Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings


Introductie

Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings

Introductie

Wijnhandel van Welie is te vinden aan de Nieuwe Haven 191 in Gouda. Vanuit de winkel zijn we perfect in staat om met u de wijn te vinden die het beste bij uw smaakprofiel past. Overigens hebben we naast een breed assortiment aan mooie wijnen ook een brede selectie whisky’s. Ook in deze webshop hebben we een groot aantal wijnen en whisky’s opgenomen. U kunt ze selecteren op bijvoorbeeld land van herkomst en smaakprofiel.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen in de winkel in Gouda, dan staan we u graag bij met deskundig advies. We maken graag online alvast kennis met u, daarom stelt uw sommelier stelt zich hier graag aan u voor.

Wijnhandel van Welie Gouda - uw Wijnspecialist in Gouda

Uw sommelier: Job van Welie

Het liefst zou ik me persoonlijk aan u voorstellen. Maar omdat een handdruk lastig is op de digitale snelweg, stel ik me hier kort aan u voor.

Mijn naam is Job van Welie. Ik ben geboren en getogen in Gouda en woon daar, na in Utrecht en Amsterdam te hebben gewoond, nu weer met veel plezier. Tijdens mijn jarenlange werkervaring in de horeca is mijn passie voor wijn ontstaan.

Niet alleen heb ik de nodige wijncursussen gevolgd, ik blijf me steeds ontwikkelen en verder verdiepen in wijn. Alleen zo kan ik u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook op het gebied van whisky en overige distillaten wil ik me ontwikkelen. Ik adviseer u graag over whisky, cognac, gin en rum.

Ik houd van belevenissen, ervaringen, gezelschappen en gesprekken. Kortom: van mensen om me heen. En wat is er mooier dan het drinken van de perfecte wijn bij het perfecte moment?

In deze webshop kunt u heerlijke wijnen bestellen. Ik kan me echter voorstellen dat kiezen lastig is. In dat geval nodig ik u graag uit in de winkel, zodat ik u kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Passie voor wijn

Passie is een woord wat aan kracht verloren heeft door het vele gebruik ervan. Passie is iets wat je met anderen moet delen, iets waar je vol van zit. In mijn beleving staat passie voor Persoonlijk, Aandacht, Smaak, Service, Interactie en Ervaring.

Mijn passie voor wijn deel ik graag met u. Zo vinden we samen de mooiste wijnen, die helemaal passen bij uw smaak.

Waar u op kunt rekenen

Wijnhandel van Welie is meer dan een adres waar u terecht kunt voor een lekkere fles wijn:

  1. Persoonlijk contact. We leren elkaar kennen. Zo begrijp ik uw smaak beter en kan ik u blijven verrassen met mooie wijnen die perfect bij uw smaak aansluiten.
  2. Aandacht. Ik neem graag de tijd voor u. Om uw voorkeuren te horen en u van goed advies te kunnen voorzien.
  3. Smaak. Weet u niet wat uw smaak is? Geen probleem. Ik neem u graag mee op ontdekkingsreis. We gaan samen op zoek naar wijnen die bij uw smaak passen.
  4. Interactie: Ik luister graag naar uw mening, ervaring en suggesties. Deze informatie gebruik is om zelf van te leren en u nog beter van dienst te kunnen zijn.
  5. Ervaring: Stil staan is achteruit gaan. Uw smaak zal zich verfijnen door smaakervaringen die u op doet. Ook zelf blijf ik me ontwikkelen, zodat ik mijn ervaring in kan zetten om u van de perfecte wijn te voorzien.

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij - Wijncursus - Whisky Tastings

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Job van Welie

EduStaff

Trainer / Coach / Docent(e)


Dhr Job van Welie

Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / Job van Welie

Mijn naam is Job van Welie. Uw sommelier. Mijn passie voor wijn zet ik graag in om u aan de perfecte wijn te helpen die past bij uw smaak. Dat doe ik op een bijzondere manier.

Wijnhandel van Welie is te vinden aan de Nieuwe Haven 191 in Gouda. Vanuit de winkel zijn we perfect in staat om... lees verder

Locatie(s)

Op je eigen locatie!

Wilt u iets bijzonders vieren of wilt u meer gemak rondom uw verjaardag of borrel? Wij helpen u graag! Door jaren actief te zijn in de culinaire wereld en evenementenbranche helpen we graag bij uw evenement. In Gouda en omstreken is er contact met lokale partijen en locaties, waardoor u een origineel evenement kunt organiseren. Voor een klein evenement zonder zorgen, verzorgen wij catering(hapjes), dranken en glaswerk en simpele verhuurmaterialen.


Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij - Wijncursus - Whisky Tastings

Nieuwe Haven 191, 2801CW, Gouda, Zuid-Holland, Nederland

Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij - Wijncursus - Whisky Tastings

Wijnhandel van Welie is te vinden aan de Nieuwe Haven 191 in Gouda. Vanuit de winkel zijn we perfect in staat om met u de wijn te vinden die het beste bij uw smaakprofiel past. Overigens hebben we naast een breed assortiment aan mooie wijnen ook een brede selectie whisky’s. Ook in deze webshop hebben we een groot aantal wijnen en whisky’s opgenomen. U kunt ze selecteren op bijvoorbeeld land... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps

Proeverij

Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings

Proeverij

proverij-detail

Wijnhandel van Welie organiseert jaarlijks verschillende proeverijen, waar u op individuele basis aan deel kunt nemen. Daarnaast is het mogelijk om met een eigen groep een proeverij te organiseren. Een proeverij is leuk om te krijgen – en leuk om te geven. We zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt!

Wijnproeverij & Wijncursus Gouda e.o.

In Gouda en omgeving worden door Wijnhandel van Welie regelmatig wijnproeverijen georganiseerd, waar u zich individueel voor in kunt schrijven. Iedere proeverij heeft een thema. Een breed scala aan wijnen worden u gepresenteerd en u krijgt ook het verhaal achter de wijn mee. In een informele setting, met culinaire hapjes en heerlijke wijnen kunt u op uw gemak op zoek gaan naar uw ideale wijn!

Voor besloten groepen organiseren we graag een proeverij of wijncursus op maat. In een informele sfeer gaan we opzoek naar uw smaak. Op een toegankelijke manier proeft u verschillende wijnen en leert u meer over het genieten van wijn. Voor een kleine groep is er een proeftafel in de winkel. Voor grotere groepen wordt er uitgeweken naar een nader te bespreken locatie, dit kan dus ook bij u thuis! De kosten voor deze besloten proeverijen variëren. Neem contact op met Wijnhandel Van Welie en dan komen we er vast en zeker uit.

Whisky tastings

Naast wijnproeverijen, worden er ook regelmatig whiskyproeverijen georganiseerd. Ook hier variëren de thema’s. De ene keer selecteren we prachtige Single Malt whisky’s voor u, de andere keer kan het een ‘Islay’ thema zijn of duiken we juist dieper in de wereld van whisky. De kosten van de tasting zijn 25 euro per persoon. Wilt u op de hoogte worden gehouden? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Bel Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings

+31 (6) 4188 0954

Email Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings

Onze Email

website

Onze Website

Bezoek Nieuwe Haven 191, 2801CW, Gouda, Zuid-Holland, Nederland
KvK 54334535
facebook-icon twitter-icon
linkedin-icon
Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder