Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart


Introductie

Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart

Introductie

Suppen leer je bij Jaba SUP!

Welkom! Jaba SUP is een SUP-school welke vooral actief is in het Groene Hart van Nederland.

Vanaf 16 april tot 31 oktober kan je bij ons terecht voor het suppen.

Sinds 2013 zijn wij actief op SUP-gebied in vooral het Groene Hart. Het Groene Hart biedt tal van mogelijkheden om te recreëren op het water. Denk hierbij aan een stadstour door Gouda, een plassentocht over de Reeuwijkse Plassen of ontdek de rietvelden vanaf het water bij de Nieuwkoopse Plassen. Wij verzorgen je SUP-activiteit tot in de puntjes.

Jaba SUP - sup-school - supboardshop - Gouda Jaba SUP - sup-school - supboardshop - Gouda

Je kan bij ons terecht voor lessen/trainingen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes, schoolactiviteiten en prive-lessen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan je bijvoorbeeld een arrangement boeken waarin een compleet ontvangst onderdeel uitmaakt van het arrangement, de Gouda SUP tour is hier een voorbeeld van. Daarnaast biedt Jaba SUP je de mogelijkheid om een arrangement aan te kleden met diverse catering opties of het suppen te combineren met een andere activiteit.

De genoemde arrangementen en activiteiten zijn voorbeelden van wat er mogelijk is. Mocht je iets in je hoofd hebben wat hier niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Onze uitvalsbasis is het Groene Hart, wij hebben vaste verhuur en opstapplekken in Gouda, Reeuwijk, Zegveld (De Meije) en Nieuwkoop. Prachtige gebieden die zich uitstekend lenen voor het suppen. We beschikken over een trailer waardoor we mobiel zijn en op elke gewenste plaats in Nederland inzetbaar zijn.

Mocht u een andere activiteit aan uw (dag)programma willen toevoegen, neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews!

* SUPLESSEN * VERHUUR * GOUDA SUP TOUR * ARRANGEMENTEN * VERKOOP * TARIEVEN * POLDER SUP * KINDERFEESTJES * BEDRIJFSUITJES *

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Jaba SUP - de Gouwe - baanderij - Gouda

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Janneke Smits - van Leeuwen

EduStaff

Trainer / Coach / Docent(e)


Mw Janneke Smits - van Leeuwen

Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart / Janneke Smits - van Leeuwen

Mijn naam is Janneke Smits, sinds juni 2013 heb ik Jaba SUP opgericht. Een bedrijfje dat SUP tochten door het centrum van Gouda organiseert. Een leuke en unieke manier om Gouda vanaf het water te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en actief bezig te zijn. Een nieuwe activiteit in en rond... lees verder

Locatie(s)

Op je eigen locatie!

Beschik je zelf over een geschikte locatie? Dan kunnen wij ook naar je toekomen! Uiteraard kunnen we ook in overleg samen een geschikte locatie uitzoeken / organiseren.

Jaba SUP - de Gouwe - baanderij - Gouda

Industriestraat 1, 2802AC, Gouda, Zuid-Holland, Nederland

Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart / Jaba SUP - de Gouwe - baanderij - Gouda

Voor de lessen op de Gouwe verzamelen en starten we vanaf het terrein van de Baanderij.

lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps

SUP Lessen

Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart

SUP Lessen

Kom SUP-lessen volgen bij Jaba SUP!

Veel mensen zullen het suppen een keer ervaren doordat ze hebben deelgenomen aan een clinic, bijvoorbeeld in de vorm van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Tijdens een clinic sta je gemiddeld 1,5-2 uur op een board. In het begin zal je starten op je knieën om vervolgens al snel te kunnen gaan staan. De een gaat dit soepel af, de ander heeft hier wat moeite mee omdat de benen niet op lijken te houden met trillen. Na ongeveer 2 uur stap je weer af en zal je de volgende dag hier en daar wat spieren voelen. Dit is niet vreemd want met suppen gebruik je nagenoeg je hele lichaam en zal je de eerste keer vooral de spieren voelen die je normaal gesproken in je dagelijks leven nauwelijks aanspreekt.

