Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist


Introductie

Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist

Introductie

Welkom bij Wendy Vermeulen, Make up & Hair artist.

U kunt bij mij terecht voor al uw kopzaken.

Of het nou gaat om een videoclip, commercial, fotoshoot, tv serie, musical, toneelstuk, bruidskapsel en make up, kinderschmink, make over, fotoshoot voor de aanstaande mama, sweet sixteen fotoshoot, verrassen van uw personeel, bedrijfsworkshop en alles wat maar met "kopzaken" te maken heeft!

Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist

Ook voor gel nagellak, massages, wimper-extensions en threading kunt u bij mij terecht.

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Reeuwijk

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Wendy Vermeulen

EduStaff

Trainer / Coach / Docent(e)


Mw Wendy Vermeulen

Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist / Wendy Vermeulen

Al 36 jaar ben ik geïnteresseerd in alles wat met haar en make up te maken heeft. In 2010 is deze droom eindelijk verwezenlijkt.

Naast mijn werkzaamheden voor de media, heb ik in 2014 een mooie salon in Reeuwijk geopend. Hier kunt u terecht voor een diversiteit aan behandelingen. Ook... lees verder

Locatie(s)

Op je eigen locatie!

Beschik je zelf over een geschikte ruimte? Dan kunnen wij ook naar je toekomen! Dit kan bijvoorbeeld bij je thuis, maar uiteraard kunnen we ook in overleg samen een geschikte locatie uitzoeken / organiseren.


Verzamelgebouw Reeuwijk

Leeghwaterstraat 25, 2811 DT, Reeuwijk, Zuid-Holland, Nederland

Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist / Verzamelgebouw Reeuwijk

Verzamelgebouw Reeuwijk heeft als missie om te ontzorgen. Dat betekent dat een ondernemer, qua huisvesting, in een gespreid bedje kan ondernemen. Als hij er even niet is, hoeft hij zich geen zorgen te maken dat pakketjes niet worden aangenomen. Er is immers een receptie die tijdens kantooruren bemand is. Zijn bezoek kan parkeren op de bezoekersparkeerplaatsen. En mocht het bezoek wat te vroeg... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps

Referenties

Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist

Referenties

Frank Waals, Producent Het Genootschap van Mendacium : Wendy reageerde op een advertentie waarin wij op zeer korte termijn op zoek waren naar een flexibele visagiste. Naast haar primaire werkzaamheden, bleek Wendy ook iemand te zijn zonder directe negen tot vijf mentaliteit, die bij randzaken ook graag haar handen uit de mouwen stak. De klik met het team was er direct en zeker op hectische en chaotische productiedagen stond Wendy haar mannetje. Niet geheel onbelangrijk: Wendy kwam zelf ook met veel nuttige ideeën en ontpopte zich zodoende ook een beetje tot productie-assistent. Eentje die wij, met de vrolijkheid die ze met zich meebracht, niet hadden willen missen. Wendy is stipt en omdat ze zich aan de afspraken weet te houden brengt dat ook een zeker en veilig gevoel met zich mee. Wendy is iemand die je verantwoordelijkheid kunt geven. Graag werken we in de toekomst nogmaals met haar samen.

Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist

Stay-C (Twenty 4 Seven), www.twenty4sevenmusic.nl : Wendy werd op stel en sprong opgeroepen om ons werkelijk uit de brand te helpen bij de plotseling ingelaste final videoshoot voor onze single Slave To The Music Reloaded. Ondanks dat ze een van haar weinig vrije dagen hiervoor op heeft moeten geven, was ze het zonnetje van de dag en zorgde ze ervoor dat Li-Ann en ik er super uitzagen. Ze is erg professioneel en alert op wat er tijdens de shoot gebeurt en op vriendelijke, maar zeer doortastende wijze wist ze de shoot soms stil te leggen als wij "bijgewerkt" moesten worden, voordat de regisseur weer met ons verder kon. Met haar charme manouvreerde ze zich soepel tussen artiesten, regisseur, crew en de altijd aanwezige stressfactor. Het resultaat mag er wezen en ze mag mee naar de shoot op de Bahama's! Succes Wendy and thnx a million!

Li-Ann (Twenty 4 Seven), www.twenty4sevenmusic.nl : Wendy heeft onze make-up en mijn haar gedaan voor de video opnames van onze nieuwe single. Stacey en ik waren ontzettend blij met haar. Wendy is spontaan, lief en professioneel. Ze staat constant klaar om de make-up bij te werken en ziet alles. Wat ik erg fijn vond, is dat ze goed besprak wat ik wilde en wat ik mooi vond. Ik was dan ook super blij met het resultaat!

John de Haas : schijver / regisseur, Videoclip Twenty 4 Seven - Slave To The Music Reloaded : Werken met Wendy is een verademing, geen zorgen of het goed komt, professioneel, aanwezig op de set en inzicht in beeld. Hoop nog lang met haar te kunnen werken.

Koen Freijssen, redactiecoördinator ‘Ja!’ : Voor de rubriek ‘Koopjesjagen met Xandra Brood’ in het magazine ‘Ja!’, neemt Wendy de visagie voor haar rekening. Mensen die de eindjes aan elkaar knopen, worden in het zonnetje gezet door middel van een metamorfose. De manier waarop Wendy omgaat met onze kandidaten is bijzonder. Ze weet mensen, die nauwelijks gewend zijn om in de belangstelling te staan, goed op hun gemak te stellen. Wendy is professioneel en creatief, je kan uitstekend op haar bouwen. Samen met Xandra vormt ze een dynamisch duo.

Felix Kops, Producer & Regisseur CCCP : Erg fijn om Wendy op de filmset te hebben. Ze is professioneel, creatief en iedere dag zeer goed voorbereid op wat er gaat komen. Daarnaast is ze qua persoonlijkheid prettig om mee te werken, goed voor de sfeer op de set.

Thirsa van Til, Actrice : Er hangt een hele fijne sfeer in de make-up ruimte waar Wendy werkt. In alle chaos op de set kun je bij haar even tot rust komen. De kapsels en make-up zijn prachtig. Ik hoop je zeker weer tegen te komen Wendy!

Arda Kleinhesseling, Hair & Make up designer voor De Revisor van Theater in 't Groen, Groenekan : Ik was erg tevreden over het resultaat van de door jou gemaakte kapsels. Ik vond het erg prettig dat je geen uitleg nodig had en gelijk aan de slag ging en de kapsels maakte zoals ik het had gevraagd. Je werkt snel en bent vriendelijk voor de klanten. De acteurs wilden graag door jou gekapt worden. Ik vond het prettig om met je samen te werken en ik zal in de toekomst zeker aan je denken.

David Cok, Armini Records - www.aminirecords.com : Wendy, je bent op een heel fijne manier als teamspeler aanwezig op de set. Alle ingrediënten zijn aanwezig. Met je gezelligheid stel je mensen op hun gemak, met je creativiteit laat je mensen er fantastisch uitzien. Je bent flexibel en ook bereid om andere dingen te doen dan waarvoor je gevraagd bent. Kortom, een aanwinst!

Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist

VandeGarde, www.vandegardemusic.nl : Als artiest ontmoet je veel mensen en ontwikkel je hier al snel een extra zintuig voor. Bij mijn eerste ontmoeting met Wendy had ik meteen 'Jij bent ok'. Je moet je toch overleveren in de handen van anderen als je opgemaakt wordt en er van uitgaan dat het goed komt. Het vertrouwen wat ik direct had in de capabele handen van Wendy was terecht. Naast dat zij haar vak goed verstaat is zij ook een warme persoonlijkheid met gevoel voor humor.

Jeanette Burger, wijnimporteur L’Exception Lenselink, Zoetermeer : Wendy wordt door ons regelmatig ingeschakeld voor diverse evenementen. Wanneer we een visagiste/kapster (op locatie) nodig hebben is Wendy er altijd! Ze werkt snel en professioneel, weet precies wat we willen en wat past bij de gelegenheid. Ze is flexibel en ook nog eens erg gezellig en geeft rust in alle hectiek! Voor het ‘Night of Gastronomy’ gala heeft ze ons haar en make-up verzorgd en we voelden ons heuse filmsterren!

Maaike Kuin, Producent Filos Film : Wendy is een heerlijk mens om erbij te hebben op de set. Ze zorgt voor een erg fijne sfeer, zorgt ervoor dat een acteur of actrice klaar staat op het moment dat er gedraaid gaat worden en houd alles goed bij. Daarnaast is ze erg behulpzaam en erg gezellig. Maar bovenal, erg goed in haar werk.

Bel Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist

+31 (6) 5380 0279

Email Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist

Onze Email

website

Onze Website

Bezoek Leeghwaterstraat 25, 2811DT, Reeuwijk, Zuid-Holland, Nederland
KvK 50331922
facebook-icon
Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist /  - Eduvents Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist / - Eduvents Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist /  - Eduvents Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist / - Eduvents Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist /  - Eduvents Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist / - Eduvents Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist /  - Eduvents Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist / - Eduvents Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist /  - Eduvents Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist / - Eduvents Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist /  - Eduvents Wendy Vermeulen - Make up en Hair artist / - Eduvents

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder