Tarot Reading - Lezing Tarot Reading - Lezing - regio Boskoop Zuid-holland / Tarotpraktijk De Zon

Tarot Reading - Lezing

Tarot Reading - Lezing - regio Boskoop Zuid-holland / Tarotpraktijk De Zon - Je energie wordt 'gelezen' aan de hand van de metafoor van een roos - die symbool staat voor wie je bent. De roos reading is een bijzondere ervaring omdat de bloem die verschijnt een specifieke en helende energie laat zien die voor jou herkenbaar en voelbaar is en die past bij de levensfase waarin je nu zit. Zij laat zien wat je op dit moment veranderd of bijgesteld wilt hebben en creëert ruimte voor groei en bewustwording. Na het ‘lezen’ van je energie wordt de reading met de tarot verder uitgediept. Het laat mogelijkheden en verschillende invalshoeken zien op wat voor manier je je verder kunt ontwikkelen.
Prijs
45,00 €
(meer info)
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Tarot Reading - Lezing - regio Boskoop Zuid-holland / Tarotpraktijk De Zon

Tarotpraktijk De Zon - Boskoop - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Tarot Reading - Lezing - regio Boskoop Zuid-holland / Tarotpraktijk De Zon

Met plezier nodig ik je uit om een 'kijkje' te nemen. Mijn naam is Astrid Sijtzema en sinds 2000 werk ik met veel passie en plezier in mijn praktijk aan huis met alle ingrediënten voor een persoonlijke behandeling. Je kunt bij mij terecht voor een tarot consult, een reading en voor massages. Bij tarotpraktijk 'De Zon' staan bewustwording, groei en persoonlijke aandacht voorop. Wil je ervaren wat tarotkaarten voor je kunnen betekenen? Of heb je last van stramme spieren of stress? Wellicht kan een massage je helpen. Je bent van harte welkom.

Je energie wordt 'gelezen' aan de hand van de metafoor van een roos - die symbool staat voor wie je bent. De roos reading is een bijzondere ervaring omdat de bloem die verschijnt een specifieke en helende energie laat zien die voor jou herkenbaar en voelbaar is en die past bij de levensfase waarin je nu zit. Zij laat zien wat je op dit moment veranderd of bijgesteld wilt hebben en creëert ruimte voor groei en bewustwording. Na het ‘lezen’ van je energie wordt de reading met de tarot verder uitgediept. Het laat mogelijkheden en verschillende invalshoeken zien op wat voor manier je je verder kunt ontwikkelen.

Lezing Tarot Reading - Lezing - regio Boskoop Zuid-holland / Tarotpraktijk De Zon van Tarotpraktijk De Zon - Boskoop - Zuid-holland wordt gegeven door Astrid Sijtzema - Boskoop.


Trefwoorden: Meditatie, Lezing Tarot Reading - Lezing - regio Boskoop Zuid-holland / Tarotpraktijk De Zon van Tarotpraktijk De Zon - Boskoop - Zuid-holland, Astrid Sijtzema - Boskoop, Nederland, Massagepraktijk Khun Mai, Boskoop, 2771MZ

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Tarotpraktijk De Zon - Boskoop - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Astrid Sijtzema - Boskoop  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Lezing
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Boskoop
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Lezing
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Boskoop

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Tarotpraktijk De Zon - Boskoop - Zuid-holland

Enterij 3, 2771MZ, Boskoop, Zuid-holland, Nederland

Met plezier nodig ik je uit om een 'kijkje' te nemen. Mijn naam is Astrid Sijtzema en sinds 2000 werk ik met veel passie en plezier in mijn praktijk aan huis met alle ingrediënten voor een persoonlijke behandeling. Je kunt bij mij terecht voor een tarot consult, een reading en voor massages. Bij tarotpraktijk 'De Zon' staan bewustwording, groei en persoonlijke aandacht... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Mw Astrid Sijtzema - Boskoop

Met plezier nodig ik je uit om een 'kijkje' te nemen. Mijn naam is Astrid Sijtzema en sinds 2000 werk ik met veel passie en plezier in mijn praktijk aan huis met alle ingrediënten voor een persoonlijke behandeling. Je kunt bij mij terecht voor een tarot consult, een reading en voor massages. Bij tarotpraktijk 'De Zon' staan bewustwording, groei en persoonlijke aandacht voorop. Wil je ervaren wat tarotkaarten voor je kunnen betekenen? Of heb je last van stramme spieren of stress? Wellicht kan een massage je helpen. Je bent van harte welkom. lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.