Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen


Introductie

Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen

Introductie

Je wilt kennis maken met vliegvissen, of je wilt je werptechniek en vistechnieken verbeteren? Kom dan naar een van onze vliegvisscholen of ga met ons mee naar door ons geselecteerde vliegvisstekken voor een cursus vliegvissen.

Vliegvissen is de meest dynamische vorm van vissen. Het kan op alle soorten water en voor vele vissoorten beoefend worden. Daarvoor dien je wel over de juiste vaardigheden te beschikken.

Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen

Goede instructie en begeleiding vormen de sleutel naar succes. Fly Fishing Academy helpt je daarbij. Bij ons leer je werpen en ook leren we je hoe te vissen!

Fly Fishing Academy organiseert vliegviscursussen voor zowel beginners als gevorderden. Onze vliegvislessen leren je de technieken van het vliegvissen, met daarnaast veel kennis over soorten hengels & lijnen en welke vliegen je in welke situatie kunt gebruiken.

Bekijk ons gevarieerde aanbod van vliegviscursussen en kies de vliegvisles die bij jou past.

In de cursusprijs zijn het gebruik van materialen en de lunch inbegrepen.

Over vliegvissen

In de polders zijn vaak mooie plekken om met de vliegenhengel te vissen: helder water met een behoorlijke plantengroei en veel ruisvoorns. Vliegvissen wordt steeds populairder! Dat komt doordat je met de vliegenhengel heel veel verschillende vissoorten kunt vangen. Denk daarbij dus aan ruisvoorns. Ze pakken met hun bovenstandige bek heel gemakkelijk een droge vlieg van het water. Daarnaast is de vliegvishengel zeer geschikt om ook andere vissen te vangen zoals de winde. De winde is een sportvis die je aan een nimf of een droge vlieg kunt vangen. De meeste windes kun je vangen in het stromende water van rivieren of op de Randmeren en het IJsselmeer. En wat dacht je van de forel? Bij een forelvisvijver kun je ervaren hoe spannend het is om een forel te vangen aan de vliegenhengel. Als je meer ervaren bent kun je naar het Oostvoorne Meer. Ook snoeken kun je met vliegvissen vangen. Ze kunnen een lengte van meer dan een meter kunnen bereiken.

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Fly Fishing Academy - Bodegraven-Reeuwijk

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Aldert ZoeteliefEdward van der Heul

EduStaff

Trainer / Coach / Docent(e)


 Aldert Zoetelief

Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen / Aldert Zoetelief

Fly Fishing Academy beschikt over gedreven en ervaren vliegvissers met ruime vliegviservaring in binnen- & buitenland lees verder


Dhr Edward van der Heul

Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen / Edward van der Heul

Fly Fishing Academy beschikt over gedreven en ervaren vliegvissers met ruime vliegviservaring in binnen- & buitenland lees verder

Locatie(s)


Fly Fishing Academy - Bodegraven-Reeuwijk

Oukoopsedijk 13, 2811NE, Reeuwijk, Zuid-Holland, Nederland

Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen / Fly Fishing Academy - Bodegraven-Reeuwijk

Deze vliegvisschool ligt in de Oukoopse polder van Bodegraven-Reeuwijk (in Het Groene Hart bij Gouda). We beschikken over een eigen locatie met een grote vijver en de Fly Fishing Lodge. De locatie is voor exclusief gebruik door de cursisten, waarmee het praktisch gedeelte van de cursus maximale aandacht krijgt. In de Fly Fishing Lodge vindt de theoretische instructie plaats en wordt de lunch... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps

Vliegvis cursussen

Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen

Vliegvis cursussen

Introductiecursus vliegvissen

Leer de beginselen van het vliegvissen. Je wilt kennismaken met de dynamische wereld van het vliegvissen? In deze ééndaagse cursus leer je de beginselen van het vliegvissen, waarbij de praktijk maar ook theorie in ruime mate aan bod komen.

Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen

Basiscursus vliegvissen

Leer meer over het vliegvissen. In deze ééndaagse cursus ga je een stap verder in de dynamische wereld van het vliegvissen. Je ontwikkelt je bestaande én nieuwe werptechnieken en ook leer je veel over vliegvistechnieken.

Cursus vliegvissen op snoek

Leer meer over het vliegvissen op snoek. Maak kennis met vliegvissen op snoek, de grootste vis die in het Nederlandse zoetwater aan de vlieg te vangen is. In deze eendaagse cursus gaan we een dag vliegvissen op snoek, waarbij theorie en praktijk in ruime mate aan bod komen.

Cursus vliegvissen op forel Oostvoornse Meer

Leer vliegvissen op forel in het Oostvoornse Meer. In deze eendaagse cursus gaan we een dag vliegvissen op forel, waarbij we je vertrouwd maken met alle praktische mogelijkheden om deze spectaculaire vis te vangen. Het Oostvoornse Meer is 'groot water' met diepten variërend van 1 tot meer dan 25 meter en met een enorm voedselaanbod. Hierdoor kunnen de regenboog-, beek- en bronforellen uitgroeien tot zeer grote en extreem sterke exemplaren, die een geweldige uitdaging vormen voor elke vliegvisser. Er wordt weerhaakloos gevist met droge vliegen en streamers, vanaf de kant maar ook vanaf de piertjes in het meer.

Cursus vliegvissen op stromend water in de Eifel.

Vliegvissen op stromend water in rivier de Kyll (Eifel - Duitsland). Voor wie dichtbij de Nederlandse grens wil vliegvissen op stromend water is een vistrip naar rivier de Kyll een uitstekende bestemming. Er kan vanaf de kant worden gevist, maar een groot deel van de tijd wordt er wadend gevist. De reis is bestemd voor vliegvissers met tenminste enige ervaring.

De laatste geplande cursusdata zijn hier te vinden

Bel Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen

+31 (6) 3888 8000

Email Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen

Onze Email

website

Onze Website

Bezoek Oukoopsedijk 13, 2811NE, Reeuwijk, Zuid-Holland, Nederland
BTW NL813975876B01
KvK 29049881
facebook-icon twitter-icon
youtube-icon
Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen / impressie - Eduvents Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen / impressie - Eduvents Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen / impressie - Eduvents Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen / impressie - Eduvents Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen / impressie - Eduvents Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen / impressie - Eduvents Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen / impressie - Eduvents Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen / impressie - Eduvents Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen / impressie - Eduvents Fly Fishing Academy - Vissen - Hengelsport - Vliegvissen - Sportvissen / impressie - Eduvents

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder