Autorijles - Lessen Autorijles - Lessen - regio Het Groene Hart Zuid-holland / Rijschool Frans Van Kippersluis

Autorijles - Lessen

Autorijles - Lessen - regio Het Groene Hart Zuid-holland / Rijschool Frans Van Kippersluis - De Rijles Voordat je aan je opleiding begint, overleggen we hoe we te werk gaan en of er bijzondere omstandigheden zijn waar ik rekening mee zal moeten houden. De rijlessen vinden plaats in een VW Golf TDI, schakelauto. Er wordt niet gerookt in de auto. De rijlessen zullen doelgericht en gestructureerd plaatsvinden. De eerste rijlessen staan in het teken van voertuigbeheersing. Goede voertuigbeheersing is essentieel om je veilig door het verkeer te begeven. Je zal lopende het leertraject merken dat een goede voertuigcontrole je meer zelfvertrouwen geeft. De instructeur maakt gebruik van een instructiekaart. Deze zal per les worden ingevuld en met je worden geëvalueerd. Zo wordt voor iedereen een persoonlijk leertraject uitgestippeld. Plezier is de beste motivatie voor hetgeen doet. Buiten het feit dat de rijlessen leerzaam zijn, zijn deze ook leuk en zal met humor de nodige informatie worden overdragen. Tijdens de rijlessen wordt door de instructeur ook een stukje theoriekennis getest.
Prijs
45,00 €
(meer info)
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Autorijles - Lessen - regio Het Groene Hart Zuid-holland / Rijschool Frans Van Kippersluis

Rijschool Frans Van Kippersluis - Woerden - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Autorijles - Lessen - regio Het Groene Hart Zuid-holland / Rijschool Frans Van Kippersluis

Autorijschool Frans van Kippersluis verzorgt rijlessen voor iedereen die het rijbewijs-B wil gaan behale2n. De rijlessen worden verzorgd in een rookvrije schakelauto. Bij de autorijschool is slechts één instructeur actief, Frans van Kippersluis. Je hebt dus altijd rijles van dezelfde instructeur. Veiligheid voor alles! "Naast het feit dat de rijlessen leuk zijn, staat veiligheid tijdens iedere les altijd centraal. Het is niet voor niets dat ik als lesauto heb gekozen voor een VW golf TDI, gewoon een veilige lesauto. Daarnaast ben ik zeer bekend met veilig autorijden. Voordat ik met deze rijschool startte in 2003, was ik 16 jaar ambulance-chauffeur en heb daardoor dus heel veel rij-ervaring opgedaan. Ook in de meest bizarre omstandigheden was veiligheid altijd nummer 1. Naast de opleiding tot rij-instructeur heb ik een groot aantal cursussen gevolgd voor veilige autobeheersing. Ook via de verplichte bijscholingen voor rij-instructeurs houd ik mijn kennis op pijl. Mijn ervaring wil ik graag aan jou overdragen! Ik hoop dat je enthousiast bent geworden. Dan gaan we er alles aan doen om jou zo snel mogelijk je rijbewijs-B te laten behalen”

De Rijles Voordat je aan je opleiding begint, overleggen we hoe we te werk gaan en of er bijzondere omstandigheden zijn waar ik rekening mee zal moeten houden. De rijlessen vinden plaats in een VW Golf TDI, schakelauto. Er wordt niet gerookt in de auto. De rijlessen zullen doelgericht en gestructureerd plaatsvinden. De eerste rijlessen staan in het teken van voertuigbeheersing. Goede voertuigbeheersing is essentieel om je veilig door het verkeer te begeven. Je zal lopende het leertraject merken dat een goede voertuigcontrole je meer zelfvertrouwen geeft. De instructeur maakt gebruik van een instructiekaart. Deze zal per les worden ingevuld en met je worden geëvalueerd. Zo wordt voor iedereen een persoonlijk leertraject uitgestippeld. Plezier is de beste motivatie voor hetgeen doet. Buiten het feit dat de rijlessen leerzaam zijn, zijn deze ook leuk en zal met humor de nodige informatie worden overdragen. Tijdens de rijlessen wordt door de instructeur ook een stukje theoriekennis getest.

Lessen Autorijles - Lessen - regio Het Groene Hart Zuid-holland / Rijschool Frans Van Kippersluis van Rijschool Frans Van Kippersluis - Woerden - Zuid-holland wordt gegeven door Frans van Kippersluis - Woerden.


Trefwoorden: Rijbewijzen, Lessen Autorijles - Lessen - regio Het Groene Hart Zuid-holland / Rijschool Frans Van Kippersluis van Rijschool Frans Van Kippersluis - Woerden - Zuid-holland, Frans van Kippersluis - Woerden, Nederland, Rijschool Frans Van Kippersluis, Woerden, 3443VM

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Rijschool Frans Van Kippersluis - Woerden - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Frans van Kippersluis - Woerden  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Lessen
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Lessen
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Rijschool Frans Van Kippersluis - Woerden - Zuid-holland

Pieter Mondriaanlaan 6, 3443VM, Woerden, Zuid-holland, Nederland

Autorijschool Frans van Kippersluis verzorgt rijlessen voor iedereen die het rijbewijs-B wil gaan behale2n. De rijlessen worden verzorgd in een rookvrije schakelauto. Bij de autorijschool is slechts één instructeur actief, Frans van Kippersluis. Je hebt dus altijd rijles van dezelfde instructeur. Veiligheid voor alles! "Naast het feit dat de rijlessen leuk zijn, staat veiligheid tijdens... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Dhr Frans van Kippersluis - Woerden

Autorijschool Frans van Kippersluis verzorgt rijlessen voor iedereen die het rijbewijs-B wil gaan behale2n. De rijlessen worden verzorgd in een rookvrije schakelauto. Bij de autorijschool is slechts één instructeur actief, Frans van Kippersluis. Je hebt dus altijd rijles van dezelfde instructeur. Veiligheid voor alles! "Naast het feit dat de rijlessen leuk zijn, staat veiligheid tijdens iedere les altijd centraal. Het is niet voor niets dat ik als lesauto heb gekozen voor een VW golf TDI, gewoon een veilige lesauto. Daarnaast ben ik zeer bekend met veilig autorijden. Voordat ik met... lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.