RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij?


Introductie

RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij?

Introductie

Ik wil stoppen met roken

"Ik wil stoppen met roken" horen wij elke dag. Maar hoe kunt u dat het beste doen? Door dit te lezen heeft u al een belangrijke stap gezet naar een rookvrije toekomst. U neemt namelijk de moeite om naar onze website te komen omdat u overweegt te stoppen met roken. Kijk daarom eens rustig rond.

RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij?

U vindt hier ons aanbod van groepstrainingen, telefonische coaching en persoonlijke begeleiding Of lees de stoppen met roken ervaringen van ex-deelnemers. Doe de stoppen-met-roken test om te weten in welke mate u verslaafd bent aan nicotine. Natuurlijk wilt u ook weten of er kosten aan verbonden zijn. Wij kunnen u alvast melden dat dankzij onze prima kwaliteit vrijwel alle zorgverzekeraars onze ‘Rookvrij! Ook jij?’ groepstrainingen en telefonische coaching volledig vergoeden.

Direct aanmelden?

U kunt zich uiteraard ook direct aanmelden voor één van onze "Rookvrij! Ook jij?" begeleidingstrajecten.

Wilt u de informatie over ons stoppen met roken aanbod eens rustig doorlezen? Download dan de Rookvrij Ook jij folder.pdf

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

ActiVite - Leiderdorp

GGD Hollands Midden - Leiden

Groene Hart Ziekenhuis - Gouda

Marente - Bernardus - Sassenheim

Marente - De Wilbert - Katwijk

EduStaff

Trainer / Coach / Docent(e)

Onze trainers

Onze trainers / coaches zijn bepalend en essentieel voor onze groepstrainingen en telefonische coachingstrajecten. De kwaliteit en het commitment van onze enthousiaste trainers staat dan ook voorop. Daarom zijn alle trainers gecertificeerd en gekwalificeerd in het landelijke kwaliteitsregister voor stoppen met roken en volgen ze 2 keer per jaar bijscholingen voor herregistratie.

Wilt u kennismaken met onze ervaren trainers? Zij stellen zich graag aan u voor!

Amy de Blaaij

amyHet begeleiden van mensen die willen stoppen met roken is een mooie uitdaging, mensen zijn altijd weer zó blij met hun behaalde resultaat.

Lees meer...

Annemarie Zwetsloot

annemarieWaarom wil ik mensen ondersteunen bij het stoppen met roken?
Het begeleiden is een boeiend proces.

Lees meer...

Annet Janssen

annet

Als longverpleegkundige ben ik werkzaam in het Catharina ziekenhuis te Eindhoven. Vanaf de start van de rookstoppoli ( 2003 ) ben ik betrokken als trainer/ondersteuner bij het stoppen met roken proces.

Lees meer...

Aty de Jong

atyIk ben al 25 jaar een enthousiaste leefstijlcoach. Wil jij zelf bijdragen aan je gezondheid en vind je dat nog niet zo gemakkelijk?

Lees meer...

Bernadette Smits

bernadette-smitsNa diverse stoppogingen is het me ruim 14 jaar geleden gelukt mijn allerlaatste sigaret uit te drukken. 

Lees meer...

Fien Huige

fienhuigeHoe meer ik leer over stoppen met roken, hoe meer het onderwerp mij is gaan interesseren. Er komt namelijk heel veel bij kijken als je wilt stoppen en daarnaast is elke roker uniek.

Lees meer...

Hanneke Leroux

hanneke-lerouxNa de opleiding tot verpleegkundige volgde ik de longspecialisatie in Nieuwegein. In 2007 heb ik in Rotterdam de masteropleiding tot verpleegkundig specialist afgerond. 

Lees meer...

Heidi Noteboom

Heidi-noteboomIk ben praktijkondersteuner en manager in de zorg. Het ondersteunen bij een stoppen met roken poging was altijd al onderdeel van mijn werk.

Lees meer...

Ineke Kuiper

Ineke-Kuiper-stoppen-rokenPreventie is het sleutelwoord in mijn werk als trainer. Naast mijn werk voor “Rookvrij! Ook jij?” geef ik als trainer uitvoering aan de Educatieve Maatregel Alcohol en verkeer en coach ik kinderen in een echtscheidingssituatie.

Lees meer...

Ingrid Gerritsma

ingrid-gSinds kort ben ik geheel rookvrij. Een enorme stok achter de deur was voor mij hierbij het zelf gaan geven van de training ‘Rookvrij! Ook jij?’.

Lees meer...

Ingrid Smit

ingrid-smit

Als longverpleegkundige zie ik dagelijks mensen met astma en COPD. En ik zie ook hoe graag mensen willen stoppen met roken en dat dit niet zomaar lukt. Dat is voor mij de reden om me in te zetten voor stop rook begeleiding.

Lees meer...

Iris van Hoevelaak

irisIn mijn werk als life coach begeleid en ondersteun ik mensen bij uitdagingen op zowel werk- als privégebied. Mensen motiveren en ze een stuk op weg helpen doe ik graag.

Lees meer...

Johannetta de Willigen

johannetta-de-wilgenEen leuke kant van mijn werk als klantenadviseur is contact hebben met mensen. Dit spreekt mij aan.

Lees meer...

Jolanda Colastica

jolanda-collasticaToen ik hoorde, dat er binnen CZ trainers gezocht werden voor ‘Rookvrij! Ook jij?’, had ik geen enkele twijfel. Dit is iets voor mij!

Lees meer...

José van Helden

jose-van-heldenRookvrij zijn bracht mij heel veel rust. En dat was zeer verrassend na jarenlang gedacht te hebben dat je van roken rustig wordt. En wat een tijd hield ik over.

Lees meer...

José van Vugt

l jose-van-vugt-trainer-stoppen-met-roken-1Na ruim 30 jaar roken, en tientallen stoppogingen, in 2000 gestopt met roken en sindsdien ben ik zelf ‘Rookvrij’.

Lees meer...

Klaar Wakker

klaartje

Mijn liefde voor mensen en voor het coachingsvak komt uitstekend tot recht in het werken als telefonisch coach en groepstrainer bij SineFuma.

Lees meer...

Maartje van Lokven

maartje-van-lokvenNa een periode als preventiewerker in de verslavingszorg gewerkt te hebben, werk ik nu alweer een tijdje bij de opleiding Verpleegkunde van Fontys Hogescholen.

Lees meer...

Marianne Haverkamp

marianneIn 1999 ben ik gestopt met mijn jarenlange rookverslaving, nadat ik van heel nabij de fatale gevolgen van roken meemaakte.

Lees meer...

Mariëlle van Dijk

marielle

Ik ben werkzaam als longverpleegkundige op de polikliniek Longgeneeskunde van het Catharina ziekenhuis te Eindhoven. Tijdens mijn spreekuur heb ik dagelijks gesprekken met rokers, die niet tevreden zijn met hun huidige gedrag en gezondheidsverlies ervaren.

Lees meer...

Marnix Molenaar

marnixStoppen met roken is het mooiste cadeau dat ik mijzelf, mijn gezin en iedereen die belangrijk is voor mij heb gegeven.

Lees meer...

Monique Behet

monique-behetTrainer stoppen met roken?  Nee, dat is geen werk: dat is een combinatie van hobby, passie, leren, delen, humor, hard werken, uitdaging, reizen, genieten, doen en ervaren

Lees meer...

Nellie Ochtman

nellieStoppen met roken is een intensief veranderproces dat voor iedereen anders verloopt. Dat maakt het voor mij zo boeiend om mensen in deze periode te ondersteunen en begeleiden.

Lees meer...

Pia Prudon

piaIk Als gespecialiseerd verpleegkundige heeft stoppen met roken al jaren mijn aandacht. Veel patiënten hebben baat bij hulp bij stoppen met roken. Zonder hulp is de kans van slagen klein.

Lees meer...

Sabrina Kort

sabrinaVerschillende mensen, verschillende aanpak, maar allemaal eenzelfde doel: Stoppen Met Roken.

Lees meer...

Sonja Meurs

sonja-meursIn 2009 heb ik de opleiding tot trainer ‘Rookvrij! Ook jij?’gevolgd. Ik heb in het verleden in de verslavingszorg gewerkt;

Lees meer...

Sylvia Heddema

sylvia-heddemaAls longverpleegkundige kwam ik vaak bij mensen met COPD, een grotendeels aan roken gerelateerde aandoening.

Lees meer...

Thera Criens

thera-criensVanuit mijn achtergrond als psychomotorisch therapeute werk ik ruim 20 jaar in eigen praktijk met mensen met spanningsklachten.

Lees meer...

Wilma Schapendonk

wilmaIk heb een HBO achtergrond op het gebied van sport- en bewegen en geef ruim 8 jaar publieke en incompany trainingen voor mensen die willen stoppen met roken.

Lees meer...

Locatie(s)

Op je eigen locatie!

De groepstrainingen worden door het gehele land georganiseerd Klik hier om de meest actuele agenda met geplande groepstrainingen te bekijken.

Geen cursus bij u in de buurt?

Laat het ons weten en wij bekijken met u de mogelijkheden. Als u waar dan ook in Nederland of België minimaal 8 mensen bij elkaar heeft verzameld die willen stoppen met roken, brengen wij onze stoppen met roken cursus naar u toe.

Telefonische begeleiding

Behalve groepstraining is ook telefonische begeleiding mogelijk. Het telefonisch coachingstraject is uiteraard overal en altijd te volgen. Past stoppen in een groep niet bij u, maar zoekt u wel het juiste steuntje in de rug om uw stoppoging te laten slagen? Laat u dan via de telefoon begeleiden door een van onze ervaren coaches.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding bij u in de buurt is ook mogelijk. Welke motivatie u ook heeft, wij weten dat écht stoppen met roken moeilijk is. Het is niet voor niets een verslaving. Samen met de coach bewandelt u de weg naar uw einddoel: een rookvrij leven! De coach motiveert u om door te gaan, ondersteunt u bij het maken van de juiste keuzes en begeleidt u met waardevolle tips en adviezen. Ook adviseren wij het aanvullend gebruik van een medicijn of nicotinevervanger. Neem contact op voor de mogelijkheden


Direct aanmelden?

U kunt zich uiteraard ook direct aanmelden voor één van onze "Rookvrij! Ook jij?" begeleidingstrajecten.

Wilt u de informatie over ons stoppen met roken aanbod eens rustig doorlezen? Download dan de Rookvrij Ook jij folder.pdf


ActiVite - Leiderdorp

Simon Smitweg 8, 2353GA, Leiderdorp, Zuid-Holland, Nederland

RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / ActiVite - Leiderdorp

ActiVite staat garant voor de beste zorg. Onze medewerkers doen er alles aan om in overleg met u de zorg te bieden die bij u past. Zorg met een glimlach, noemen we dat. Zo kunt u blijven genieten van alle kleine dingen die het leven groots maken. Persoonlijke aandacht staat bij ActiVite voorop. Wij zijn thuis in alle buurten en hebben geen wachtlijsten. Op deze website vindt u alle informatie... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


GGD Hollands Midden - Leiden

Parmentierweg 49, 2316ZV, Leiden, Zuid-Holland, Nederland

RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / GGD Hollands Midden - Leiden

De GGD Hollands Midden bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid en het welbevinden van de burgers in de regio Hollands Midden in zowel reguliere als crisisomstandigheden. Daarnaast probeert de GGD HM de effecten van gezondheidsbedreigingen te beperken. Het is onze missie om die opdracht op een positieve, inspirerende, innoverende en uitdagende manier vorm te geven, zowel voor medewerkers... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Groene Hart Ziekenhuis - Gouda

Bleulandweg 10, 2803HH, Gouda, Zuid-Holland, Nederland

RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Groene Hart Ziekenhuis - Gouda

