Auto Theorieles - Lessen Auto Theorieles - Lessen - regio Het Groene Hart Zuid-holland / Rijschool Polanen

Auto Theorieles - Lessen

Auto Theorieles - Lessen - regio Het Groene Hart Zuid-holland / Rijschool Polanen - Voordat je een Tussentijdse Toets of praktijkexamen mag doen, moet je in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Theorie halen wordt bij veel leerlingen gezien als een noodzakelijk kwaad. Helaas moet je, als je je rijbewijs wilt halen, altijd je theoriecertificaat hebben. Rijschool Polanen beschikt over de meest recente leermiddelen, welke te verkrijgen zijn bij onze rijschool, zoals online theorie met online theoriecursus. Oefenen voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. De theorie opleiding auto bestaat uit een compleet lesboek als boek en digitaal. Ook kun je maar liefst 20 uur online toegang tot het oefenen van theorie examens... Ook kun je leerboeken, vragenboeken en een cd-rom met oefenvragen bij ons bestellen.
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Auto Theorieles - Lessen - regio Het Groene Hart Zuid-holland / Rijschool Polanen

Rijschool Polanen - Woerden - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Auto Theorieles - Lessen - regio Het Groene Hart Zuid-holland / Rijschool Polanen

Autorijschool Polanen is gevestigd in Woerden. Ik ben al 26 jaar ambulance chauffeur en geef sinds 2013 rijles en theorieles. Mijn ervaring en kennis wil ik graag als rij instructeur met jullie delen. Ik richt mij naast het opleiden van jongeren ook specifiek op die mensen die autorijden moeilijk vinden (bijvoorbeeld na revalidatie), faalangst hebben of ouderen die al jaren niet meer hebben gereden. .

Voordat je een Tussentijdse Toets of praktijkexamen mag doen, moet je in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Theorie halen wordt bij veel leerlingen gezien als een noodzakelijk kwaad. Helaas moet je, als je je rijbewijs wilt halen, altijd je theoriecertificaat hebben. Rijschool Polanen beschikt over de meest recente leermiddelen, welke te verkrijgen zijn bij onze rijschool, zoals online theorie met online theoriecursus. Oefenen voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. De theorie opleiding auto bestaat uit een compleet lesboek als boek en digitaal. Ook kun je maar liefst 20 uur online toegang tot het oefenen van theorie examens... Ook kun je leerboeken, vragenboeken en een cd-rom met oefenvragen bij ons bestellen.

Lessen Auto Theorieles - Lessen - regio Het Groene Hart Zuid-holland / Rijschool Polanen van Rijschool Polanen - Woerden - Zuid-holland wordt gegeven door Arjan de Kool - Woerden.


Trefwoorden: Rijbewijzen, Lessen Auto Theorieles - Lessen - regio Het Groene Hart Zuid-holland / Rijschool Polanen van Rijschool Polanen - Woerden - Zuid-holland, Arjan de Kool - Woerden, Nederland, Autorijschool Polanen, Woerden, 3446ZM

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Rijschool Polanen - Woerden - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Arjan de Kool - Woerden  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Lessen
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Lessen
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Rijschool Polanen - Woerden - Zuid-holland

Godfried Bomansweg 23, 3446ZM, Woerden, Zuid-holland, Nederland

Autorijschool Polanen is gevestigd in Woerden. Ik ben al 26 jaar ambulance chauffeur en geef sinds 2013 rijles en theorieles. Mijn ervaring en kennis wil ik graag als rij instructeur met jullie delen. Ik richt mij naast het opleiden van jongeren ook specifiek op die mensen die autorijden moeilijk vinden (bijvoorbeeld na revalidatie), faalangst hebben of ouderen die al jaren niet meer hebben... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Dhr Arjan de Kool - Woerden

Autorijschool Polanen is gevestigd in Woerden. Ik ben al 26 jaar ambulance chauffeur en geef sinds 2013 rijles en theorieles. Mijn ervaring en kennis wil ik graag als rij instructeur met jullie delen. Ik richt mij naast het opleiden van jongeren ook specifiek op die mensen die autorijden moeilijk vinden (bijvoorbeeld na revalidatie), faalangst hebben of ouderen die al jaren niet meer hebben gereden. . lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder