Quantum Touch - een kennismakingQuantum Touch - een kennismaking

Quantum Touch - een kennismaking - Jantsje Dekker - Praktijk Paracelsus

Maak kennis met Quantum Touch! Het is een techniek uit Amerika, die sinds enkele jaren bekend is in Nederland. Q.T. gaat uit van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hiermee kun je zelf je pijn verminderen of zelfs stoppen. Je hebt een dokter altijd bij je :je eigen handen.
Prijs
10,00 €
(meer info)
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Quantum Touch - een kennismaking - Jantsje Dekker - Praktijk Paracelsus - regio Boskoop Gouda Gouderak Haastrecht Moordrecht Reeuwijk Stolwijk Waddinxveen

Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda

Alle eduvents van deze aanbieder

Quantum Touch of Q.T. is een techniek uit Amerika, die sinds enkele jaren bekend is in Nederland. Q.T. gaat uit van het zelfgenezend vermogen van het lichaam (mens en dier). Ieder lichaam van mens en dier heeft een trilling. Als je lichaam gezond is,heeft het EEN grondtrilling. Heb je ergens een blessure, dan is de trilling op die plek een andere trilling dan in de rest van het lichaam. Deze trilling is meestal lager, hetgeen een pijngevoel veroorzaakt.

Q.T. herstelt die basis trilling. Ik gebruik verschillende technieken om die basistrilling weer terug te krijgen. Ik werk o.a. met chakra’s, kleur, ademhalingstechnieken en nog andere tools,om dit te bewerkstelligen. Thea Kramer heeft als mijn lerares en Q.T. Instructor, een nieuwe methode ontwikkeld die sneller en effectiever werkt dan de oude methode, het is de Quantum Reset Methode..Deze specialisatie is veel sterker en om dat goed te ervaren heb ik deze Opleiding twee maal gedaan.

Voor ik kennismaakte met deze nieuwe loot aan de stam van Q.T. heb ik deze cursus ook aan de Volksuniversiteit gegeven, wat de mensen heel leuk hebben gevonden.Als je eenmaal de cursus hebt gevolgd, kun je zelf je pijn verminderen,of zelfs stoppen.Dat scheelt weer een loopje naar een pijnstiller!

Je hebt je dokters altijd bij je: je eigen handen.

Mijn ervaring is ook, dat het veel sterker werkt dan Reiki, dat ik toch vaak heb toegepast.

De les Quantum Touch - een kennismaking van Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda wordt gegeven door Mw Jantsje Dekker op de locatie Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda

Rubrieken / trefwoorden: Zorg & Verzorging Fit & Gezond lessen,quantumtouch1,paracelsus

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Jantsje Dekker • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
 • Introductie
 | 
COM_PLAATS-FILTER
 • Gouda
 | 
COM_TIJDSPANNE
 • Dag(deel)
 | 
COM_EDUSTAFF-FILTER
 • Alles, 
 • Jantsje Dekker
 | 
COM_EDUPLACES-FILTER
 • Alles, 
 • Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
 • Introductie
Aantal Lessen / Sessies Kennismakingsles van circa een uur.
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
 • Gouda
Tijdspanne / Periode
COM_TIJDSPANNE
 • Dag(deel)
Docenten
COM_EDUSTAFF-FILTER
 • Alles, 
 • Jantsje Dekker
Locatie(s)
COM_EDUPLACES-FILTER
 • Alles, 
 • Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda

Data & Prijzen

Data

 • Docent(e)(n) : Jantsje Dekker
 • Locatie(s) : Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda
 • Datum: zaterdag 24-1-015 van 13.00 - 14.00 uur.

Prijzen

De kosten aan deze les bedragen € 10,- per persoon.

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtData & PrijzenLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda

Westhaven 54, 2801PM, Gouda, Zuid-Holland, Nederland

Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda / Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda

Klassiek Homeopaat Dipl. Kon. Conservatorium Gedipl. Yoga docente en Reiki-Master Opleiding Reiki I, II en III EN Thera-Mai. Dipl. Irisscopie Rayid-Practioner i.o.

Telefonisch spreekuur Homeopathie:

 • Dinsdag en vrijdagavond van 18.00-19.00 uur in de Praktijk Paracelsus - 0182-584053
 • Praktijk voor Holistische Oogdiagnose - 0182... lees verder

  Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtData & PrijzenLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Mw Jantsje Dekker

Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda / Jantsje Dekker

"Wanneer je talenten en de behoeften van anderen elkaar kruisen begint je levensbestemming"

De klassieke homeopathie is voor mij een middel om andere mensen die met een gerichte klacht bij mij komen, te begeleiden ten einde hun zelfgenezend vermogen te activeren zodat ze het leven weer mogen gaan "vieren".

Voor ik dit levensdoel onderkende heb ik eerst een aantal andere dingen gedaan, die alle hebben bijgedragen om van mij een goed homeopaat te maken.

 • Mijn studies aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, alwaar ik afstudeerde als schoolmusicus en zo in... lees verder


Impressie

Impressie

Quantum Touch - een kennismakingQuantum Touch - een kennismakingPraktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - GoudaPraktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda

Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda / Jantsje Dekker - Praktijk Paracelsus - Eduvents Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda / Jantsje Dekker - Praktijk Paracelsus - Eduvents Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda / Mindfulness - Eduvents Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda / Mindfulness - Eduvents Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda / Praktijk Paracelsus - Westhaven Gouda - Eduvents Praktijk Paracelsus - Jantsje Dekker - Gouda / Praktijk Paracelsus - Westhaven Gouda - Eduvents

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.