Locatie details voor

Continental Art Centre - Rotterdam


Robert Kochplaats 342
3068JD  Rotterdam
+31 (10) 3060532
http://www.continentalart.org

Het Continental Art Centre is de locatie, waar in 1989 allerlei activiteiten en projecten, bedacht en opgestart door Leen en Ria La Rivière hun huisvesting kregen.

Deze geschiedenis van een dikke 40 jaar kun je zien op de volgende film van 9 minuten klik hier voor de film. Zeer gedetailleerde informatie per jaar is te vinden op de website van www.continentalsound.org.

Het gebouw was tot 1989 een kleuterschool, gebouwd in 1968, geopend door minister Marga Klompé. Naast een school, een terrein van ca. 2000 m2. Dit kon in 1989 gehuurd worden en kort daarna gekocht met het recht om bij te bouwen. Met de groei van de activiteiten kwam ook de noodzaak van uitbreiding. In 2002 kwam er een vleugel aangebouwd met kantoorruimten, grote opslagruimte en woonruimte voor de beheerder. In 2007 werd een theater bijgebouwd, een foyer en kleedruimten. De officiële opening was door minister-president Jan Peter Balkenende. In het oude deel van het gebouw is een bar/vergaderruimte en een studio/trainingsruimte aanwezig.


De volgende aanbieders maken gebruik van deze locatie

Je kunt hier voor de volgende eduvents terecht


Macrofotografie - regio Rotterdam - Petra Muilenburg

Macrofotografie - regio Rotterdam - Petra Muilenburg

Welke accessoires kunnen je helpen bij het vastleggen van de kleine dingen. Hoe stel je de camera in om het gewenste resultaat te krijgen? Tijdens deze workshop van één dag staan we stil bij de... lees verder


Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.