Locatie details voor

Harmke Kroeze - Geweldloze Communicatie - Gouda


Bleulandweg 274
2803HL  Gouda
+31 (6) 3833 4436
http://www.geweldlozecommunicatiegouda.nl

Mijn praktijk is gevestigd op de 7e verdieping (lift aanwezig). De flat ligt vlak bij het Groene Hart Ziekenhuis, locatie Bleuland. Ruime en gratis parkeergelegenheid onderaan de flat.

  • Met de auto:(u kunt de aanwijzingen:"ziekenhuis" volgen)
    • Vanaf de A12: afslag Gouda, aan het einde van de afslag stoplichten rechtsaf richting Gouda. Daarna bij de 2e stoplichten linksaf (richting station, burgemeester Jamessingel). 1e stoplichten links: Dreef. De scherpe bocht naar rechts volgen, meteen na de bushalte aan uw linkerhand de oprit nemen naar de flat.
    • Komt u vanaf centrum Gouda, dan is de flat de 2e vanaf het ziekenhuis.
  • Met het openbaar vervoer:
    • De praktijk ligt op loopafstand van station Gouda, ca. 8-10 minuten. Neem de uitgang: "Bloemendaalzijde". Steek de straat rechtover, tussen de flats door en dan meteen linksaf. U loopt langs zorgcentrum Ronssehof en slaat daarna rechtsaf. Aan het einde van de weg komt u op de Bleulandweg. U ziet het ziekenhuis aan uw rechterhand en gaat zelf dan naar links. De praktijk ligt aan dezelfde kant van de weg als het ziekenhuis. Het is de 2e flat.
    • Er stoppen 3 bussen bij de flat: bus 177, 186 en 187. Halte: Bleulandweg. Daarna ca. 30 meter teruglopen en de oprit naar de flat opgaan. Maar het is waarschijnlijk sneller vanaf het station te lopen.

De volgende aanbieders maken gebruik van deze locatie

Je kunt hier voor de volgende eduvents terecht


Geweldloze Communicatie - Basiscursus 1

Geweldloze Communicatie - Basiscursus 1

Leer jezelf beter kennen en krijg handvaten om makkelijker in verbinding te komen / blijven met anderen. In vijf lessen en in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 9 deelnemers. lees verder


Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.