Samen met en van elkaar leren. Wat is er nou leuker?!

Wat is nu mooier om je leven lang nieuwsgierig te zijn, nieuwe ervaringen op te doen en te blijven leren?

Je bent op zoek naar een gedegen bijles, enthousiaste en professionele coaching, succesvolle examentraining, een leuke gecombineerde activiteit voor ouder en kind, de passende opleiding qua tijd en geld, die inspirerende workshop, een deskundige trainer.

Dus je gaat aan de slag en probeert iets geschikt te vinden op het internet. Je hebt het vast ook weleens meegemaakt. Hoe lastig is het dan niet om datgene te vinden wat je aanspreekt, wat voldoet aan je eisen en wensen, dicht bij jou in de buurt is en een goede prijs/kwaliteitsverhouding kent.

Even voorstellen: onze eduvents!

Eduvents staat voor de combinatie van de woorden Educatief en Events. Een marktplaats waar consument en aanbieders van eduvents elkaar treffen en waar veel informatie op het gebied van 'leren in de meest brede zin' is te vinden. Eduvents biedt de opleiding, training, cursus, workshop, les, bijles, lezing, coaching en nog veel meer aan waar jij naar op zoek bent. Of je nu jong bent of oud, voor je carrière, vrije tijd, hobby en/of persoonlijke ontwikkeling, wij zorgen ervoor dat je snel inzicht hebt in wat er bij jou in de buurt voorhanden is.

Wat mag je van ons verwachten?

Snel zoeken, eenvoudig vergelijken en makkelijk en direct boeken van het door jou gezochte eduvent. Gepresenteerd en uitgevoerd door enthousiaste, deskundige en professionele Aanbieders die de voorwaarden en spelregels van Eduvents onderschrijven. Je weet dus wat je mag verwachten. Alle informatie kan je vinden met een paar simpele klikken. Precies wat je nodig hebt.

Jouw mening telt!

Laat ons weten wat je van Eduvents vindt! Je feedback helpt ons het aanbod van eduvents en de kwaliteit van de website te verbeteren. Stuur een mailtje naar service@eduvents.nl of bel ons op 0182-308183.

Wil je op de hoogte blijven?

Volg ons dan via Facebook, Twitter. Pinterest, LinkedIn, Google+ of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties.


Mocht je nog vragen hebben bel ons dan gerust even tijdens kantooruren op nummer 0182-308183 of mail je vraag nu gelijk even door via ons contactformulier of naar het emailadres service@eduvents.nl. De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je op onze vragen & antwoorden pagina.
Rubrieken
Provincie
Plaats(en)
Soort Eduvent
Prijsrange
Aanvullend
Reset

Zoeken in FAQ

Vragen? 0182 - 308183

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox!

Of volg ons op Facebook!

Menu Aanbieder

Vergelijk Eduvents


Je hebt (nog) geen eduvents om te vergelijken.