Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk


Introductie

Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk

Introductie

Va Bene health & fitnesscentre is een multifunctioneel sportcentrum / fitness sportschool met een open oog voor de ontwikkelingen binnen de fitnessbranche. Va Bene heeft als doelstelling: “fit worden, zijn en blijven”. Onder leiding van onze gediplomeerde instructeurs, kunt u in een ontspannen en gezellige omgeving werken aan uw gezondheid.

Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk

Nieuwsgierig geworden? Va Bene health & fitnesscentre nodigt u uit voor een vrijblijvend bezoek. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u een 1 malige proeftraining doen? Dat kan!

Voor 5 euro kunt u 1 malig een groepsles volgen en/of een fitnesstraining doen. Besluit u lid te worden (binnen 2 maanden na de proeftraining) dan ontvangt u deze 5 euro retour op het gekozen abonnement!.

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk

Locatie(s)


Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk

Leeghwaterstraat 5, 2811AA, Reeuwijk, Zuid-Holland, Nederland

Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk / Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk

Openingstijden / Route / Parkeren

Route:

Vanuit Gouda: richting Reeuwijk over de Bodegraafsestraatweg (die in Reeuwijjk overgaat in de Zoutmansweg). In Reeuwijk, de 1e straat links af het Industrieterrein Zoutman op. Volg de weg rechtdoor, volg de bocht naar rechts en sla vervolgens links af de Leeghwaterstraat in. Na ca.... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps

Faciliteiten

Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk

Faciliteiten

Groepslessen

Va Bene heeft een ruim aanbod aan groepslessen, zoals o.a. Exercise (BBB), Zumba, Stott Pilates, CX Worx, Bodypump, Bodyvive, Bodybalance, RPM, Spinning etc etc.

Wij beschikken over 3 groepslesruimtes, (waaronder een aparte spinningzaal met Greg LeMond spinningbikes van Life Fitness)

Er is voor ieder wat wils, of u nu jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd bent.

Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk

Les Mills

Les Mills staat voor groepslessen met een garantie voor kwaliteit, fun en veiligheid.
Onze instructeurs gaan elk kwartaal naar een bijscholingsdag. Hier volgen ze workshops en masterclasses, waar de nieuwste muziek, bewegingen en technieken worden doorgenomen.

Kijk ook op www.lesmills.nl

Kijk hier voor het volledige groepslesrooster

SYNRGY 360 / Fitness

Va Bene heeft als enige in de wijde omtrek de Synrgy360 staan.

collage syngry 2


Dit apparaat biedt meer dan zomaar een training. Dit revolutionaire concept biedt eindeloze mogelijkheden om slimmer, beter en efficiënter te trainen.

Uitstekend voor small group training of de sporter die zelfstandig aan de slag wil gaan. De mogelijkheden zijn enorm! Klik op de link om div. oefeningen te bekijken voor de SYNRGY 360

Oefeningen SYNRGY 360

Cardiotraining (Cardiovasculaire training)

Hiermee verbetert u uw cardiovasculaire systeem oftewel uw hart-long conditie. indien u 2x per week traint. Tevens stimuleert u hiermee uw vetverbranding.

RPM

Onze cardioapparatuur heeft een ingebouwde hartslagmeter.

Krachttraining

Dit is een weerstandstraining waarmee u uw spierkracht en/of- uithoudingsvermogen vergroot. Hiervoor kunt u gebruik maken van apparaten met gewichten of weerstandsbanden.

Bij Va Bene traint u op en met fitnessapparatuur van marktleider Life Fitness.

Circuittraining

fitnessinstructeur. Met slechts een druk op de knop wordt de juiste weerstand gekozen wat het bedienen van het apparaat zeer eenvoudig maakt. Aanpassingen aan zitting of leuning zijn niet nodig en de lage startweerstandWij beschikken over de Life Fitness Circuit Series. Deze toestellen zijn een ideale krachttraining voor gebruikers van alle niveaus. Beginners en gevorderden krijgen in groepsverband een total-body work out

Powerplate ® (trilplaat)

Dit apparaat is ideaal voor fitness- en conditietraining. De toestellen van Power Plate® zijn eersteklas vibratietrainingsapparaten – een nieuwe manier om het welbevinden van mensen van alle leeftijden te bevorderen. Laat u informeren door 1 van onze fitnessinstructeurs over de vele effecten van de Power Plate® op je lichaam en je gezondheid.

Bedrijfsfitness

Bedrijven en diverse zorgverzekeraars bekommeren zich steeds vaker om de gezondheid van hun werknemers/leden. En terecht! Fitte mensen presteren beter, zijn productiever en minder vaak ziek. Informeer voor uw mogelijkheden bij uw werkgever of zorgverzekeraar. Heeft u als bedrijf interesse in bedrijfsfitness? Vraag om een informatiepakket of een offerte.

