds kort ben ik geheel rookvrij. Een enorme stok achter de deur was voor mij hierbij het zelf gaan geven van de training ‘Rookvrij! Ook jij?’.

Lees meer...

Ingrid Smit

ingrid-smit

Als longverpleegkundige zie ik dagelijks mensen met astma en COPD. En ik zie ook hoe graag mensen willen stoppen met roken en dat dit niet zomaar lukt. Dat is voor mij de reden om me in te zetten voor stop rook begeleiding.

Lees meer...

Iris van Hoevelaak

irisIn mijn werk als life coach begeleid en ondersteun ik mensen bij uitdagingen op zowel werk- als privégebied. Mensen motiveren en ze een stuk op weg helpen doe ik graag.

Lees meer...

Johannetta de Willigen

johannetta-de-wilgenEen leuke kant van mijn werk als klantenadviseur is contact hebben met mensen. Dit spreekt mij aan.

Lees meer...

Jolanda Colastica

jolanda-collasticaToen ik hoorde, dat er binnen CZ trainers gezocht werden voor ‘Rookvrij! Ook jij?’, had ik geen enkele twijfel. Dit is iets voor mij!

Lees meer...

José van Helden

jose-van-heldenRookvrij zijn bracht mij heel veel rust. En dat was zeer verrassend na jarenlang gedacht te hebben dat je van roken rustig wordt. En wat een tijd hield ik over.

Lees meer...

José van Vugt

l jose-van-vugt-trainer-stoppen-met-roken-1Na ruim 30 jaar roken, en tientallen stoppogingen, in 2000 gestopt met roken en sindsdien ben ik zelf ‘Rookvrij’.

Lees meer...

Klaar Wakker

klaartje

Mijn liefde voor mensen en voor het coachingsvak komt uitstekend tot recht in het werken als telefonisch coach en groepstrainer bij SineFuma.

Lees meer...

Maartje van Lokven

maartje-van-lokvenNa een periode als preventiewerker in de verslavingszorg gewerkt te hebben, werk ik nu alweer een tijdje bij de opleiding Verpleegkunde van Fontys Hogescholen.

Lees meer...

Marianne Haverkamp

marianneIn 1999 ben ik gestopt met mijn jarenlange rookverslaving, nadat ik van heel nabij de fatale gevolgen van roken meemaakte.

Lees meer...

Mariëlle van Dijk

marielle

Ik ben werkzaam als longverpleegkundige op de polikliniek Longgeneeskunde van het Catharina ziekenhuis te Eindhoven. Tijdens mijn spreekuur heb ik dagelijks gesprekken met rokers, die niet tevreden zijn met hun huidige gedrag en gezondheidsverlies ervaren.

Lees meer...

Marnix Molenaar

marnixStoppen met roken is het mooiste cadeau dat ik mijzelf, mijn gezin en iedereen die belangrijk is voor mij heb gegeven.

Lees meer...

Monique Behet

monique-behetTrainer stoppen met roken?  Nee, dat is geen werk: dat is een combinatie van hobby, passie, leren, delen, humor, hard werken, uitdaging, reizen, genieten, doen en ervaren

Lees meer...

Nellie Ochtman

nellieStoppen met roken is een intensief veranderproces dat voor iedereen anders verloopt. Dat maakt het voor mij zo boeiend om mensen in deze periode te ondersteunen en begeleiden.

Lees meer...

Pia Prudon

piaIk Als gespecialiseerd verpleegkundige heeft stoppen met roken al jaren mijn aandacht. Veel patiënten hebben baat bij hulp bij stoppen met roken. Zonder hulp is de kans van slagen klein.

Lees meer...

Sabrina Kort

sabrinaVerschillende mensen, verschillende aanpak, maar allemaal eenzelfde doel: Stoppen Met Roken.

Lees meer...

Sonja Meurs

sonja-meursIn 2009 heb ik de opleiding tot trainer ‘Rookvrij! Ook jij?’gevolgd. Ik heb in het verleden in de verslavingszorg gewerkt;

Lees meer...

Sylvia Heddema

sylvia-heddemaAls longverpleegkundige kwam ik vaak bij mensen met COPD, een grotendeels aan roken gerelateerde aandoening.

Lees meer...

Thera Criens

thera-criensVanuit mijn achtergrond als psychomotorisch therapeute werk ik ruim 20 jaar in eigen praktijk met mensen met spanningsklachten.

Lees meer...

Wilma Schapendonk

wilmaIk heb een HBO achtergrond op het gebied van sport- en bewegen en geef ruim 8 jaar publieke en incompany trainingen voor mensen die willen stoppen met roken.

Lees meer...


Not assigned


Impressie

Impressie

Stoppen met roken - telefonische coaching - individuele begeleiding - training - hulp met stoppen - Alphen aan den Rijn Delft Gouda Katwijk Leiden Leiderdorp Sassenheim ZoetermeerStoppen met roken - telefonische coaching - individuele begeleiding - training - hulp met stoppen - Alphen aan den Rijn Delft Gouda Katwijk Leiden Leiderdorp Sassenheim ZoetermeerRookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? SineFumaRookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? SineFuma

RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Den Haah - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Den Haah - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Gouda - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Gouda - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Eindhoven - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Eindhoven - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Den Bosch - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Den Bosch - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Tilburg - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Tilburg - Eduvents

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.