Landschapsfotografie - Workshop Landschapsfotografie - Workshop - regio Utrecht Utrecht / Fotolokatie

Landschapsfotografie - Workshop

Landschapsfotografie - Workshop - regio Utrecht Utrecht / Fotolokatie - De 1-dagsworkshop landschapsfotografie van Fotolokatie geeft je inzicht in creatieve benaderingen in het fotograferen van landschappen. Je krijgt van te voren praktische en cameratechnische adviezen en ontdekt tijdens de workshop op welke klassieke en experimentele manieren je naar het landschap kunt kijken. Onder professionele begeleiding probeer je allerlei technieken en visies uit en onderzoek je je eigen voorkeuren. Je leert over verschillende soorten licht, soorten landschappen, standpunten, objecten, mensen in het landschap en benaderingen van het landschap.
Prijs
75,00 €
(meer info)
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Landschapsfotografie - Workshop - regio Utrecht Utrecht / Fotolokatie

Fotolokatie - Utrecht - Utrecht

Alle eduvents van deze aanbieder

Landschapsfotografie - Workshop - regio Utrecht Utrecht / Fotolokatie

Fotolokatie geeft fotocursussen en workshops fotografie in Utrecht. Fotolokatie is in 2007 gestart en opgericht door docent fotografie en autonoom fotograaf Linda Bais. Linda Bais heeft een eerstegraads kunstdocentenbevoegdheid. Naast jarenlange ervaring als docent fotografie en vanaf 2015 lesgevend op de Fotoacademie in Amsterdam geeft zij lezingen en wordt ze gevraagd als fotobespreker en jurylid bij fotowedstrijden. Het hele jaar door zijn er fotocursussen en fotoworkshops van beginners tot gevorderd niveau.

De 1-dagsworkshop landschapsfotografie van Fotolokatie geeft je inzicht in creatieve benaderingen in het fotograferen van landschappen. Je krijgt van te voren praktische en cameratechnische adviezen en ontdekt tijdens de workshop op welke klassieke en experimentele manieren je naar het landschap kunt kijken. Onder professionele begeleiding probeer je allerlei technieken en visies uit en onderzoek je je eigen voorkeuren. Je leert over verschillende soorten licht, soorten landschappen, standpunten, objecten, mensen in het landschap en benaderingen van het landschap.

Workshop Landschapsfotografie - Workshop - regio Utrecht Utrecht / Fotolokatie van Fotolokatie - Utrecht - Utrecht wordt gegeven door Linda Bais - Utrecht.


Trefwoorden: Film & Fotografie, Workshop Landschapsfotografie - Workshop - regio Utrecht Utrecht / Fotolokatie van Fotolokatie - Utrecht - Utrecht, Linda Bais - Utrecht, Nederland, Fotolokatie, Utrecht, 3512PH

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Fotolokatie - Utrecht - Utrecht

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Linda Bais - Utrecht  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Utrecht
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Utrecht

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Fotolokatie - Utrecht - Utrecht

Lange Nieuwstraat 2, 3512PH, Utrecht, Utrecht, Nederland

Fotolokatie geeft fotocursussen en workshops fotografie in Utrecht. Fotolokatie is in 2007 gestart en opgericht door docent fotografie en autonoom fotograaf Linda Bais. Linda Bais heeft een eerstegraads kunstdocentenbevoegdheid. Naast jarenlange ervaring als docent fotografie en vanaf 2015 lesgevend op de Fotoacademie in Amsterdam geeft zij lezingen en wordt ze gevraagd als fotobespreker en... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Mw Linda Bais - Utrecht

Fotolokatie geeft fotocursussen en workshops fotografie in Utrecht. Fotolokatie is in 2007 gestart en opgericht door docent fotografie en autonoom fotograaf Linda Bais. Linda Bais heeft een eerstegraads kunstdocentenbevoegdheid. Naast jarenlange ervaring als docent fotografie en vanaf 2015 lesgevend op de Fotoacademie in Amsterdam geeft zij lezingen en wordt ze gevraagd als fotobespreker en jurylid bij fotowedstrijden. Het hele jaar door zijn er fotocursussen en fotoworkshops van beginners tot gevorderd niveau. lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.