Personal Training

Bij Va Bene heeft u de mogelijkheid om een afspraak te maken met een personal trainer. Iedereen wil het lichaam waar hij of zij zich prettig in voelt. Een goed getraind lichaam en het opbouwen van een goede lichamelijke conditie zorgen voor een goede gezondheid van lichaam en geest. Immers als je goed in je vel zit straal je dat uit naar je omgeving. Er bestaat de mogelijkheid een afspraak te maken voor een Fitness of STOTT Pilates PT.

Kinderopvang

DE KINDEROPVANG IS BIJ ONS GEHEEL GRATIS!

Onder toezicht van enthousiaste begeleiding in de kinderopvang kunt u met een gerust gevoel sporten. Op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 11.30 is de kinderopvang geopend voor kinderen van 2 maanden t/m 4 jaar EN GEHEEL GRATIS. Tijdens de schoolvakanties hanteren wij een aangepast rooster.

De kinderopvang is uitsluitend op inschrijving (bij de receptie) in 2 blokken

  • blok 1 : 09.00 tot 10.30 of
  • blok 2: 10.00 tot 11.30

Fysiotherapeut, Gewichtsconsulente

Fysiotherapeut

Vroeg of laat krijgt 60 tot 80% van de bevolking te maken met lichamelijke klachten. Deze beinvloeden de kwaliteit van uw leven en zijn vervelend. Door regelmatig te sporten kunt u dit soort blessures voorkomen, beperken en of verhelpen. Over wat u wel of niet moet doen bij lichamelijke ongemakken bestaat vaak onduidelijkheid.

Fysiotherapeut Bart Jan van den Bosch heeft een sportblessure spreekuur op woensdagavond. Hij geeft u vrijblijvend advies.

Gewichtsconsulente

Carolien Groeneweg werkt vanuit haar eigen praktijk in Gouda en/of vanuit Va Bene health and fitnesscentre in Reeuwijk. Neem een kijkje op haar website voor meer informatie over gezond afvallen zonder streng dieet.

CAROLIEN-Gewichtsconsulente

Sauna & Zonnebank

Sauna

Va Bene heeft na inspanning ook ruimte voor ontspanning. De kleedruimtes zijn daarom beide voorzien van een Zweedse sauna.

Ook is er een Ergoline zonnebank voor een gezonde kleur, en een diepere ontspanning.

Bij de receptiemedewerkers kunt u terecht voor informatie over het gebruik van de zonnebank.

Omdat Va Bene een milieu vriendelijke bedrijfsvoering wil voeren zullen de sauna’s tussen 13.00 uur en 17.00 uur uit staan.

Wilt u toch in de sauna? Geen probleem! U kunt dit aangeven bij onze receptie medewerker. Wij zetten de sauna dan graag voor u aan. (Op warmtijd ca 40 minuten).

Informatie

Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk

Informatie

Informatie over de actuele openingstijden vind u hier.

De publicatie van deze informatie op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.

Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk

Abonnementen
vorm
prijs/ betaling per maand
Jaarabonnement60x per jaar€ 33,00
55+ *€ 33,00
onbeperkt€ 41,00
6 maanden abonnement30x per halfjaar€ 36,00
55+ *€ 36,00
onbeperkt€ 45,00
3 maanden abonnement15x per 3 mnd.€ 38,00
55+ *€ 38,00
onbeperkt€ 48,00
Maandabonnement5x per mnd.€ 39,00
55+ *€ 39,00
onbeperkt€ 49,00
Borg Ledenpas **€ 5,00 1 malig
Eenmalig Inschrijfgeld€ 15,00 1 malig
Personal training€ 29,50 per uur
10 rittenkaart€ 90,00 per kaart
Eenmalige proeftraining.
Indien u binnen 2 maanden besluit
lid te worden, zal de €5,= van de
proeftraining worden verrekend.
€ 5,00 eenmalig
* 55 jaar en ouder, onbeperkt, geldig
van ma. t/m vr. tot 16.00 uur
** Deze borg ontvangt u retour na
inlevering van de ledenpas bij
beeindiging van het lidmaatschap

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle faciliteiten binnen Va Bene. Zoals o.a.: kracht en cardio fitness, groepslessen, sauna’s, lockers, en kinderopvang. (uitgezonderd de zonnebank, deze is tegen betaling)

Voor alle abonnementen geldt een opzegtermijn van 1 maand voor de afloopdatum van het abonnement.

Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden is hier te vinden.

Bel Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk

+31 (182) 390 990

Email Va Bene Sportschool - Fitness - Reeuwijk

info@vabenefitness.nl

website

Onze Website

Bezoek Leeghwaterstraat 5, 2811AA, Reeuwijk, Zuid-Holland, Nederland
KvK 24347390
facebook-icon

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder