Taartdecoratie - Workshop Taartdecoratie - Workshop - regio Oudewater Zuid-holland / Taart Van Marjan

Taartdecoratie - Workshop

Taartdecoratie - Workshop - regio Oudewater Zuid-holland / Taart Van Marjan - Bij de basisworkshop taartdecoratie, gaan we een biscuit vullen en decoreren. Tijdens deze workshop, laat ik alle technieken zien hoe je een taart mooi bekleed met fondant. Daarna mag de taart naar eigen idee versiert worden. Hierbij kan ik ook nog het een en ander laten zien ,hoe je bepaalde gereedschappen gebruikt. Aan het eind van de avond ga je met je eigen unieke taart naar huis. De taart kan eventueel ingevroren worden zodat je hem kunt bewaren voor een speciale gelegenheid.
Prijs
30,00 €
(meer info)
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Taartdecoratie - Workshop - regio Oudewater Zuid-holland / Taart Van Marjan

Taart Van Marjan - Oudewater - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Taartdecoratie - Workshop - regio Oudewater Zuid-holland / Taart Van Marjan

Hallo, ik ben Marjan. Mijn hobby is al jaren het maken en decoreren van taarten, cupcakes en cakepops . Ik maak de taart van een luchtig biscuit. Dit kan eventueel met chocoladesmaak. Daarna vul ik de taart naar wens van de klant. Zie daarvoor mijn vullingenlijst. Daarna smeer ik de buitenkant van de taart met botercreme. Dit is omdat de marsepein en fondant aan de taart moet plakken. Mijn voorkeur gaat uit naar marsepein omdat het sneller kleurt

Bij de basisworkshop taartdecoratie, gaan we een biscuit vullen en decoreren. Tijdens deze workshop, laat ik alle technieken zien hoe je een taart mooi bekleed met fondant. Daarna mag de taart naar eigen idee versiert worden. Hierbij kan ik ook nog het een en ander laten zien ,hoe je bepaalde gereedschappen gebruikt. Aan het eind van de avond ga je met je eigen unieke taart naar huis. De taart kan eventueel ingevroren worden zodat je hem kunt bewaren voor een speciale gelegenheid.

Workshop Taartdecoratie - Workshop - regio Oudewater Zuid-holland / Taart Van Marjan van Taart Van Marjan - Oudewater - Zuid-holland wordt gegeven door Marjan Boere - Oudewater.


Trefwoorden: Eten & Drinken, Workshop Taartdecoratie - Workshop - regio Oudewater Zuid-holland / Taart Van Marjan van Taart Van Marjan - Oudewater - Zuid-holland, Marjan Boere - Oudewater, Nederland, Taart Van Marjan, Oudewater, 3421GV

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Taart Van Marjan - Oudewater - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Marjan Boere - Oudewater  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Oudewater
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Oudewater

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Taart Van Marjan - Oudewater - Zuid-holland

Willeskop 107, 3421GV, Oudewater, Zuid-holland, Nederland

Hallo, ik ben Marjan. Mijn hobby is al jaren het maken en decoreren van taarten, cupcakes en cakepops . Ik maak de taart van een luchtig biscuit. Dit kan eventueel met chocoladesmaak. Daarna vul ik de taart naar wens van de klant. Zie daarvoor mijn vullingenlijst. Daarna smeer ik de buitenkant van de taart met botercreme. Dit is omdat de marsepein en fondant aan de taart moet plakken. Mijn... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Mw Marjan Boere - Oudewater

Hallo, ik ben Marjan. Mijn hobby is al jaren het maken en decoreren van taarten, cupcakes en cakepops . Ik maak de taart van een luchtig biscuit. Dit kan eventueel met chocoladesmaak. Daarna vul ik de taart naar wens van de klant. Zie daarvoor mijn vullingenlijst. Daarna smeer ik de buitenkant van de taart met botercreme. Dit is omdat de marsepein en fondant aan de taart moet plakken. Mijn voorkeur gaat uit naar marsepein omdat het sneller kleurt lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.