Het GHZ wil kwalitatief hoogwaardige zorg en diensten verlenen en zich meten en spiegelen aan andere zorgverleners. Met de verschillende certificaten laten we zien dat we kwaliteit & veiligheid belangrijke aspecten vinden in onze zorg en dienstverlening, zowel voor onze patiënten, bezoekers, belanghebbenden als onze medewerkers. Zo is het GHZ het eerste ziekenhuis in Nederland dat zowel in het... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Marente - Bernardus - Sassenheim

Hoofdstraat 82, 2171AV, Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland

RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Marente - Bernardus - Sassenheim

Welkom bij Bernardus. Bernardus is een onmisbaar verpleeghuis en ontmoetings-centrum voor Sassenheim en omstreken. Even wandelen naar het centrum of de dierenweide, een dagje Keukenhof met onze trouwe vrijwilligers of een kaartje leggen in de Tuinzaal. Er is altijd iets te beleven. lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Marente - De Wilbert - Katwijk

Overrijn 7, 2223ER, Katwijk, Zuid-Holland, Nederland

RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Marente - De Wilbert - Katwijk

Welkom bij De Wilbert. De beste manier om iets over dit verpleeghuis te weten te komen, is door er te zijn. U zult dan merken dat De Wilbert een gastvrije omgeving is, waar familie en vrijwilligers graag komen. Het is gelegen in hartje Katwijk aan den Rijn en omringd door veel groen. Het is er heerlijk wandelen in de Binnentuin en langs de dierenweide. Ik nodig u graag uit voor een rondleiding. lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps

Ik wil stoppen!

RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij?

Ik wil stoppen!

Stoppen met roken cursus

Wij weten dat stoppen moeilijk is. Maak het uzelf daarom makkelijker en meldt u aan voor een ‘Rookvrij! Ook jij?’ stoppen met roken cursus bij u in de buurt. In een groep heeft u namelijk één gezamenlijk doel: stoppen met roken!

100% vergoed door uw zorgverzekering

De stoppen met roken cursus van 'Rookvrij! Ook Jij?' wordt door veel zorgverzekeraars voor 100% vergoed vanuit de basisverzekering. Wel is uw eigen risico van toepassing (indien dit nog niet verbruikt is).

Bekijk hier of uw zorgverzekeraar uw stoppen met roken cursus vergoedt

Aanmelden voor uw stoppen met roken cursus

U weet voldoende? Klik hier om de meest actuele agenda met geplande groepstrainingen te bekijken.

Geen cursus bij u in de buurt?

Laat het ons weten en wij bekijken met u de mogelijkheden. Als u waar dan ook in Nederland of België minimaal 8 mensen bij elkaar heeft verzameld die willen stoppen met roken, brengen wij onze stoppen met roken cursus naar u toe.

‘Rookvrij! Ook jij?’ in het kort

 • De meest succesvolle stoppen met roken cursus van Nederland
 • Vergoed door zorgverzekeraars
 • 82% is na afloop rookvrij
 • 99,3% van de deelnemers is na afloop tevreden over de training
 • Ex-deelnemers geven de training een gemiddelde waardering van 8,9
 • Gegeven door enthousiaste gecertificeerde trainers
 • Opgenomen in het kwaliteitsregister Stoppen met Roken

Hoe werkt de stoppen met roken cursus?

In 7 bijeenkomsten van 1,5 uur gaat u in groepsverband stoppen met roken. Na 2 weken voorbereiding stopt u op de derde bijeenkomst gezamenlijk met roken. Vervolgens krijgt u nog een maand begeleiding van onze ervaren trainers om die eerste moeilijke weken goed door te komen. Dit doen ze via een bewezen effectieve methode, die in Engeland op universiteiten is ontwikkeld.

Ben ik straks echt gestopt met roken?

Ja, in Engeland en Nederland zijn inmiddels honderdduizenden mensen gestopt via de stoppen met roken cursus van ‘Rookvrij! Ook jij?’. Van alle deelnemers in Nederland is 82% na een maand nog gestopt met roken. Ook u kunt tot die 82% behoren!

Meer weten?

Neem een kijkje bij de meest gestelde vragen en hopelijk vindt u daar de informatie die u zoekt. Mocht u meer willen weten, wij helpen u graag! Neem daarom gerust contact met ons op.


Telefonische coaching

Past stoppen in een groep niet bij u, maar zoekt u wel het juiste steuntje in de rug om uw stoppoging te laten slagen? Laat u dan via de telefoon begeleiden door een van onze ervaren coaches.

Aanmelden?

Schrijf u hier in, zodat u binnenkort van start kunt gaan met uw telefonisch coachingstraject om op een een effectieve manier ondersteund te worden bij het stoppen met roken.

Hoe werkt het?

Het traject bestaat uit 6 telefonische gesprekken van 20 minuten op momenten die u goed uitkomen. Het kan zowel overdag als ’s avonds.
Tussen de telefonische afspraken door is het mogelijk uw coach te e-mailen of bellen op momenten dat u het moeilijk heeft.

Het voordeel van de telefonische coaching is dat het altijd in uw planning past en niet uitmaakt waar u zelf bent.

De telefonische coaching in het kort:

 • 80% is na afloop Rookvrij
 • 99,2% van de deelnemers is na afloop tevreden over de telefonische coaching
 • Ex-deelnemers geven de coaching een gemiddeld cijfer van 8,6
 • Gegeven door enthousiaste gecertificeerde coaches

Persoonlijke begeleiding

Welke motivatie u ook heeft, wij weten dat écht stoppen met roken moeilijk is. Het is niet voor niets een verslaving. Samen met de coach bewandelt u de weg naar uw einddoel: een rookvrij leven! De coach motiveert u om door te gaan, ondersteunt u bij het maken van de juiste keuzes en begeleidt u met waardevolle tips en adviezen. Ook adviseren wij het aanvullend gebruik van een medicijn of nicotinevervanger. Het is namelijk wetenschappelijk aangetoond dat de combinatie van begeleiding en het gebruik van een hulpmiddel u de grootste kans op succes geeft om langdurig gestopt te blijven.

Ga naar het aanmeldformulier

Hoe werkt het?

Het traject bestaat uit 6 persoonlijk gesprekken, 1 van 30 minuten en 5 van 20 minuten. Tussen de afspraken door is op moeilijke momenten extra contact mogelijk met uw coach. De eerste twee gesprekken hebben als doel u goed voor te bereiden op het stoppen.
Hoe is het met uw motivatie en vertrouwen? Mocht u ter extra ondersteuning een hulpmiddelen willen gebruiken, welke past het beste bij u en uw situatie? Waar ziet u tegenop en hoe kunt u dat veranderen? Ook kiest u samen met uw coach een geschikte stopdatum. Als u vervolgens daadwerkelijk stopt, komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • de voordelen van het stoppen met roken
 • hoe om te gaan met ontwennings-verschijnselen en trek in een sigaret
 • hoe blijft u gestopt op de lange termijn
 • uw motivatie
 • hoe om te gaan met moeilijke situaties
 • hoe om te gaan met eventuele gewichtstoename
 • tips en adviezen, toegespitst op uw persoonlijke situatie

Binnen de begeleiding wordt ook gebruik gemaakt van een blaastest (CO-meting), die voor het stoppen de mate van uw verslaving aangeeft en u na het stoppen motiveert om het stoppen vol te houden.

FAQ

RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij?

FAQ

Stoppen Met Roken Begeleiding FAQ

Hoe weet ik of de trainingen betrouwbaar en van goede kwaliteit zijn?

Uiteraard wilt u weten of ons aanbod van goede kwaliteit is en wat er op deze website staat ook allemaal waar is. Daarom zijn alle trainers en de training ‘Rookvrij! Ook jij?’ opgenomen in het landelijke kwaliteitsregister voor stoppen met roken. Alleen bewezen effectieve interventies worden hierin toegelaten en wij zijn verplicht om aan strenge kwaliteitseisen te voldoen en te werken volgende de landelijke normen voor goede stoppen met roken begeleiding.

