Locatie details voor

2GetFit - Bedrijfsfitness - Personal Training


Velddreef 266
2727CS  Zoetermeer
+31 (6) 4316 9679
http://www.togetfit.nl

Personal-training en bedrijfsfitness op locatie

Vrijwel ieder bedrijf houdt cijfers bij om te controleren hoe hoog het ziekteverzuim van het eigen personeel is ten opzichte van het landelijk gemiddelde (4.5% -2013). Daarnaast stimuleren veel bedrijven een gezonde leefstijl door bijvoorbeeld de vette hap uit de bedrijfskantine te weren, een bijdrage te betalen aan een sportschoolabonnement en te zorgen dat arbo technisch de kans op verzuim geminimaliseerd wordt.

Een onderzoek van TNO en NOC*NSF toont aan dat dankzij bedrijfsfitness het uitvalgemiddelde teruggebracht wordt van 9% naar 2%. Bovendien neemt de arbeidsproductiviteit gemiddeld met 12,5% toe. Bedrijfsfitness reduceert stress en spanningen en helpt RSI, lage rugklachten en burn out verschijnselen voorkomen, dit zijn stuk voor stuk oorzaken van kostbaar langdurig verzuim.

‘2GetFit’ speelt daar perfect op in.

Op leuke speelse wijze wordt gewerkt aan een gezondere leefstijl, immers, onderdelen van de training die gegeven wordt kun je op elk gewenst ogenblik ook zelfstandig uitvoeren.

Er is geen duur sportschoolabonnement voor nodig en geen bergen apparatuur. En doordat we als groep trainen en soms oefeningen samen doen wordt op ongedwongen manier het groepsgevoel versterkt.

Wij werken aan realistische doelen afgestemd op de persoonlijke situatie en aangepast aan het individu. Maar het belangrijkste, het is vooral leuk om te doen.

Het training programma dat wij aanbieden heet Fit&Vitaal.

De trainingen worden op of rond de locatie verzorgt waardoor het voor iedereen toegankelijk is om gezamenlijk een uur onder leiding van professionals te sporten!

Wij zijn erg gedreven binnen ons vak en wij hopen jullie snel tegen te komen in één van onze groepstrainingen.


De volgende aanbieders maken gebruik van deze locatie

(Nog) geen eduvents gevonden die op deze locatie plaatsvinden.

Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.