rashna-tjikhoeri-200x200.jpg

Details van Rashna TjikhoeriBeschrijving

Over Rashna Tjikhoeri

Ik ben Rashna Tjikhoeri (1981), een vrouw met een grote nieuwsgierigheid naar en passie voor de thema's bewustZijn, authenticiteit, verandering en de balans tussen lichaam, geest en ziel. Voor mij zijn deze thema's onlosmakelijk verbonden met onze intuïtie. Zij is onze innerlijke raadgever die ons bewust maakt van wie we zijn en het pad dat we dienen te bewandelen.

De beste versie van mezelf

Al op jonge leeftijd was ik (hsp) me bewust van mijn intuïtie. Ze werd mijn innerlijke raadgever in alle stappen die ik zette in mijn leven. Zo heeft mijn intuïtie een belangrijke rol gespeeld in het studie- en loopbaantraject dat ik tot op heden bewandeld heb. Allen met het doel om de best versie van mezelf te zijn. Ik geloof dat het leven ons de mogelijkheid biedt om het maximale uit onszelf en het leven te halen.

Met respect voor lichaam, geest en ziel. En dat alles wat we daarvoor nodig hebben aan unieke talenten en hulpbronnen reeds in ons aanwezig is. Het is mijn ervaring dat bewustZijnen de erkenning, acceptatie en overgave aan dat wat is maakt dat we kunnen groeien tot wie we willen zijn. Dit vraagt moed, durf en lef omdat het ons kan confronteren met die delen in onszelf die we liever voor onszelf en/of onze omgeving verborgen houden. Tevens vraagt het de wil om ons verleden en heden onder ogen te zien, om de toekomst van onze dromen te kunnen leven. Dit alles fascineert mij omdat het de balans creëert tussen lichaam, geest en ziel.

In alles wat ik in mijn leven doe daag ik mezelf uit om de beste versie van mezelf te zijn.

Agenda

Eduvents in de agenda
Geen eduvents

Eduvents

Eduvents

Rashna Tjikhoeri is betrokken bij de volgende eduvent(s)


Klassieke Hatha Yoga (Docent) Opleiding

Klassieke Hatha Yoga (Docent) Opleiding - Heb je je altijd al willen verdiepen in Yoga om je eigen Yoga beoefening te starten of te verdiepen? Of heb je altijd al als Yoga Docent aan de slag gewild?... lees verder


Meditatie en Yoga Nidra (Docent) Opleiding

Meditatie en Yoga Nidra (Docent) Opleiding - De Meditatie en Yoga Nidra (Docent) Opleiding is voor en ieder die een eigen beoefening wil opstarten of de huidige beoefening wil verdiepen. Ook is het... lees verder

Aanbieders

Aanbieders

Rashna Tjikhoeri is betrokken bij de volgende aanbieder(s)


Rashna coaching en training - Rashna Tjikhoeri - Gouda

Rashna coaching en training - Rashna Tjikhoeri - Gouda

Rashna coaching en training

lees verder

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.