2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training


Introductie

2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training

Introductie

Personal-training en bedrijfsfitness op locatie

Vrijwel ieder bedrijf houdt cijfers bij om te controleren hoe hoog het ziekteverzuim van het eigen personeel is ten opzichte van het landelijk gemiddelde (4.5% -2013). Daarnaast stimuleren veel bedrijven een gezonde leefstijl door bijvoorbeeld de vette hap uit de bedrijfskantine te weren, een bijdrage te betalen aan een sportschoolabonnement en te zorgen dat arbo technisch de kans op verzuim geminimaliseerd wordt.

Een onderzoek van TNO en NOC*NSF toont aan dat dankzij bedrijfsfitness het uitvalgemiddelde teruggebracht wordt van 9% naar 2%. Bovendien neemt de arbeidsproductiviteit gemiddeld met 12,5% toe. Bedrijfsfitness reduceert stress en spanningen en helpt RSI, lage rugklachten en burn out verschijnselen voorkomen, dit zijn stuk voor stuk oorzaken van kostbaar langdurig verzuim.

2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training 2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training

‘2GetFit’ speelt daar perfect op in.

Op leuke speelse wijze wordt gewerkt aan een gezondere leefstijl, immers, onderdelen van de training die gegeven wordt kun je op elk gewenst ogenblik ook zelfstandig uitvoeren.

Er is geen duur sportschoolabonnement voor nodig en geen bergen apparatuur. En doordat we als groep trainen en soms oefeningen samen doen wordt op ongedwongen manier het groepsgevoel versterkt.

Wij werken aan realistische doelen afgestemd op de persoonlijke situatie en aangepast aan het individu. Maar het belangrijkste, het is vooral leuk om te doen.

Het training programma dat wij aanbieden heet Fit&Vitaal.

De trainingen worden op of rond de locatie verzorgt waardoor het voor iedereen toegankelijk is om gezamenlijk een uur onder leiding van professionals te sporten!

Wij zijn erg gedreven binnen ons vak en wij hopen jullie snel tegen te komen in één van onze groepstrainingen.

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Yorick de VriesJohnno Muusers

EduStaff

Trainer / Coach / Docent(e)

Wie zijn wij?!

Wij zijn ‘2GetFit’, ons team bestaat uit gecertificeerde personal trainers die bedrijsfitness en personal training op locatie verzorgen.

De trainers van 2GetFit hebben ervaring met het bieden van begeleiding in de verschillende sportscholen, het geven van personal training, het geven van bootcamps en andere groepstrainingen / teambuilding-trainingen.

Ervaren als wij zijn, kunnen we u ervan verzekeren dat training met eigen lichaamsgewicht en het trainen met kleine trainingsattributen velen malen effectiever is dan het trainen in de sportschool op fitnessmachines.Wij staan hierachter omdat er bij deze vorm veel gebruik wordt gemaakt van coördinatie, lenigheid en balans in het lichaam.

Sporten is onze passie, zelf zijn wij begonnen als gedreven sporters.Door deze ervaring in verschillende sport sectoren kennen wij veel disciplines in de richting van atletiek, gevechtssporten en fitness/bodybuilding.

Wij zijn erg gedreven binnen ons vak. Plezier in het sporten staat bij ons voorop. Dat plezier hebben we er zelf ook in en dat stralen we uit.


 Yorick de Vries

2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training / Yorick de Vries

Mijn naam is Yorick de Vries, geboren in 1991. Ik ben nu 4 jaar actief als Personal trainer.

Ik heb onder andere training gegeven aan de professionele dartspeler Raymond van Barneveld en naan Louigi van Leeuwen (ex burgemeester van Capelle van den ijsel, Zoetermeer en Wassenaar) in... lees verder


 Johnno Muusers

2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training / Johnno Muusers

Mijn naam is Johnno Muusers, geboren in 1991. Ik ben sinds 3 jaar actief in de sport wereld.

Ik heb van jongs af aan veel passie voor verschillende sporten, en dit is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Vanuit deze passie heb ik mijn toekomst plannen bijgesteld en ben ik vanuit... lees verder

Locatie(s)

Op je eigen locatie!

Wij geven de trainingen altijd bij het bedrijf op locatie in het gebouw of bij een leegstaande ruimte. Ook geven we veel trainingen buiten rondom de locatie zelf, denk hierbij aan mooie parken in de buurt.

Uiteraard kunnen we altijd in overleg afstemmen waar we de bedrijfsfitness het beste kunnen laten plaatsvinden. Uw wensen zijn uiteraard het meest belangrijk!


