Alles van en over Communicatie & Media

Leer alles over Communicatie & Media bij Eduvents

Over communicatie valt zoveel te zeggen. De interactie, de interpretatie, de informatie en het effect en resultaat van het communiceren. Over communiceren en de inzet van de middelen hiervoor valt zo veel te leren door middel van communicatie-opleidingen, communicatietrainingen, communicatiecursussen en communicatie workshops.

Je wilt persoonlijke effectiviteit vergroten en beter kunnen beïnvloeden, met conflicten kunnen omgaan, vaardiger worden in het onderhandelen. Of zoek je een creatieve schrijverscursus, een cursus bloggen of hulp bij zakelijke communicatie, bijvoorbeeld met presenteren en het schrijven van emails. Een cursus geweldloze communicatie of ondersteuning met een sollicitatie training en een workshop over het gebruik en inzet van Facebook en LinkedIn, kortom de Social Media. Raadpleeg ons Eduvents aanbod, snel zoeken en vergelijk en makkelijk boeken.

Heb je je communicatie opleiding, communicatie training, cursus communicatie of workshop communicatie bij jou in de buurt niet gevonden? Stuur ons een mailtje of bel ons, zie hiervoor onze contactgegevens!

Resultaten 1 - 10Laat zien:     Eduvents per pagina
Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.