Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops


Introductie

Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops

Introductie

Onze missie is een ieder de beleving van het barbecuen en het buitenleven bij te brengen opdat iedereen, waar men ook verblijft, kan genieten van momenten van het goede leven in deze hectische, digitale en virtuele maatschappij. Genieten is simpel en kan en moet iedere dag gebeuren. Ook al is het maar voor de duur van een dinertje.

Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops

Verkoop van kwalitatief goed vlees, delicatessen, big Green Egg, Weber barbecues en aanverwante producten. One stop shop voor de bbq chef-kok. Vlees leverancier voor de BBQ-er tot de horeca. Exclusieve smaakvolle vleessoorten voor de echte fijnproever. Broilking, BigGreenEgg, workshops, private dining.

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Beef Exclusief - Waddinxveen

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Richard van Dijk - Chefkok

EduStaff

Trainer / Coach / Docent(e)


Dhr Richard van Dijk - Chefkok

Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / Richard van Dijk - Chefkok

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Richard van Dijk. Ik heb een grote passie voor alles wat met Food te maken heeft.

Mijn passie is begonnen op de kokschool en daarna heb ik gediend bij defensie als kok in het beroepsleger. Vanuit daar ben ik chef-kok geworden bij een party... lees verder

Locatie(s)

Op je eigen locatie!

Beschik je zelf over een geschikte ruimte? Dan kunnen wij ook naar je toekomen! Dit kan bijvoorbeeld bij je thuis, maar uiteraard kunnen we ook in overleg samen een geschikte locatie uitzoeken / organiseren.


Beef Exclusief - Waddinxveen

Coenecoop 2B1, 2741PG, Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland

Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / Beef Exclusief - Waddinxveen

Beef Exclusief.....het schoolvoorbeeld van een uit de hand gelopen hobby. Koken, barbecue-en, en alles wat hierbij hoort, is onze grote passie. Een hele avond gezellig eten met familie en vrienden, het liefst heerlijk buiten, dat maakt het leven toch nog mooier?

En dat is nu precies waar het bij ons om draait. Beef Exclusief is niet “gewoon een webwinkel met exclusief vlees, wat sauzen... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps

Workshops

Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops

Workshops

Proeverij - ins en outs van het culinaire grillen, barbecueën en koken

Meer details

Proeverij - ins en outs van het culinaire grillen, barbecueën en koken - bbq kookworkshop - Wilt u een keer iets bijzonders doen met uw vrienden of zakenrelaties op een plek waar u zich thuis voelt. Wat dacht u van een speciaal voor u samengesteld Proeverij Diner? Van voorgerecht tot dessert, alles wordt vers bereid. Hebben uw gasten naast een passie voor lekker eten, een passie voor koken, dan mogen ze mee helpen. Wij leren ze de ins en outs van het culinaire grillen, barbecueën en koken.

Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops

Chef's BBQ kook / Big Green Egg workshop - kookworkshop

Meer details

onder het genot van een hapje en een drankje bereid je samen met onze Chefkok Richard van Dijk tijdens de 4-uur durende workshop een compleet diner op de barbecue. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt de cursist tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en gebruik van praktische accessoires. Kortom: leerzaam, culinair en vooral ook ontzettend gezellig. Een super workshop voor iedereen die de kennis van lekker en puur barbecueën wil leren.

Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops

BeefEx Big Green Egg Workshop ("LetzQ Low & Slow") - kookworkshop

Meer details

Een geweldige workshop voor iedereen die de fijne kneepjes van "laag en traag" wil leren. De workshop wordt gegeven door Peter Bootsma, de kapitein van LetzQ BBQ team.

Iedereen die een beetje affiniteit voor de barbecueen en enige kennis heeft van Weber en de Big Green Egg. De Big Green Egg is de leider in een klas die we Kamado grills noemen, maar er zijn verschillende merken op de markt die op dezelfde manier werken. Voor alle gebruikers en belanghebbenden, bieden wij een serie workshops die u zal toestaan om alle facetten van de Kamado verkennen. Je werkt met modellen van Big Green Egg, maar ook met de Weber.

Bel Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops

+31 (182) 759 111

Email Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops

info@beefexclusief.nl

website

Onze Website

Bezoek Coenecoop 2B1, 2741PG, Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
BTW NL183176236B01
KvK 59537213
facebook-icon twitter-icon
Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents Beef Exclusief - BBQ - barbecue workshops / impressie - Eduvents

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder