ronkoldenhof-200x200.jpg

Details van Ron Koldenhof


Robert Kochplaats 342 3068JD Rotterdam - Nederland

Beschrijving

Over Ron Koldenhof

Op jonge leeftijd was ik al bezig met schrijven, maar vanaf 2000 nam dit serieuze vormen aan. Dat was het moment dat ik toetrad tot Schrijversgroep Phoenix in Vlaardingen (tot 2006). In deze periode schreef ik met name gedichten en af en toe proza. Tevens begon ik met het voordragen van eigen gedichten, vooral in Rotterdam en Antwerpen.

In 2006 verscheen mijn bundel Verlicht Venster, bestaande uit 50 gedichten. Gedichten uit deze bundel werden gepubliceerd in o.a. de Texelse Courant, Rotterdams Dagblad, de internetsite van Teleac en de literaire website Muzeval in Antwerpen. Vanaf 2006 ben ik mijn gedichten gaan integreren in diverse songs.

Nadat ik eind 2011 het bankwezen verliet ben ik full-time actief geworden op cultureel gebied. Taal lag steeds aan de basis hiervan. Dat leidde begin 2013 tot de oprichting van creatief centrum 7Art. Vanuit een anti-kraak winkelpand werden diverse kunstactiviteiten georganiseerd zoals het organiseren van exposities, boekenweek- en gedichtendag activiteiten en diverse workshops op het gebied van tekenen en schilderen. Hierdoor ben ik ook als organisator actief geworden.

>p>In mei 2014 richtte ik de culturele onderneming Creatidad op. Hierin bedenk, ontwikkel en maak ik met partners culturele producten. Voorbeelden hiervan tot nu toe zijn: - Annie M.G. Schmidt voorstellingen in ouderencentra en bibliotheken (inmiddels afgesloten) - Latin & gipsy trio SABANA - Theater EGNIE - Creatief met taal (w.o. Workshop Van Gedicht naar Rap, Taal & Theater project Paal 23 en Creatief Schrijven) - Creatieve kinderfeestjes

Agenda

Eduvents in de agenda
Geen eduvents

Eduvents

Eduvents (Nog) geen eduvents gevonden met Ron Koldenhof

Aanbieders

Aanbieders

Ron Koldenhof is betrokken bij de volgende aanbieder(s)


Studio Creatividad - het kunstenaars collectief in het Continental Art Centre

Studio Creatividad - het kunstenaars collectief in het Continental Art Centre

Op zoek naar een leerzame creatieve workshop, cursus of activiteit? Lees dan hier verder voor actuele activiteiten.

Studio Creatividad is een creatief centrum waarin wordt gewerkt met creatieve partners en gastgebruikers. Het is ook een mooie plek om een project uit te voeren. Vanaf €... lees verder

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.