Marjoke van Rooijen Coaching - Counseling - Trainingen en Workshops


Introductie

Marjoke van Rooijen Coaching - Counseling - Trainingen en Workshops

Introductie

Praktijk voor Levens en Loopbaancoaching, stresscounseling, workshops en training

Specialisme: gezondheidszorg

Een grote verandering in het leven, merken dat je steeds vast loopt of de wens om meer inzicht te krijgen in waarom je doet zoals je doet. Het zijn voorbeelden van situaties waarin je de behoefte kunt voelen om te onderzoeken wat er precies aan de hand is en wat jouw mogelijkheden zijn.

Iemand die de vinger op de zere plek durft te leggen en je een spiegel voor houdt zonder een oordeel te vellen, kan je dan net dat duwtje in de rug geven waardoor je na een korte tijd weer zelf verder kunt.

Marjoke van Rooijen Coaching - Counseling - Trainingen en Workshops Marjoke van Rooijen Coaching - Counseling - Trainingen en Workshops

Bij coaching gaan wij zodanig samenwerken dat er een proces van leren en zelfontwikkeling in werking wordt gezet waardoor jij straks in staat bent om weer op eigen kracht verder vooruit te komen. Het coachen is geschikt om een situatie te verbeteren of om specifieke doelen te bereiken. Je leert anders tegen situaties aan te kijken en herkent patronen. Je krijgt weer meer inzicht in jouw eigen handelen en kunt bewuster hierop sturen. Dit alles helpt jou in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Soms is een korte training of een workshop waarin je met anderen samen leert hoe je bij stress jezelf zo goed mogelijk kunt voelen, al voldoende. Marjoke van Rooijen Coaching biedt regelmatig workshops of training gericht op persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Reeuwijk

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Marjoke van Rooijen

EduStaff

Trainer / Coach / Docent(e)


Mw Marjoke van Rooijen

Marjoke van Rooijen Coaching - Counseling - Trainingen en Workshops / Marjoke van Rooijen

gezondheidspsycholoog en coach

Na jaren ervaring als verpleegkundige wilde ik graag meer leren over het gedrag van mensen. Een studie gezondheids-psychologie was dan ook een logische stap en van begin af aan was het alsof er iedere keer weer een tipje van de sluier werd... lees verder

Locatie(s)

Op je eigen locatie!

Beschik je zelf over een geschikte locatie? Dan kan ik ook naar jullie toekomen! Voor de Biografische wandeling kiezen we samen een natuurgebied waar we in alle rust met elkaar kunnen praten en luisteren. Dit kan bijvoorbeeld zijn in t Weegje, de Reeuwijkse plassen of natuurlijk ook een ander natuurgebied.


Verzamelgebouw Reeuwijk

Leeghwaterstraat 25, 2811 DT, Reeuwijk, Zuid-Holland, Nederland

Marjoke van Rooijen Coaching - Counseling - Trainingen en Workshops / Verzamelgebouw Reeuwijk

Verzamelgebouw Reeuwijk heeft als missie om te ontzorgen. Dat betekent dat een ondernemer, qua huisvesting, in een gespreid bedje kan ondernemen. Als hij er even niet is, hoeft hij zich geen zorgen te maken dat pakketjes niet worden aangenomen. Er is immers een receptie die tijdens kantooruren bemand is. Zijn bezoek kan parkeren op de bezoekersparkeerplaatsen. En mocht het bezoek wat te vroeg... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps

Bel Marjoke van Rooijen Coaching - Counseling - Trainingen en Workshops

+31 (6) 5494 1476

Email Marjoke van Rooijen Coaching - Counseling - Trainingen en Workshops

Onze Email

website

Onze Website

BTW NL098924345B01
KvK 569 836 46
facebook-icon
linkedin-icon

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder