Alles van en over Waddinxveen | Workshops, cursussen, trainingen, opleidingen, lessen, bijlessen, lezingen en / of coaching in Waddinxveen en omgeving vind je hier

Je vindt een groot aanbod en uitgebreide mogelijkheden bij Eduvents Waddinxveen. Workshops, cursussen, trainingen, opleidingen, lessen, bijlessen, lezingen en / of coaching in Waddinxveen - aanbod in vele soorten en maten. Zoek je voorbeelden voor workshops, cursussen, trainingen, opleidingen, lessen, bijlessen, lezingen en / of coaching in Waddinxveen ter inspiratie dan kun je onderstaande lijst op je gemak doornemen.

Resultaten 1 - 10Laat zien:     Eduvents per pagina

Trefwoorden: Alles over Waddinxveen. Bekijk ons uitgebreide Waddinxveen aanbod aan workshops, cursussen, trainingen, opleidingen, lessen, bijlessen, rijlessen, huiswerkbegeleiding, lezingen, coaching en nog veel meer!. Het aanbod omvat ondermeer: workshop Waddinxveen workshop, workshops Waddinxveen workshops, cursus Waddinxveen cursus, cursussen Waddinxveen cursussen, opleiding Waddinxveen opleiding, opleidingen Waddinxveen opleidingen, training Waddinxveen training, trainingen Waddinxveen trainingen, les Waddinxveen les, lessen Waddinxveen lessen, bijles Waddinxveen bijles, bijlessen Waddinxveen bijlessen, dansles Waddinxveen dansles, danslessen Waddinxveen danslessen, fotografie cursus Waddinxveen, fotografie workshop Waddinxveen, rijles Waddinxveen rijles, rijlessen Waddinxveen rijlessen, huiswerkbegeleiding Waddinxveen huiswerkbegeleiding, lezing Waddinxveen lezing, lezingen Waddinxveen lezingen, coaching Waddinxveen coaching.

fit20 Gouda - Fitness met Personal Trainer - ook bedrijfsfitness - regio Gouda, Waddinxveen, Moordrecht, Het Groene Hart, KrimpenerwaardOpleidingsCentrum Waddinxveen - Microsoft - Adobe - Typen - PreziMy Season - Kleurenanalyse - Waddinxveen - Margret Mulder 

De stad Waddinxveen ligt het westen van Nederland in de provincie Zuid-Holland . De gemeente Waddinxveen heeft ruim 25.000 inwoners en wordt omringd door de plaatsen (met de klok mee): Boskoop, Reeuwijk, Gouda, Moordracht, Zevenhuizen, Moerkapelle en Rijnwoude. Waddinxveen ligt aan de rivier de Gouwe en de kenmerkende Hefbrug verbindt beide oevers.

Waddinxveen ontwikkelt zich meer en meer als echte cultuurgemeente. Er is een groot aanbod aan recreatie, met onder meer een zwembad, veel natuur en een grote, gezellige kinderboerderij. De horeca-boulevard aan de Nesse en de Zuidkade – in de omgeving van de monumentale hefbrug – zorgt dat Waddinxveen aan haar Noordkant een gezellige en vriendelijke uitstraling heeft. Ook elders in de gemeente zijn gezellige restaurants, eetcafés, snackbars en eethuizen gevestigd.

In en om Waddinxveen kun je heerlijk recreëren. Het Groene Hart biedt prachtige natuur op een steenworp afstand van het dorp en hier kun je fietsen, wandelen, vissen en van de buitenlucht genieten. Bijvoorbeeld in het Gouwebos tussen Waddinxveen en Boskoop: circa 100 hectare recreatiegebied ligt hier te wachten tot u langs komt voor een heerlijke middag buiten genieten. ‘t Weegje in het uiterste zuiden van Waddinxveen ligt tussen de Rijksweg A 12, de spoorlijn van Gouda naar Den Haag en de Gouwe.

In dit veengebied ligt onder andere een oude veenwinplas van circa 80 ha. Er komt een groot aantal vogels voor zoals kievieten, grutto’s, tureluurs, eenden, futen, waterhoenen, meerkoeten en zwarte sterns en een rijke vegetatie. Dit vindt u ook in de Polder Bloemendaal aan de Oostzijde van de gemeente. En midden in het dorp ligt de Petteplas, waar ’s winters geschaatst en in de zomermaanden heerlijk gevist kan worden.

Het is geen verrassing dat er in Waddinxveen ‘veel te doen’ is op het gebied van geloofsbeleving. Van oudsher is Waddinxveen een christelijke gemeente, waarbij kerken zich onder meer inzetten voor een grote sociale betrokkenheid en een fijne leef- en woonomgeving.

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder