Reptielen - Kinderfeestje Reptielen - Kinderfeestje - regio Zoetermeer Zuid-holland / Exotus Serpenti

Reptielen - Kinderfeestje

Reptielen - Kinderfeestje - regio Zoetermeer Zuid-holland / Exotus Serpenti - Elk kind is uniek. Daarom gaat Exotus Serpenti ervan uit dat ieder kinderfeestje thuis ook uniek is. Om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft zal er tijdens het kinderfeestje een vast plekje opgezocht worden waar de kinderen een reptiel kunnen aaien, vasthouden, en ermee op de foto kunnen. Er kan de kinderen een spannend verhaaltje worden verteld en voor afleiding worden gezorgd als de taart gesneden wordt! Uiteraard worden er tijdens het kinderfeestje thuis unieke verhalen over reptielen verteld.
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Reptielen - Kinderfeestje - regio Zoetermeer Zuid-holland / Exotus Serpenti

Exotus Serpenti - Zoetermeer - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Reptielen - Kinderfeestje - regio Zoetermeer Zuid-holland / Exotus Serpenti

Exotus Serpenti is in de zomer van 2010 gestart met het geven van reptielenpresentaties op scholen en bij kinderfeestjes thuis. Exotus Serpenti is opgericht door Dominique van den Berg, die haar liefde voor reptielen met de rest van Nederland wil delen. Exotus Serpenti biedt verschillende reptielenpresentaties aan voor zowel een jonge als een wat oudere generatie. Iedereen steekt namelijk wel iets op tijdens de informatieve presentaties die Dominique wekelijks geeft.

Elk kind is uniek. Daarom gaat Exotus Serpenti ervan uit dat ieder kinderfeestje thuis ook uniek is. Om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft zal er tijdens het kinderfeestje een vast plekje opgezocht worden waar de kinderen een reptiel kunnen aaien, vasthouden, en ermee op de foto kunnen. Er kan de kinderen een spannend verhaaltje worden verteld en voor afleiding worden gezorgd als de taart gesneden wordt! Uiteraard worden er tijdens het kinderfeestje thuis unieke verhalen over reptielen verteld.

Kinderfeestje Reptielen - Kinderfeestje - regio Zoetermeer Zuid-holland / Exotus Serpenti van Exotus Serpenti - Zoetermeer - Zuid-holland wordt gegeven door Dominique van den Berg - Zoetermeer.


Trefwoorden: Voor kinderen, Kinderfeestje Reptielen - Kinderfeestje - regio Zoetermeer Zuid-holland / Exotus Serpenti van Exotus Serpenti - Zoetermeer - Zuid-holland, Dominique van den Berg - Zoetermeer, Nederland, Exotus Serpenti, Zoetermeer, 2717BJ

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Exotus Serpenti - Zoetermeer - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Dominique van den Berg - Zoetermeer  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Kinderfeestje
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Zoetermeer
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Kinderfeestje
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Zoetermeer

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Exotus Serpenti - Zoetermeer - Zuid-holland

Chopinrode 73, 2717BJ, Zoetermeer, Zuid-holland, Nederland

Exotus Serpenti is in de zomer van 2010 gestart met het geven van reptielenpresentaties op scholen en bij kinderfeestjes thuis. Exotus Serpenti is opgericht door Dominique van den Berg, die haar liefde voor reptielen met de rest van Nederland wil delen. Exotus Serpenti biedt verschillende reptielenpresentaties aan voor zowel een jonge als een wat oudere generatie. Iedereen steekt namelijk wel... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Mw Dominique van den Berg - Zoetermeer

Exotus Serpenti is in de zomer van 2010 gestart met het geven van reptielenpresentaties op scholen en bij kinderfeestjes thuis. Exotus Serpenti is opgericht door Dominique van den Berg, die haar liefde voor reptielen met de rest van Nederland wil delen. Exotus Serpenti biedt verschillende reptielenpresentaties aan voor zowel een jonge als een wat oudere generatie. Iedereen steekt namelijk wel iets op tijdens de informatieve presentaties die Dominique wekelijks geeft. lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.