2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training

Velddreef 266, 2727CS, Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland

2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training / 2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training

Personal-training en bedrijfsfitness op locatie

Vrijwel ieder bedrijf houdt cijfers bij om te controleren hoe hoog het ziekteverzuim van het eigen personeel is ten opzichte van het landelijk gemiddelde (4.5% -2013). Daarnaast stimuleren veel bedrijven een gezonde leefstijl door bijvoorbeeld de vette hap uit de bedrijfskantine te weren, een bijdrage te betalen aan een... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps

Bedrijfsfitness

2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training

Bedrijfsfitness

Waarom kiezen voor 2GetFit.

Veel bedrijven hebben al door wat het nut is van fysiek gezonde en vitale werknemers.Wie gezond leeft, heeft niet alleen voldoende weerstand tegen griepjes en andere aanvallen op de gezondheid, maar is vaak ook mentaal weerbaarder.

Sporten maakt veel los in mensen; het is een tijd van ontspanning tussen de drukke (meestal zittende) kantoordagen door. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond, dat mensen die regelmatig sporten bepaalde stoffen aanmaken, waardoor je ook geestelijk lekkerder in je vel komt te zitten.

2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training 2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training

Fysiek sterk, maakt mentaal sterk.

Nu is het zo, dat er veel word samengewerkt met sportscholen, waarbij werkgevers dan met korting een jaarabonnement kunnen afsluiten voor hun werknemers die hier dan, als het goed is, aan hun eigen gezondheid gaan werken. Helaas is dit meestal individueel en zonder begeleiding. Bovendien gaan de meeste mensen alleen naar de sportschool omdat ze weten dat het goed voor hen is, maar is de interne motivatie vaak laag, omdat ze het niet echt leuk vinden. Het gevolg: wel een abonnement, waar 3 maanden intensief gebruik van wordt gemaakt en vervolgens niet meer.

Dit laatste aspect is waar wij verandering in willen brengen. Immers, als je plezier hebt in het sporten is de kans dat je het ook blijft doen veel groter. 2GetFit geeft training in groepsverband en zo zie je, je collega’s eens van een hele andere kant, namelijk de persoon los van zijn functie. Door het samenwerken in oefeningen wordt spelenderwijs gewerkt aan een sterker en hechter team!

Wij menen dat het in groepsverband werken en met begeleiding trainen uiteraard veel effectiever is.

2GetFit biedt de oplossing.

2GetFit heeft een trainingsconcept ontwikkeld genaamd Fit & Vitaal. Wij verzorgen bedrijfsfitness op of rond locatie. Wat kan Fit & vitaal u en uw werknemers bieden? Het trainingsconcept Fit & Vitaal biedt u en uw werknemers een programma voor drie maanden. Het programma is geoptimaliseerd om de vitaliteit uw werknemers te verbeteren.

De trainingen worden op of rond de locatie gegeven en duren 60 minuten.In die tijd nemen we allerlei vormen van inspanning door.Van lenigheid tot krachtopbouw en van krachtopbouw tot teambuilding.

2GetFit biedt de motivatie en geeft de juiste professionele begeleiding. Maar nog veel belangrijker, we helpen ze een stap verder en leren hen hun eigen grenzen te overstijgen. Op die manier kun je echt groeien en verandering bewerkstelligen.

Pijlers van ons programma zijn:

  • Op een plezierige manier sporten
  • Hulp om die stap verder te komen en ook werkelijk resultaat te boeken
  • Oog voor het individu
  • Spelenderwijs ook werken aan versterking van het groepsgevoel

Wij kunnen u deze aspecten voor de volle 100% bieden. Uiteraard kan er na de drie maanden een nieuw programma worden afgesloten, om zo de Fit&Vitale lijn door te zetten! En zo het niveau misschien wel een stapje hoger te brengen.

Personal Training

2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training

Personal Training

2GetFit biedt Personal Training (PT)

Iedereen wil zich graag gezond en fit voelen. Vaak ontbreekt echter de moed en de motivatie om dit doel te bereiken. Maar voor elk probleem is een oplossing te vinden en in dit geval kan 2GetFit je helpen.

Personal training

2GetFit maakt voor jou een programma op maat. Wij beschikken over de kennis en de materialen om samen met jou tot een perfect trainingsresultaat te komen. 2GetFit is gevestigd in Zoetermeer en werkt in de regio.

2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training 2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training

Wij onderscheiden ons door de volgende zaken:

  • Trainingen op de door jou gewenste locatie: Thuis, op kantoor en in de buitenlucht.
  • Flexibele werktijden, we trainen met je wanneer het je uitkomt.
  • Het is bij ons mogelijk om Small Group trainingen te volgen, bijvoorbeeld met je gezin, vrienden of met collega’s.
  • Wij garanderen succes!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Bel 2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training

+31 (6) 4316 9679

Bel 2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training

+31 (6) 4693 4544

Email 2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training

info@togetfit.nl

website

http://www.togetfit.nl

Bezoek Velddreef 266, 2727CS, Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
BTW NL
KvK 601 40 690
facebook-icon

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder