Personeelsfeest In Kasteel Woerden - Bedrijfsfeestje Personeelsfeest In Kasteel Woerden - Bedrijfsfeestje - regio Woerden Zuid-holland / Kasteel Woerden

Personeelsfeest In Kasteel Woerden - Bedrijfsfeestje

Personeelsfeest In Kasteel Woerden - Bedrijfsfeestje - regio Woerden Zuid-holland / Kasteel Woerden - Wilt u een personeelsfeest organiseren, dan is stap 1 een mooie locatie uitzoeken! Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie in de Randstad, dan bent u bij Kasteel Woerden aan het juiste adres. Onze locatie vormt een uitstekend decor voor de meest uiteenlopende personeelsfeesten. Wij assisteren u graag op alle aspecten bij de organisatie van uw evenement. Of u nu een evenement voor 40 of voor 600 personen organiseert, alles is mogelijk. Wij geven volledig invulling aan uw wensen en zullen het evenement tot in de puntjes laten verlopen. Al vanaf het eerste moment van aankomst worden uw gasten verrast. Een sfeervolle entree over de met fakkels verlichte brug om vervolgens op de binnenplaats bij een vuurkorf ontvangen te worden. Bij Kasteel Woerden genieten u en uw gasten van een mooie ambiance, een hoogwaardig culinair product én onbezorgde gastvrijheid.
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Personeelsfeest In Kasteel Woerden - Bedrijfsfeestje - regio Woerden Zuid-holland / Kasteel Woerden

Kasteel Woerden - Woerden - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Personeelsfeest In Kasteel Woerden - Bedrijfsfeestje - regio Woerden Zuid-holland / Kasteel Woerden

Kasteel Woerden biedt u alles wat u van een kasteel verwacht. Een vorstelijke omgeving met mooie ruime zalen, een imposant restaurant, een prachtige binnenplaats en een riant terras. Het is dan ook de ideale locatie voor uw lunch, diner, high tea, vergadering, bruiloft, verjaardagsfeest en al uw overige evenementen. De keuken van Kasteel Woerden gebruikt producten en ingrediënten die zoveel mogelijk bijdragen aan een beter leefmilieu en een betere wereld. Kasteel Woerden als locatie is dan ook een duurzame en aangename keuze voor een onvergetelijke aangelegenheid.

Wilt u een personeelsfeest organiseren, dan is stap 1 een mooie locatie uitzoeken! Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie in de Randstad, dan bent u bij Kasteel Woerden aan het juiste adres. Onze locatie vormt een uitstekend decor voor de meest uiteenlopende personeelsfeesten. Wij assisteren u graag op alle aspecten bij de organisatie van uw evenement. Of u nu een evenement voor 40 of voor 600 personen organiseert, alles is mogelijk. Wij geven volledig invulling aan uw wensen en zullen het evenement tot in de puntjes laten verlopen. Al vanaf het eerste moment van aankomst worden uw gasten verrast. Een sfeervolle entree over de met fakkels verlichte brug om vervolgens op de binnenplaats bij een vuurkorf ontvangen te worden. Bij Kasteel Woerden genieten u en uw gasten van een mooie ambiance, een hoogwaardig culinair product én onbezorgde gastvrijheid.

Bedrijfsfeestje Personeelsfeest In Kasteel Woerden - Bedrijfsfeestje - regio Woerden Zuid-holland / Kasteel Woerden van Kasteel Woerden - Woerden - Zuid-holland wordt gegeven door Gert-jan Stok - Woerden.


Trefwoorden: Eten & Drinken, Bedrijfsfeestje Personeelsfeest In Kasteel Woerden - Bedrijfsfeestje - regio Woerden Zuid-holland / Kasteel Woerden van Kasteel Woerden - Woerden - Zuid-holland, Gert-jan Stok - Woerden, Nederland, Grand Kasteel Woerden, Woerden, 3441BZ

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Kasteel Woerden - Woerden - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Gert-jan Stok - Woerden  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Bedrijfsfeestje
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Bedrijfsfeestje
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Woerden

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Kasteel Woerden - Woerden - Zuid-holland

Kasteel 3, 3441BZ, Woerden, Zuid-holland, Nederland

Kasteel Woerden biedt u alles wat u van een kasteel verwacht. Een vorstelijke omgeving met mooie ruime zalen, een imposant restaurant, een prachtige binnenplaats en een riant terras. Het is dan ook de ideale locatie voor uw lunch, diner, high tea, vergadering, bruiloft, verjaardagsfeest en al uw overige evenementen. De keuken van Kasteel Woerden gebruikt producten en ingrediënten die zoveel... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Dhr Gert-jan Stok - Woerden

Kasteel Woerden biedt u alles wat u van een kasteel verwacht. Een vorstelijke omgeving met mooie ruime zalen, een imposant restaurant, een prachtige binnenplaats en een riant terras. Het is dan ook de ideale locatie voor uw lunch, diner, high tea, vergadering, bruiloft, verjaardagsfeest en al uw overige evenementen. De keuken van Kasteel Woerden gebruikt producten en ingrediënten die zoveel mogelijk bijdragen aan een beter leefmilieu en een betere wereld. Kasteel Woerden als locatie is dan ook een duurzame en aangename keuze voor een onvergetelijke aangelegenheid. lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.