Details van Job van Welie


Nieuwe Haven 191 2801CW Gouda - Nederland
+31 (6) 4188 0954

Beschrijving

Over Job van Welie

Mijn naam is Job van Welie. Uw sommelier. Mijn passie voor wijn zet ik graag in om u aan de perfecte wijn te helpen die past bij uw smaak. Dat doe ik op een bijzondere manier.

Wijnhandel van Welie is te vinden aan de Nieuwe Haven 191 in Gouda. Vanuit de winkel zijn we perfect in staat om met u de wijn te vinden die het beste bij uw smaakprofiel past. Overigens hebben we naast een breed assortiment aan mooie wijnen ook een brede selectie whisky’s. Ook in deze webshop hebben we een groot aantal wijnen en whisky’s opgenomen. U kunt ze selecteren op bijvoorbeeld land van herkomst en smaakprofiel.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen in de winkel in Gouda, dan staan we u graag bij met deskundig advies. We maken graag online alvast kennis met u, daarom stelt uw sommelier stelt zich hier graag aan u voor.

Uw sommelier: Job van Welie

Het liefst zou ik me persoonlijk aan u voorstellen. Maar omdat een handdruk lastig is op de digitale snelweg, stel ik me hier kort aan u voor.

Mijn naam is Job van Welie. Ik ben geboren en getogen in Gouda en woon daar, na in Utrecht en Amsterdam te hebben gewoond, nu weer met veel plezier. Tijdens mijn jarenlange werkervaring in de horeca is mijn passie voor wijn ontstaan.

Niet alleen heb ik de nodige wijncursussen gevolgd, ik blijf me steeds ontwikkelen en verder verdiepen in wijn. Alleen zo kan ik u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook op het gebied van whisky en overige distillaten wil ik me ontwikkelen. Ik adviseer u graag over whisky, cognac, gin en rum.

Ik houd van belevenissen, ervaringen, gezelschappen en gesprekken. Kortom: van mensen om me heen. En wat is er mooier dan het drinken van de perfecte wijn bij het perfecte moment?

In deze webshop kunt u heerlijke wijnen bestellen. Ik kan me echter voorstellen dat kiezen lastig is. In dat geval nodig ik u graag uit in de winkel, zodat ik u kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Passie voor wijn

Passie is een woord wat aan kracht verloren heeft door het vele gebruik ervan. Passie is iets wat je met anderen moet delen, iets waar je vol van zit. In mijn beleving staat passie voor Persoonlijk, Aandacht, Smaak, Service, Interactie en Ervaring.

Mijn passie voor wijn deel ik graag met u. Zo vinden we samen de mooiste wijnen, die helemaal passen bij uw smaak.

Waar u op kunt rekenen

Wijnhandel van Welie is meer dan een adres waar u terecht kunt voor een lekkere fles wijn:

  1. Persoonlijk contact. We leren elkaar kennen. Zo begrijp ik uw smaak beter en kan ik u blijven verrassen met mooie wijnen die perfect bij uw smaak aansluiten.
  2. Aandacht. Ik neem graag de tijd voor u. Om uw voorkeuren te horen en u van goed advies te kunnen voorzien.
  3. Smaak. Weet u niet wat uw smaak is? Geen probleem. Ik neem u graag mee op ontdekkingsreis. We gaan samen op zoek naar wijnen die bij uw smaak passen.
  4. Interactie: Ik luister graag naar uw mening, ervaring en suggesties. Deze informatie gebruik is om zelf van te leren en u nog beter van dienst te kunnen zijn.
  5. Ervaring: Stil staan is achteruit gaan. Uw smaak zal zich verfijnen door smaakervaringen die u op doet. Ook zelf blijf ik me ontwikkelen, zodat ik mijn ervaring in kan zetten om u van de perfecte wijn te voorzien.

Agenda

Eduvents in de agenda
Geen eduvents

Eduvents

Eduvents

Job van Welie is betrokken bij de volgende eduvent(s)


Whisky tastings - Whiskycursus - Whiskyworkshop Gouda - Van Welie

Whisky tastings - Whiskycursus - Whiskyworkshop Gouda - Van Welie

Er worden bij ons regelmatig whiskyproeverijen georganiseerd. Ook hier variëren de thema’s. De ene keer selecteren we prachtige Single Malt whisky’s voor u, de andere keer kan het een ‘Islay’ thema... lees verder


Wijnproeverij - Wijncursus - Wijnworkshop Gouda - Van Welie

Wijnproeverij - Wijncursus - Wijnworkshop Gouda - Van Welie

In Gouda en omgeving worden door Wijnhandel van Welie regelmatig wijnproeverijen, wijnworkshops, wijncursussen georganiseerd, waar u zich individueel voor in kunt schrijven. Wijnen proeven is... lees verder

Aanbieders

Aanbieders

Job van Welie is betrokken bij de volgende aanbieder(s)


Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings

Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings

Wijnhandel van Welie is te vinden aan de Nieuwe Haven 191 in Gouda. Vanuit de winkel zijn we perfect in staat om met u de wijn te vinden die het beste bij uw smaakprofiel past. Overigens hebben we naast een breed assortiment aan mooie wijnen ook een brede selectie whisky’s. Ook in deze webshop... lees verder

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.