Day Of Dance - Workshop Day Of Dance - Workshop - regio Zoetermeer Zuid-holland / Dansschool Devotion

Day Of Dance - Workshop

Day Of Dance - Workshop - regio Zoetermeer Zuid-holland / Dansschool Devotion - Devotion’s Day of Dance is een evenement dat is ontstaan vanuit een stageproject van een van onze leerlingen. Op deze dag kun je voor een leuke prijs 3 verschillende dansworkshops bij ons volgen, gegeven door 3 verschillende docenten van zowel ons eigen team als van buitenaf. Je leert hier ontzettend veel van, maar vooral is het een hele leuke dag.
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Day Of Dance - Workshop - regio Zoetermeer Zuid-holland / Dansschool Devotion

Dansschool Devotion - Zoetermeer - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Day Of Dance - Workshop - regio Zoetermeer Zuid-holland / Dansschool Devotion

Dansschool Devotion is een leuke en gezellige dansschool met een groot lesaanbod voor verschillende leeftijden. Je kunt bij ons al komen dansen vanaf je 1e verjaardag, maar ook oudere kinderen, tieners en volwassenen zijn van harte welkom. Devotion is er voor iedereen! In 2002 werd Dansschool Devotion Leidschenveen opgericht door Chantal Wierdsma. Sinds 2012 heeft Devotion er een mooie lokatie bij in Zoetermeer. Wij bieden lessen aan in verschillende stijlen: Bootcamp, Breakdance, Cheerleading, Dance4Kids, Jazzdance, Hiphop, Klassiek Ballet, Minidance, Modern Dance, Modern Jazz, Selectieles, Streetdance, Yoga & Zumba. Ieder jaar organiseren wij een groots optreden in de grote zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. Alle dansgroepen, jong & oud, worden uitgenodigd hieraan deel te nemen en hun kunsten te vertonen aan familie en vrienden.

Devotion’s Day of Dance is een evenement dat is ontstaan vanuit een stageproject van een van onze leerlingen. Op deze dag kun je voor een leuke prijs 3 verschillende dansworkshops bij ons volgen, gegeven door 3 verschillende docenten van zowel ons eigen team als van buitenaf. Je leert hier ontzettend veel van, maar vooral is het een hele leuke dag.

Workshop Day Of Dance - Workshop - regio Zoetermeer Zuid-holland / Dansschool Devotion van Dansschool Devotion - Zoetermeer - Zuid-holland wordt gegeven door Chantal Wierdsma - Zoetermeer.


Trefwoorden: Dansen & Muziek, Workshop Day Of Dance - Workshop - regio Zoetermeer Zuid-holland / Dansschool Devotion van Dansschool Devotion - Zoetermeer - Zuid-holland, Chantal Wierdsma - Zoetermeer, Nederland, Dansschool Devotion, Zoetermeer, 2723XZ

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Dansschool Devotion - Zoetermeer - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Chantal Wierdsma - Zoetermeer  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Zoetermeer
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Zoetermeer

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Dansschool Devotion - Zoetermeer - Zuid-holland

Akkerdreef 385, 2723XZ, Zoetermeer, Zuid-holland, Nederland

Dansschool Devotion is een leuke en gezellige dansschool met een groot lesaanbod voor verschillende leeftijden. Je kunt bij ons al komen dansen vanaf je 1e verjaardag, maar ook oudere kinderen, tieners en volwassenen zijn van harte welkom. Devotion is er voor iedereen! In 2002 werd Dansschool Devotion Leidschenveen opgericht door Chantal Wierdsma. Sinds 2012 heeft Devotion er een mooie lokatie... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Mw Chantal Wierdsma - Zoetermeer

Dansschool Devotion is een leuke en gezellige dansschool met een groot lesaanbod voor verschillende leeftijden. Je kunt bij ons al komen dansen vanaf je 1e verjaardag, maar ook oudere kinderen, tieners en volwassenen zijn van harte welkom. Devotion is er voor iedereen! In 2002 werd Dansschool Devotion Leidschenveen opgericht door Chantal Wierdsma. Sinds 2012 heeft Devotion er een mooie lokatie bij in Zoetermeer. Wij bieden lessen aan in verschillende stijlen: Bootcamp, Breakdance, Cheerleading, Dance4Kids, Jazzdance, Hiphop, Klassiek Ballet, Minidance, Modern Dance, Modern Jazz,... lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.