Zangschool Belcanto - Otillie Tol - Ervaren en professionele zangdocente!


Introductie

Zangschool Belcanto - Otillie Tol - Ervaren en professionele zangdocente!

Introductie

Privé zangles (technisch) in Gouda voor klassiek, musical en pop, door een ervaren zangpedagoog die heeft gestudeerd aan het Mozarteum te Salzburg (Oostenrijk) bij Rudolf Knoll, èn aan de Conservatoria van Den Haag en Amsterdam.

Mijn lessen gaan onder andere over: ademtechniek, klankvorming en verruiming van de stem qua klank, volume en stemomvang en bereik (dit is tevens geschikt voor mensen die veel hun stem moeten gebruiken voor hun werk!). Begeleiding qua interpretatie van repertoire en hoe hier de techniek in toe te passen. Ook de ouder wordende stem kan door mij begeleid worden en zo nodig werk ik in overleg met een logopediste.

Zangschool Belcanto - Otillie Tol - Ervaren en professionele zangdocente! Zangschool Belcanto - Otillie Tol - Ervaren en professionele zangdocente!

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Zangschool Belcanto - Otillie Tol - Ervaren en professionele zangdocente!

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Otillie Tol

EduStaff

Trainer / Coach / Docent(e)


Mw Otillie Tol

Zangschool Belcanto - Otillie Tol - Ervaren en professionele zangdocente! / Otillie Tol

Heb zelf jarenlang als soliste op diverse podia gestaan in binnen en buitenland ( o.a. in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Japan als mede hier in Nederland in bv. de Grote Zaal van het Concertgebouw). Al diverse leerlingen afgeleverd aan verschillende opleidingen... lees verder

Reviews

Zangschool Belcanto - Otillie Tol - Ervaren en professionele zangdocente!

Reviews

Zangles in Gouda

Geplaatst door Alysia
Sinds dat ik bij Otillie zing ben ik enorm vooruit gegaan. Ik mis haar in de vakanties en merk dat mijn stem haar weer nodig heeft om verder vooruit te komen. Een fantastisch mens, een geweldige lerares! Ik heb nu bijna twee jaar les, iedere keer weer met plezier.

zangles Otillie Tol in Gouda

Geplaatst door natasjaviool
Ik ben enorm tevreden over de zanglessen van Otillie Tol. Heb inmiddels alweer 11 jaar les van haar. Ze werkt heel zorgvuldig met ieders stemmateriaal, weet waar grenzen liggen, leert je bewust met het zangvak bezig zijn. Enorm vakkundige vrouw! Door haar precieze benadering en stemkennis heb ik goed leren zingen en kan ik inmiddels ook als zangeres - en niet alleen als violiste - professioneel op het podium staan.

zangles in Gouda

Geplaatst door nvandoesburg
Otillie Tol is een docente, die heel zorgvuldig omgaat met het fysieke zanginstrument. Enorme vakkennis. Zonder haar zou mijn stem nooit gedaan hebben wat ik er nu mee kan. Grote klasse. Ik raad iedereen die echt goed zangles wil hebben Otillie aan!

Waar Genoegen

Geplaatst door wensdijk
De zangles bij Otillie Tol is een waar genoegen. Iedere les opnieuw checkt ze de stemming van de cursist en past haar les daarop aan.Wanneer het eens wat minder gaat, weet ze waarom dat zo is. Ze past de oefeningen daarop aan, en al doende gaat het steeds weer beter. Deze zangdocent ziet ook of haar adviezen overkomen, en als dat niet zo is komt er een andere route naar het beoogde resultaat. Stressen is er niet bij, alles gaat uiterst ontspannen.Maar laat er geen misverstand over bestaan: toch wordt er hard gewerkt, en de vorderingen zijn daar ook naar.

Bel Zangschool Belcanto - Otillie Tol - Ervaren en professionele zangdocente!

0182 558 373

Bel Zangschool Belcanto - Otillie Tol - Ervaren en professionele zangdocente!

06 4614 1331

Email Zangschool Belcanto - Otillie Tol - Ervaren en professionele zangdocente!

o.tol@kpnplanet.nl

website

Onze Website

Bezoek Gravestein 29, 2804 GR, Gouda, Nederland
KvK 24458251
facebook-icon twitter-icon
linkedin-icon

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder