Edelsmid Femke Boschker


Introductie

Edelsmid Femke Boschker

Introductie

In de historische oude binnenstad van Gouda vindt u mijn atelier met winkelruimte aan de Lange Groenendaal 112. Sinds 1 september 2016 ben ik hier gestart.

In mijn edelsmederij kunt u vooral door mij ontworpen en gemaakte sieraden vinden, daarnaast verkoop ik ook werk van andere goudsmeden. Het is mooi om verschillende stijlen aan te kunnen bieden, met de hand gemaakte sieraden hebben allemaal een persoonlijke uitstraling.

U kunt vanuit de winkel direct een kijkje in het atelier nemen waar ik aan het werk ben. Het is een ruim atelier met 7 werkplekken uitgerust met alle benodigde gereedschappen. In het atelier geef ik cursussen en eendaagse workshops.

Voorheen had ik een atelier aan huis waar ik parttime mijn sieraden maakte en verkocht via andere goudsmeden. Om alle tijd te kunnen besteden aan mijn eigen werk en meer contact met en aanloop te hebben van klanten was het tijd voor een nieuwe stap en ben ik op zoek gegaan naar een pand in de binnenstad waar ik een ruim atelier met meerdere plekken kon inrichten en winkelruimte had.

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Edelsmid Femke Boschker - Gouda

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Femke Boschker

EduStaff

Trainer / Coach / Docent(e)


Mw Femke Boschker

Edelsmid Femke Boschker / Femke Boschker

Ik volgde de opleiding goudsmeden en een extra jaar zilversmeden aan de Vakschool in Schoonhoven. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als goudsmid wilde ik me verder ontwikkelen en mijn beeldend vermogen vergroten. Daarom volgde ik de opleiding docent beeldende kunst en vormgeving aan de Hoge... lees verder

Locatie(s)


Edelsmid Femke Boschker - Gouda

Lange Groenendaal 112, 2801LV, Gouda, Zuid-Holland, Nederland

Edelsmid Femke Boschker / Edelsmid Femke Boschker - Gouda

In de historische oude binnenstad van Gouda vindt u mijn atelier met winkelruimte aan de Lange Groenendaal 112. Deze straat, die via de Korte Groenendaal aan de markt verbonden is, ligt in het mooie ambachtskwartier van Gouda.

In mijn edelsmederij kunt u vooral door mij ontworpen en gemaakte sieraden vinden, daarnaast verkoop ik ook werk van andere goudsmeden. Het is mooi om... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps

Bel Edelsmid Femke Boschker

06-19195884

Email Edelsmid Femke Boschker

info@edelsmidfb.nl

website

Onze Website

Bezoek Lange Groenendaal 112, 2801 LV, Gouda
facebook-icon
pinterest-icon

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder