petramuilenburg-200x200.jpg

Details van Petra Muilenburg


Robert Kochplaats 342 3068JD Rotterdam - Nedrland

Beschrijving

Over Petra Muilenburg

Wie fotografeert er niet tegenwoordig?

Overal en altijd een camera bij je werd vroeger gezien als excentriek. Nu zit er in elke telefoon en tablet wel een camera. Nooit meer op pad zonder dus.

Hoewel het bedienen beperkt kan worden tot een druk op de knop, wil de echte liefhebber meestal meer. Het kijken als fotograaf vraagt wat meer inzicht in beelden. Wil je naast een scherpe foto ook nog spelen met een onscherpe achtergrond? Of het vastleggen van de kinderen op het sportveld ? Dan loop je al snel aan tegen foto's waar je niet altijd tevreden over bent.

Zowel de 'happy snapper' als de veeleisende beeldmaker kan nu terecht in Ommoord voor een passende workshop of cursus. Vanaf 1 mei is Petra Muilenburg actief met verschillende korte en lange cursussen en workshop op het gebied van fotografie.

Petra Muilenburg is al ruim 10 jaar werkzaam als beroepsfotograaf. Voor het volgen van de beroepsopleiding aan de Fotovakschool was zij al langdurig in de weer met beeld. Na het, als tiener, experimenteren met een compact en Polaroid camera was de spiegelreflex aan de beurt. Een periode met zwart / wit fotografie, ontwikkelen van film en afdrukken in de donkere kamer werd afgesloten met de overstap naar beroepsfotograaf.

De start als professioneel fotograaf viel samen met het digitale fototijdperk. Naast het fotograferen heeft Petra Muilenburg zich ook gespecialiseerd in afwerking van beelden. Niet alleen de afwerking van foto's, maar ook het opbouwen van eigen beelden. Een combinatie van diverse foto's opbouwen tot een beeldverhaal. Dit gecombineerd met de nodige vormgeving ervaring maakt haar tot een allround beeld maker en bewerker.

Agenda

Eduvents in de agenda
Geen eduvents

Eduvents

Eduvents

Petra Muilenburg is betrokken bij de volgende eduvent(s)


Macrofotografie - regio Rotterdam - Petra Muilenburg

Macrofotografie - regio Rotterdam - Petra Muilenburg

Welke accessoires kunnen je helpen bij het vastleggen van de kleine dingen. Hoe stel je de camera in om het gewenste resultaat te krijgen? Tijdens deze workshop van één dag staan we stil bij de... lees verder

Aanbieders

Aanbieders

Petra Muilenburg is betrokken bij de volgende aanbieder(s)


Studio Creatividad - het kunstenaars collectief in het Continental Art Centre

Studio Creatividad - het kunstenaars collectief in het Continental Art Centre

Op zoek naar een leerzame creatieve workshop, cursus of activiteit? Lees dan hier verder voor actuele activiteiten.

Studio Creatividad is een creatief centrum waarin wordt gewerkt met creatieve partners en gastgebruikers. Het is ook een mooie plek om een project uit te voeren. Vanaf €... lees verder

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.