Chi Kung - Cursus Chi Kung - Cursus - regio Leiden Zuid-holland / Tai Chi/chi Kung

Chi Kung - Cursus

Chi Kung - Cursus - regio Leiden Zuid-holland / Tai Chi/chi Kung - Chi Kung betekent letterlijk de ontwikkeling en oefening van chi, de levensenergie. Het is een vitaal onderdeel van de Chinese geneeskundige en martiale tradities. Voor gezonde mensen biedt het een mogelijkheid om die gezondheid te behouden en versterken. Zieken kunnen met chi kung stap voor stap hun vitaliteit herwinnen. Ouderen houden met chi kung contact met jeugdige veerkracht. Jonge mensen kunnen hun kracht ermee leren beheersen en richting geven.
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Chi Kung - Cursus - regio Leiden Zuid-holland / Tai Chi/chi Kung

Tai Chi-Chi Kung - Leiden - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Chi Kung - Cursus - regio Leiden Zuid-holland / Tai Chi/chi Kung

Sinds 2002 verzorgt Marc Jongsten Tai Chi en Chi Kung lessen in Leiden. Deze, van oorsprong Chinese bewegingskunsten, houden zich bezig met het cultiveren van interne en externe processen van onze lichaam en van onze geest. De filosofie die aan het Tai Chi en Chi Kung ten grondslag ligt is in wezen “holistisch” van aard. Dat wil zeggen dat zij onderkennen dat er geen scheiding zou moeten zijn tussen lichaam en geest, dat we als het ware als een geheel zouden moeten kunnen functioneren. Tijdens de lessen werken we van binnenuit aan deze eenwording van lichaam en geest. Middels sta-oefeningen en bewegingsvormen gaan we onze gezondheid verbeteren. Let wel: we slikken niet even een pil… Deze bewegingskunsten vereisen geduld en doorzettingsvermogen. De resultaten zullen echter niet uitblijven, deze “interne fitness” oefeningen zijn al duizenden jaren een weldaad voor lichaam en geest.

Chi Kung betekent letterlijk de ontwikkeling en oefening van chi, de levensenergie. Het is een vitaal onderdeel van de Chinese geneeskundige en martiale tradities. Voor gezonde mensen biedt het een mogelijkheid om die gezondheid te behouden en versterken. Zieken kunnen met chi kung stap voor stap hun vitaliteit herwinnen. Ouderen houden met chi kung contact met jeugdige veerkracht. Jonge mensen kunnen hun kracht ermee leren beheersen en richting geven.

Cursus Chi Kung - Cursus - regio Leiden Zuid-holland / Tai Chi/chi Kung van Tai Chi/chi Kung - Leiden - Zuid-holland wordt gegeven door Marc Jongsten - Leiden.


Trefwoorden: Meditatie, Cursus Chi Kung - Cursus - regio Leiden Zuid-holland / Tai Chi/chi Kung van Tai Chi/chi Kung - Leiden - Zuid-holland, Marc Jongsten - Leiden, Nederland, Tai Chi/chi Kung, Leiden, 2332ES

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Tai Chi/chi Kung - Leiden - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Marc Jongsten - Leiden  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Cursus
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Leiden
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Cursus
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Leiden

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Tai Chi/chi Kung - Leiden - Zuid-holland

Morsweg 174A, 2332ES, Leiden, Zuid-holland, Nederland

Sinds 2002 verzorgt Marc Jongsten Tai Chi en Chi Kung lessen in Leiden. Deze, van oorsprong Chinese bewegingskunsten, houden zich bezig met het cultiveren van interne en externe processen van onze lichaam en van onze geest. De filosofie die aan het Tai Chi en Chi Kung ten grondslag ligt is in wezen “holistisch” van aard. Dat wil zeggen dat zij onderkennen dat er geen scheiding zou moeten zijn... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Dhr Marc Jongsten - Leiden

Sinds 2002 verzorgt Marc Jongsten Tai Chi en Chi Kung lessen in Leiden. Deze, van oorsprong Chinese bewegingskunsten, houden zich bezig met het cultiveren van interne en externe processen van onze lichaam en van onze geest. De filosofie die aan het Tai Chi en Chi Kung ten grondslag ligt is in wezen “holistisch” van aard. Dat wil zeggen dat zij onderkennen dat er geen scheiding zou moeten zijn tussen lichaam en geest, dat we als het ware als een geheel zouden moeten kunnen functioneren. Tijdens de lessen werken we van binnenuit aan deze eenwording van lichaam en geest. Middels... lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.