Yin Yoga Xl - Workshop Yin Yoga Xl - Workshop - regio Leiden Zuid-holland / Aurora Yoga

Yin Yoga Xl - Workshop

Yin Yoga Xl - Workshop - regio Leiden Zuid-holland / Aurora Yoga - Yin yoga is een rustige meditatieve vorm van yoga waarin houdingen langer worden vastgehouden, waardoor je meer op het dieper liggende weefsel en de energiebanen werkt, en er ruimte ontstaat voor meer aandacht voor de adem en meditatie tijdens de houdingen. De yinhoudingen werken zowel op fysiek als op energetisch en mentaal level. Tijdens deze extra lange yinsessie doen we een gecombineerde serie houdingen om weer helemaal in balans te komen.
Prijs
20,00 €
(meer info)
Stuur een EmailDoorsturen

Beschrijving

Yin Yoga Xl - Workshop - regio Leiden Zuid-holland / Aurora Yoga

Aurora Yoga - Leiden - Zuid-holland

Alle eduvents van deze aanbieder

Yin Yoga Xl - Workshop - regio Leiden Zuid-holland / Aurora Yoga

Aurora yoga verzorgt yogalessen in een mooie eigen ruimte in een monumentaal pand in een rustig gedeelte van het centrum van Leiden. Bij Aurora yoga kun je lessen volgen in verschillende vormen van yoga, zoals dynamische vinyasa yoga, iets rustigere (gentle) flow yoga en het meer meditatieve yin yoga. Aurora werkt kleinschalig, de lessen worden gegeven in kleine groepen en staan zowel open voor als je net begint met yoga maar ook als je al wat langer aan yoga doet en je practice wilt verdiepen. Naast de fysieke kant van de practice is er ook ruimte voor meditatie, ademhaling en ontspanning.

Yin yoga is een rustige meditatieve vorm van yoga waarin houdingen langer worden vastgehouden, waardoor je meer op het dieper liggende weefsel en de energiebanen werkt, en er ruimte ontstaat voor meer aandacht voor de adem en meditatie tijdens de houdingen. De yinhoudingen werken zowel op fysiek als op energetisch en mentaal level. Tijdens deze extra lange yinsessie doen we een gecombineerde serie houdingen om weer helemaal in balans te komen.

Workshop Yin Yoga Xl - Workshop - regio Leiden Zuid-holland / Aurora Yoga van Aurora Yoga - Leiden - Zuid-holland wordt gegeven door Dounia Bouzoubaa - Leiden.


Trefwoorden: Meditatie, Workshop Yin Yoga Xl - Workshop - regio Leiden Zuid-holland / Aurora Yoga van Aurora Yoga - Leiden - Zuid-holland, Dounia Bouzoubaa - Leiden, Nederland, Aurora Yoga, Leiden, 2312SW

De eduvents maken gebruik van de volgende locaties :

Aurora Yoga - Leiden - Zuid-holland

Deze eduvents worden verzorgd / begeleid door :

Dounia Bouzoubaa - Leiden  • Trefwoorden / Tags :
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
 | 
COM_PLAATS-FILTER
  • Leiden
 | 

Overzicht

Overzicht

Soort Eduvent
COM_TYPERING_EDUVENT
  • Workshop
Plaats(en)
COM_PLAATS-FILTER
  • Leiden

Data & Prijzen

Voorwaarden & Condities

De publicatie van dit eduvent op onze website is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De informatie op de website van de aanbieder is echter altijd leidend.


Agenda

Agenda

Voor dit eduvent zijn op dit moment (nog) geen geplande data in onze Agenda te vinden. Het kan zijn dat dit eduvent inmiddels al begonnen of voorbij is of dat het hier een thuis- / zelfstudie betreft. In dit geval bepaal je zelf in overleg met de aanbieder waar en wanneer je begint. Dit is uiteraard ook het geval bij maatwerk op locatie en/ of bij een (individueel) coaching-/ begeleidingstraject.


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Locatie(s)

Locatie(s)


Aurora Yoga - Leiden - Zuid-holland

Vestestraat 55G, 2312SW, Leiden, Zuid-holland, Nederland

Aurora yoga verzorgt yogalessen in een mooie eigen ruimte in een monumentaal pand in een rustig gedeelte van het centrum van Leiden. Bij Aurora yoga kun je lessen volgen in verschillende vormen van yoga, zoals dynamische vinyasa yoga, iets rustigere (gentle) flow yoga en het meer meditatieve yin yoga. Aurora werkt kleinschalig, de lessen worden gegeven in kleine groepen en staan zowel open... lees verder

Klik hier om de volledige locatie beschrijving te bekijken of hier voor Google Maps


Meer informatie over dit eduvent kun je hier vinden:  BeschrijvingOverzichtLocatie(s)Door wieImpressieErvaringenReacties.

Door wie

Door wie


Mw Dounia Bouzoubaa - Leiden

Aurora yoga verzorgt yogalessen in een mooie eigen ruimte in een monumentaal pand in een rustig gedeelte van het centrum van Leiden. Bij Aurora yoga kun je lessen volgen in verschillende vormen van yoga, zoals dynamische vinyasa yoga, iets rustigere (gentle) flow yoga en het meer meditatieve yin yoga. Aurora werkt kleinschalig, de lessen worden gegeven in kleine groepen en staan zowel open voor als je net begint met yoga maar ook als je al wat langer aan yoga doet en je practice wilt verdiepen. Naast de fysieke kant van de practice is er ook ruimte voor meditatie, ademhaling en ontspanning. lees verder


Impressie

Impressie

Geen afbeelding ingesteld

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Rubrieken

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.