Wijnproeverij - Wijncursus - Wijnworkshop Gouda - Van WelieWijnproeverij - Wijncursus - Wijnworkshop Gouda - Van Welie

Wijnproeverij - Wijncursus - Wijnworkshop Gouda - Van Welie

In Gouda en omgeving worden door Wijnhandel van Welie regelmatig wijnproeverijen, wijnworkshops, wijncursussen georganiseerd, waar u zich individueel voor in kunt schrijven. Wijnen proeven is heerlijk! Iedere proeverij heeft een thema. Een breed scala aan wijnen worden u gepresenteerd en u krijgt ook het verhaal achter de wijn mee. In een informele setting, met culinaire hapjes en heerlijke wijnen kunt u op uw gemak op zoek gaan naar uw ideale wijn!
Prijs
25,00 €
(meer info)
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Wijnproeverij - Wijncursus - Wijnworkshop Gouda - Van Welie

Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings

Alle eduvents van deze aanbieder

Wijnhandel van Welie organiseert jaarlijks verschillende proeverijen, waar u op individuele basis aan deel kunt nemen. Daarnaast is het mogelijk om met een eigen groep een proeverij te organiseren. Een proeverij is leuk om te krijgen – en leuk om te geven. We zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt!

Wijnproeverij & Wijncursus Gouda en omgeving

In Gouda en omgeving worden door Wijnhandel van Welie regelmatig wijnproeverijen georganiseerd, waar u zich individueel voor in kunt schrijven. Iedere proeverij heeft een thema. Een breed scala aan wijnen worden u gepresenteerd en u krijgt ook het verhaal achter de wijn mee. In een informele setting, met culinaire hapjes en heerlijke wijnen kunt u op uw gemak op zoek gaan naar uw ideale wijn!

Voor besloten groepen organiseren we graag een proeverij of wijncursus op maat. In een informele sfeer gaan we opzoek naar uw smaak. Op een toegankelijke manier proeft u verschillende wijnen en leert u meer over het genieten van wijn. Voor een kleine groep is er een proeftafel in de winkel. Voor grotere groepen wordt er uitgeweken naar een nader te bespreken locatie, dit kan dus ook bij u thuis! De kosten voor deze besloten proeverijen variëren. Neem contact op met Wijnhandel Van Welie en dan komen we er vast en zeker uit.

De Workshop Wijnproeverij - Wijncursus - Wijnworkshop Gouda - Van Welie van Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings wordt gegeven door Dhr Job van Welie op de locatie Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij - Wijncursus - Whisky Tastings

Rubrieken / trefwoorden: Eten & Drinken, Koken & Culinair, workshop, wijnproeverij, wijnhandelvanwelie, wijnhandel, van, welie, gouda, wijnproeverij, wijncursus, whisky, tastings, nieuwe, haven, 191, 2801cw, gouda, zuid-holland, nederland

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij - Wijncursus - Whisky Tastings

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Job van Welie • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
 • Workshop
 | 
COM_PLAATS-FILTER
 • Gouda
 | 
COM_EDUSTAFF-FILTER
 • Alles, 
 • Job van Welie
 | 
COM_EDUPLACES-FILTER
 • Alles, 
 • Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij - Wijncursus - Whisky Tastings
 | 
COM_TIJDSPANNE
 • Dag(deel)
 | 
COM_WEEKDAGEN-FILTER
 • In overleg
 | 
COM_GESCHIKT
 • Volwassenen, 
 • Senioren
 | 
COM_NIVEAU-IND
 • Voor iedereen
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
 • Workshop
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
 • Gouda
Docenten
COM_EDUSTAFF-FILTER
 • Alles, 
 • Job van Welie
Locatie(s)
COM_EDUPLACES-FILTER
 • Alles, 
 • Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij - Wijncursus - Whisky Tastings
Tijdspanne / Periode
COM_TIJDSPANNE
 • Dag(deel)
Dag(en) van de week
COM_WEEKDAGEN-FILTER
 • In overleg
Geschikt voor
COM_GESCHIKT
 • Volwassenen, 
 • Senioren
Niveau Indicatie
COM_NIVEAU-IND
 • Voor iedereen

Data & Prijzen

Data

 • Docent(e)(n) : Job van Welie
 • Locatie(s) : Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij - Wijncursus - Whisky Tastings
 • In Gouda en omgeving worden door Wijnhandel van Welie regelmatig wijnproeverijen georganiseerd, waar u zich individueel voor in kunt schrijven.

  Voor besloten groepen organiseren we graag een proeverij of wijncursus op maat. Voor een kleine groep is er een proeftafel in de winkel. Voor grotere groepen wordt er uitgeweken naar een nader te bespreken locatie, dit kan dus ook bij u thuis!

Prijzen

De kosten voor besloten proeverijen variëren. Neem contact op met Wijnhandel Van Welie en dan komen we er vast en zeker uit.

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.

De voorwaarden van deze aanbieder zijn hier in te zienAgenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtData & PrijzenLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij - Wijncursus - Whisky Tastings

Nieuwe Haven 191, 2801CW, Gouda, Zuid-Holland, Nederland

Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij - Wijncursus - Whisky Tastings

Wijnhandel van Welie is te vinden aan de Nieuwe Haven 191 in Gouda. Vanuit de winkel zijn we perfect in staat om met u de wijn te vinden die het beste bij uw smaakprofiel past. Overigens hebben we naast een breed assortiment aan mooie wijnen ook een brede selectie whisky’s. Ook in deze webshop hebben we een groot aantal wijnen en whisky’s opgenomen. U kunt ze selecteren op bijvoorbeeld land... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Op je eigen locatie!

Wilt u iets bijzonders vieren of wilt u meer gemak rondom uw verjaardag of borrel? Wij helpen u graag! Door jaren actief te zijn in de culinaire wereld en evenementenbranche helpen we graag bij uw evenement. In Gouda en omstreken is er contact met lokale partijen en locaties, waardoor u een origineel evenement kunt organiseren. Voor een klein evenement zonder zorgen, verzorgen wij catering(hapjes), dranken en glaswerk en simpele verhuurmaterialen.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtData & PrijzenLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Dhr Job van Welie

Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / Job van Welie

Mijn naam is Job van Welie. Uw sommelier. Mijn passie voor wijn zet ik graag in om u aan de perfecte wijn te helpen die past bij uw smaak. Dat doe ik op een bijzondere manier.

Wijnhandel van Welie is te vinden aan de Nieuwe Haven 191 in Gouda. Vanuit de winkel zijn we perfect in staat om met u de wijn te vinden die het beste bij uw smaakprofiel past. Overigens hebben we naast een breed assortiment aan mooie wijnen ook een brede selectie whisky’s. Ook in deze webshop hebben we een groot aantal wijnen en whisky’s opgenomen. U kunt ze selecteren op bijvoorbeeld land van herkomst en... lees verder


Impressie

Impressie

Wijnproeverij - Wijncursus - Wijnworkshop Gouda - Van WelieWijnproeverij - Wijncursus - Wijnworkshop Gouda - Van WelieWijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky TastingsWijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings

Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents Wijnhandel van Welie - Gouda - Wijnproeverij en cursus - Whisky Tastings / impressie - Eduvents

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.