Tot slot zijn wij ook gecertificeerd bij het RIVM Centrum voor Gezond Leven.

Is de training of coaching voor mij geschikt?

Ons aanbod is geschikt voor iedereen die klaar is met roken en gemotiveerd is om te stoppen.

Wat levert stoppen met roken mij op?

Met de juiste motivatie en keuze voor onze ondersteuning neemt u een belangrijke stap naar een rookvrije toekomst. Dit kan u in ieder geval het volgende opleveren:

 • meer energie, tijd en zelfvertrouwen
 • betere bloedsomloop en bloeddruk
 • verbeterde ademhaling
 • makkelijkere lichamelijke inspanning
 • u ruikt lekkerder
 • u ziet er beter uit
 • u bent minder ziek
 • u slaapt beter
 • u bent de baas, niet de sigaret
 • u herstelt sneller na een operatie
 • u laat niemand meer met u meeroken
 • u geniet langer van uw (klein)kinderen

Hoeveel geld bespaar ik eigenlijk als ik stop?

Hoe meer u rookt, hoe meer geld u straks bespaart door te stoppen. Hoeveel u ongeveer bespaart kunt u hieronder zien.

Peildatum 01-09-2012

10 Sigaretten

20 sigaretten

30 sigaretten

1 maand

€ 96

€ 189

€ 284

3 maanden

€ 284

€ 567

€ 851

1 jaar

€ 1.113

€ 2.227

€ 3.340

5 jaar

€ 5566

€ 11.133

€ 16.699

10 jaar

€ 11.133

€ 22.265

€ 33.398

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben?

Mocht het gebeuren dat u niet tevreden bent op de wijze waarop u ondersteund bent, is het mogelijk om een klacht in te dienen. Onze klachtenregeling vindt u hier.

Wat wordt er tijdens de groepstraining en telefonische coaching zoal besproken?

 • de voordelen maar ook de nadelen van het stoppen met roken
 • uitleg en advies over medicijnen en nicotinevervangers 
 • hoe u elkaar positief ondersteunt bij het stoppen
 • hoe om te gaan met trek in een sigaret
 • hoe blijft u gestopt op de lange termijn
 • tips en adviezen, toegespitst op uw persoonlijke situatie

Waarom is jullie training zo succesvol?

Met onze hulp heeft u de beste kans om van het roken af te komen! Waarom? De training is in Engeland jarenlang op universiteiten getest, doorontwikkeld en wetenschappelijk onderzocht. Het resultaat is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode: de ‘Rookvrij! Ook jij?’ groepstraining. Dit betekent dat daadwerkelijk is aangetoond dat de training écht werkt als ondersteuning bij het stoppen met roken.

Het succes van ‘Rookvrij! Ook jij?’ wordt daarbij met name bevorderd door:

 1. Het inzetten van hulpmiddelen. U ontvangt uitgebreid advies over medicijnen en nicotinevervangers en welke daarvan het beste bij u en uw rookgedrag past.
 2. Samen stoppen met roken. Zowel het uitwisselen van ervaringen met andere mensen, als ook de betrokkenheid naar elkaar in de groep, zijn belangrijk voor het slagen van uw stoppoging.

Bel RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij?

+31 (76) 889 5195

Email RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij?

info@rookvrijookjij.nl

website

Onze Website

Bezoek Takkebijsters 9B, 4817BL, Breda, Noord-Brabant, Nederland
KvK 59577347
facebook-icon twitter-icon
RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Den Haah - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Den Haah - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Gouda - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Gouda - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Eindhoven - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Eindhoven - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Den Bosch - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Den Bosch - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Tilburg - Eduvents RookVrij Ook Jij! - Ook Stoppen met Roken? Makkelijk en gratis met Rookvrij! Ook Jij? / Tilburg - Eduvents

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder