Details van John Ouwendijk


Zuidelijk Halfrond 1 2801DD Gouda - Nederland
+31 (182) 700 675

Beschrijving

Over John Ouwendijk

Wie is John Ouwendijk?

Wat maakt je zo’n goede personal trainer?

Ik werk doelgericht, iedereen heeft zijn of haar eigen verwachtingen. Dus begeleid ik mensen niet met een standaard aanpak maar stem dit af op de persoon. Ik moedig aan of rem af waar nodig. Waardoor ze de intensieve training op een goede manier uitvoeren en er het maximale voor zichzelf weten uit te halen.

Ik richt me niet alleen op het resultaat, de levensstijl en gezondheid zijn even belangrijk. Belangrijk is het meedenken over vragen die klanten hebben, niet alles zelf willen oplossen en mensen doorverwijzen naar een fysiotherapeut, leefstijlcoach etc.

FIt20 Gouda John Ouwendijk Personal Trainer FitnessEr is niets plezieriger en waardevoller dan mensen te helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Wat kenmerkt je personal trainingsstijl? Hoe ga je met je klanten om?

Ik ben eerlijk, rustig, persoonlijk en geïnteresseerd. Ik vind het belangrijk om mijn klanten te leren kennen. Een beeld te krijgen van hun dagelijkse leven zodat ik op zoek kan naar een manier van trainen die past bij die specifieke klant, want hun doel is mijn doel.

Verder is het goed om te weten hoe de klanten in hun vel zitten en waar je specifiek rekening mee moet houden bij de training van die dag.

Positief en hartelijk zijn naar klanten en probeer alles uit ze te halen wat erin zit.

Wat vind je belangrijk in je relatie met je klanten?

Ik vind het belangrijk dat er meer dan alleen een zakelijke relatie ontstaat. Een open relatie met de klant is heel belangrijk, er moet interactie zijn in een positieve sfeer. Iets meer weten over elkaars achtergronden en wat men belangrijk vindt. Dan alleen voelen ze dat ze bij fit20 in goede handen zijn en blijven ze met plezier trainen.

Communicatie dus erg belangrijk. Als ik niet weet wat er speelt, dan kan ik niet helpen iets te veranderen of er rekening mee te houden. En heeft weer invloed op de effectiviteit van de training.

Wat is het grootste compliment dat je van een klant hebt gekregen?

Klanten geven met een knipoog aan dat ze met enige tegenzin naar de training komen, maar dat ze iedere keer weer heel voldaan naar huis of hun werk teruggaan. Dat je hen ook helpt om toch iedere keer weer het beste uit zichzelf te halen en hun fysieke grenzen te verleggen.

Eigenlijk is het grootste compliment dat alle klanten wekelijks terug komen om te trainen. Dat betekent dat mensen tevreden zijn en voor mij een teken dat ik goed bezig ben.

Hoe motiveer je je klanten? Wat is je beste trainingstip?

Ook dit is heel individueel. Het is afhankelijk van wie die de persoon is, wat hij/zij doet, hoe hij/zij zich voelt die dag. Omdat het een intensieve training is, is het belangrijk dat de klant zich zo optimaal moet kunnen focussen om alles uit de training te halen voor het beste resultaat. Iedere klant is anders en dat maakt het dat iedere training weer anders is. Om die topprestatie iedere keer weer te leveren zijn focus en concentratie heel belangrijk. Door bijvoorbeeld even tot tien te tellen voordat je begint als je gehaast binnenkomt, of bewust bezig zijn met de oefening die je doet. Er echt voor gaan. Zelfs als je moe bent of even geen zin hebt. Ook daarom ben ik er als personal trainer voor jou. En na de training voel je je altijd beter.

Wat vind je zelf van fit20?

Ik vind de training het echt een belevenis. Ik heb zelf altijd veel gesport, maar ik heb me nog nooit lichamelijk en geestelijk zo sterk gevoeld sinds ik train bij  fit20. En blessurevrij!  Het blijft mij keer op keer blijft verbazen.

Welke resultaten zie je bij je klanten?

Klanten worden sterker, fitter en soepeler, energieker. Krijgen meer controle over hun lichaam door een verbeterde houding. Veel pijntjes en of blessures worden minder of verdwijnen zelfs helemaal. Herstellen van andere activiteiten gaat sneller. Verder kunnen mensen alles makkelijker in het dagelijks leven, zoals trap lopen, boodschappen sjouwen, wandelen, fietsen, etc. En zeker niet onbelangrijk de klanten krijgen meer zelfvertrouwen.

Hoe ziet je ideale vakantie eruit?

Ik hou van atletiek en doe daar veel vrijwilligerswerk. Ik luister naar muziek en ga graag naar een meerdaags muziekfestival. Een avondje cabaret of film is ook heerlijk.

Ik ben een Griekenland-fanaat en heb al veel eilanden bezocht. En ik hoop dat ik er nog veel kan bezoeken. Ik hou van hun cultuur, gebruiken, historie en gastvrijheid. Mijn ideale vakantie is een mix van relaxen, veel wandelen en fietsen.

Fit20 Gouda Fitness studio met Personal Trainer

Agenda

Eduvents in de agenda
Geen eduvents

Eduvents

Eduvents

John Ouwendijk is betrokken bij de volgende eduvent(s)


FIT in 20 minuten! - fitness met personal trainer - sportschool - fitnesslessen - conditietraining - regio Gouda, Moordrecht, Reeuwijk, Waddinxveen, Het Groene Hart, Krimpenerwaard

FIT in 20 minuten! - fitness met personal trainer - sportschool - fitnesslessen - conditietraining - regio Gouda, Moordrecht, Reeuwijk, Waddinxveen, Het Groene Hart, Krimpenerwaard

FIT in 20 minuten! - fitness met personal trainer - fit20 is een korte maar intensieve fitness training. De unieke fit20 methode is gebaseerd op de principes van HIT: High Intensity Training. Kort... lees verder

Aanbieders

Aanbieders

John Ouwendijk is betrokken bij de volgende aanbieder(s)


fit20 Gouda - Fitness met Personal Trainer - ook bedrijfsfitness - regio Gouda Waddinxveen Moordrecht Het Groene Hart Krimpenerwaard

fit20 Gouda - Fitness met Personal Trainer - ook bedrijfsfitness - regio Gouda Waddinxveen Moordrecht Het Groene Hart Krimpenerwaard

fit20 is een korte maar intensieve fitness training. De unieke fit20 methode is gebaseerd op de principes van HIT: High Intensity Training. Kort maar krachtig. Een fit20 training duurt 20 minuten en je doet het één keer per week, altijd op afspraak en altijd onder begeleiding van jouw personal... lees verder

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.