Reanimatiecursus Aed - Cursus Reanimatiecursus Aed - Cursus - regio Leiden Zuid-holland / Corpus Mentis

Reanimatiecursus Aed - Cursus

Reanimatiecursus Aed - Cursus - regio Leiden Zuid-holland / Corpus Mentis - Doel van de reanimatiecursus Na het volgen van deze curus kunt u een volwassen slachtoffer reanimeren. U leert daarbij gebruik te maken van de automatische externe debirillator (AED). Inhoud van de cursus Het geven van hartmassage en het uitvoeren van beademingstechnieken wordt tijdens deze cursus aangeleerd door theorie en praktijk af te wisselen. Hierbij komt het gebruik van de AED uitgebreid aan bod. De inhoud van de cursus is conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) Certificering U ontvangt een officieel certificaat van de Nederlandese Reanimatie Raad (NRR) met de geldigheidsduur van 2 jaar.
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Reanimatiecursus Aed - Cursus - regio Leiden Zuid-holland / Corpus Mentis

Corpus Mentis - Leiden - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Reanimatiecursus Aed - Cursus - regio Leiden Zuid-holland / Corpus Mentis

De fysiotherapeuten van het centrum zijn universitair geschoolde fysiotherapeuten. Zij hebben een academische graad gehaald in de fysiotherapiewetenschappen, bewegingswetenschappen, psychologie of geneeskunde. Door dit unieke karakter heeft Corpus Mentis taken op het gebied van patiëntenzorg, onderzoek, cursussen (reanimatiecursus, EHBO, Mindfulness, BHV ea) en opleiding (wetenschappers). Het Centrum voor Fysiotherapie & Wetenschap te Leiden heeft voor ogen praktijk en wetenschappelijk onderzoek te combineren t.b.v. patiënt en maatschappij.

Doel van de reanimatiecursus Na het volgen van deze curus kunt u een volwassen slachtoffer reanimeren. U leert daarbij gebruik te maken van de automatische externe debirillator (AED). Inhoud van de cursus Het geven van hartmassage en het uitvoeren van beademingstechnieken wordt tijdens deze cursus aangeleerd door theorie en praktijk af te wisselen. Hierbij komt het gebruik van de AED uitgebreid aan bod. De inhoud van de cursus is conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) Certificering U ontvangt een officieel certificaat van de Nederlandese Reanimatie Raad (NRR) met de geldigheidsduur van 2 jaar.

Cursus Reanimatiecursus Aed - Cursus - regio Leiden Zuid-holland / Corpus Mentis van Corpus Mentis - Leiden - Zuid-holland wordt gegeven door Martin Keesenberg - Leiden.


Trefwoorden: Eerste Hulp & EHBO, Cursus Reanimatiecursus Aed - Cursus - regio Leiden Zuid-holland / Corpus Mentis van Corpus Mentis - Leiden - Zuid-holland, Martin Keesenberg - Leiden, Nederland, Corpus Mentis, Leiden, 2313AE

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Corpus Mentis - Leiden - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Martin Keesenberg - Leiden  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Cursus
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Leiden
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Cursus
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Leiden

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Corpus Mentis - Leiden - Zuid-holland

Herenstraat 39, 2313AE, Leiden, Zuid-holland, Nederland

De fysiotherapeuten van het centrum zijn universitair geschoolde fysiotherapeuten. Zij hebben een academische graad gehaald in de fysiotherapiewetenschappen, bewegingswetenschappen, psychologie of geneeskunde. Door dit unieke karakter heeft Corpus Mentis taken op het gebied van patiëntenzorg, onderzoek, cursussen (reanimatiecursus, EHBO, Mindfulness, BHV ea) en opleiding (wetenschappers). Het... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Dhr Martin Keesenberg - Leiden

De fysiotherapeuten van het centrum zijn universitair geschoolde fysiotherapeuten. Zij hebben een academische graad gehaald in de fysiotherapiewetenschappen, bewegingswetenschappen, psychologie of geneeskunde. Door dit unieke karakter heeft Corpus Mentis taken op het gebied van patiëntenzorg, onderzoek, cursussen (reanimatiecursus, EHBO, Mindfulness, BHV ea) en opleiding (wetenschappers). Het Centrum voor Fysiotherapie & Wetenschap te Leiden heeft voor ogen praktijk en wetenschappelijk onderzoek te combineren t.b.v. patiënt en maatschappij. lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.