Jaba SUP - sup-school - supboardshop - Gouda Jaba SUP - sup-school - supboardshop - Gouda

Het volgen van een clinic is leuk, helemaal om kennis te maken met het suppen. Spreekt het suppen je aan? Kom dan eens (terug) bij Jaba SUP. Wij geven namelijk ook (introductie)lessen. In kleine groepjes gaan we het water op om de techniek verder uit te werken en te verbeteren. Je zult merken dat je steeds meer ontspannen op het board staat en het suppen kunt gaan ervaren als een zeer ontspannende activiteit of als juist als een (intensieve) workout. Het suppen wordt nu eigenlijk pas echt leuk.

Deze introductie- lessen bestaan uit een 3 tot 5 tal lessen waarbij techniek, houding, veiligheid en materiaalgebruik centraal staan.

Wil je na deze (introductie)lessen verder? Dan biedt Jaba SUP (ontspannende) tochten aan waarbij we vanaf verschillende locaties vertrekken om zo elke keer een nieuw stukje te ontdekken vanaf het water.

Wil je liever een intensieve workout waarbij SUP centraal staat? Kijk dan eens bij de SUP-fit lessen. Tijdens deze lessen worden er zowel op de kant als op het water oefeningen gedaan om je lichaam een complete workout te geven. Kracht, snelheid, behendigheid, (duur)uithoudingsvermogen komen hierbij onder andere aan bod.

In de winter kijken we of er genoeg animo is om bootcamp buiten en sup in het zwembad door te zetten. Zo kan je jaarrond suppen!

Naast de tochten en de SUP-fit lessen is het ook mogelijk privéles te krijgen. Alleen of met een groepje van maximaal 3 personen gaan we het water op en behandelen de bovenstaande zaken. Afhankelijk van de wensen zullen deze lessen of de ontspannende kant opgaan of juist de extra inspannende kant.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag wat meer informatie over de lessen neem dan contact op via de mail of telefonisch.

SUP Fit

Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart

SUP Fit

WAT IS SUP-FIT?

Het SUP-FIT programma van Jaba SUP zijn trainingen gericht op, techniek, uithoudingsvermogen, kracht en balans.

De trainingen worden in de winter gegeven in het Groenhovenbad in Gouda. In de zomer gaan we lekker naar buiten.

Zomertraining

In Gouda en Reeuwijk zijn de mogelijkheden eindeloos om een workout op het water te doen. Tijdens deze trainingen komen o.a. kracht, balans, techniek en uithoudingsvermogen aan bod. Wil je graag een keer een proefles volgen? Neem dan even telefonisch contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Jaba SUP - sup-school - supboardshop - Gouda Jaba SUP - sup-school - supboardshop - Gouda

Wintertraining

Om de week wordt er op zondagavond in Gouda een training gegeven. De training bestaat uit 2 onderdelen.

Onderdeel 1 is een buitentraining. Op het terrein voor het Groenhovenbad trainen we kracht, uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen d.m.v. loopoefeningen die worden afgewisseld met krachtoefeningen. Denk hierbij aan oefeningen als push-ups, planking, oefeningen met een battle rope, slamballs, kettlebells etc.

Na ongeveer 40-45 min is het tijd om naar binnen te gaan. We trainen in het grote bad, de Tobbe (33x25m) waardoor we lekker de ruimte hebben. De binnentraining bestaat uit oefenen op een sup. Snelheid, techniek, balans, behendigheid, kracht en FUN komen hierbij aan bod. Op een board ben je bezig om de (draai)bewegingen, techniek, je balans etc aan te leren en/of te verbeteren.

Beide onderdelen zijn leuk maar pittig. Uiteraard gaat iedereen op zijn/haar eigen niveau aan de slag. Benieuwd naar deze trainingen? Kom gerust een keer kijken en/of meedoen!

Voor meer informatie, bel of mail!

Bel Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart

+31 (6) 3743 3715

Email Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart

info@jabasup.nl

website

http://www.jabasup.nl

BTW NL168287043B02
KvK 58001417
facebook-icon twitter-icon googleplus-icon
linkedin-icon
Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart /  - Eduvents Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart / - Eduvents Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart /  - Eduvents Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart / - Eduvents Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart /  - Eduvents Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart / - Eduvents Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart /  - Eduvents Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart / - Eduvents Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart /  - Eduvents Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart / - Eduvents Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart /  - Eduvents Jaba SUP - SUP-school - supboardshop - Gouda - Watersport - Buitensport - Het Groene Hart / - Eduvents

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder