Basis Fotografie - Workshop Basis Fotografie - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Paula Bouman Fotografie

Basis Fotografie - Workshop

Basis Fotografie - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Paula Bouman Fotografie - Heb je een mooie camera en wil je meer weten over de mogelijkheden daarvan? Op de automatische stand krijg je mooie foto’s maar het kan veel beter. Hoe krijg je die wazige achtergrond? Wat is het beste met spelende kinderen? Waarom is het onderwerp onscherp?
Prijs
90,00 €
(meer info)
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Basis Fotografie - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Paula Bouman Fotografie

Paula Bouman Fotografie - Woerden - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Basis Fotografie - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Paula Bouman Fotografie

Newborn, kinder en familiefotografie in Woerden, op locatie en in de studio, op een spontane en ongedwongen manier. Dit doe ik door de tijd te nemen zodat iedereen zich op z’n gemak voelt. Met name voor kinderen is het belangrijk dat zij zich prettig voelen. Leuke locaties zijn: bos, strand, stad maar ook gewoon bij jullie thuis en in de straat. Neem vooral ook een kijkje op mijn blog en facebookpagina.

Heb je een mooie camera en wil je meer weten over de mogelijkheden daarvan? Op de automatische stand krijg je mooie foto’s maar het kan veel beter. Hoe krijg je die wazige achtergrond? Wat is het beste met spelende kinderen? Waarom is het onderwerp onscherp?

Workshop Basis Fotografie - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Paula Bouman Fotografie van Paula Bouman Fotografie - Woerden - Zuid-holland wordt gegeven door Paula Bouwman - Woerden.


Trefwoorden: Film & Fotografie, Workshop Basis Fotografie - Workshop - regio Woerden Zuid-holland / Paula Bouman Fotografie van Paula Bouman Fotografie - Woerden - Zuid-holland, Paula Bouwman - Woerden, Nederland, Paula Bouman Fotografie, Woerden, 3449HW

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Paula Bouman Fotografie - Woerden - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Paula Bouwman - Woerden  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Paula Bouman Fotografie - Woerden - Zuid-holland

Bierbrouwersweg 29, 3449HW, Woerden, Zuid-holland, Nederland

Newborn, kinder en familiefotografie in Woerden, op locatie en in de studio, op een spontane en ongedwongen manier. Dit doe ik door de tijd te nemen zodat iedereen zich op z’n gemak voelt. Met name voor kinderen is het belangrijk dat zij zich prettig voelen. Leuke locaties zijn: bos, strand, stad maar ook gewoon bij jullie thuis en in de straat. Neem vooral ook een kijkje op mijn blog en... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Mw Paula Bouwman - Woerden

Newborn, kinder en familiefotografie in Woerden, op locatie en in de studio, op een spontane en ongedwongen manier. Dit doe ik door de tijd te nemen zodat iedereen zich op z’n gemak voelt. Met name voor kinderen is het belangrijk dat zij zich prettig voelen. Leuke locaties zijn: bos, strand, stad maar ook gewoon bij jullie thuis en in de straat. Neem vooral ook een kijkje op mijn blog en facebookpagina. lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.